Jak zahájit e-mail. Komplexní průvodce

How do I star emails on iPhone?
Star an email

  1. On your iPhone or iPad, open the Gmail app .
  2. To the right of the message or subject, tap Star .
Další informace najdete na support.google.com

Běžným způsobem komunikace v osobním i profesním kontextu je e-mail. Mezi mořem e-mailů, které denně dostáváme, může být těžké zapamatovat si podstatné e-maily. Použití funkce hvězdičky je jedním z přístupů, jak uspořádat a rychle najít podstatné e-maily. Tato esej se bude zabývat hvězdičkováním e-mailů, jeho výhodami a použitelností na různých e-mailových platformách. Co se stane, když e-mail označíte hvězdičkou? Způsob, jak identifikovat e-mail jako kritický nebo důležitý, je označit jej hvězdičkou. Jedná se o vizuální vodítko, které vám umožní snadno vyhledat a rozpoznat důležité zprávy v doručené poště. Když e-mail označíte hvězdičkou, často se vedle něj přidá ikona hvězdičky, která jej odliší od ostatních e-mailů. Když si potřebujete prohlédnout konkrétní zprávu, aniž byste museli procházet celou schránku, je tento nástroj opravdu užitečný. Můžete v aplikaci Gmail označit odesílatele jako oblíbeného? V aplikaci Gmail nelze odesílatele konkrétně označit hvězdičkou. Můžete však označit hvězdičkou konkrétní e-maily od určitého odesílatele. Stačí otevřít e-mail v aplikaci Gmail a vybrat ikonu hvězdičky vedle jména nebo tématu odesílatele a označit jej jako přečtený. E-mail pak bude ve složce doručené pošty označen hvězdičkou vedle sebe, což usnadní jeho pozdější nalezení. Kromě toho můžete v aplikaci Gmail změnit barvu nastavení hvězdičky, abyste mohli e-maily označené hvězdičkou rozdělit do kategorií podle priority nebo důležitosti. Je možné e-maily označovat hvězdičkou v aplikaci Outlook? Funkci srovnatelnou s e-maily označenými hvězdičkou nabízí Outlook, další známý e-mailový program. Outlook však na rozdíl od hvězdiček používá příznaky. vyberte e-mail, který chcete označit, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a v kontextové nabídce aplikace Outlook vyberte možnost „Označit“. K rychlému označení e-mailu můžete také využít klávesové zkratky, například „Ctrl+Shift+G“. E-maily, které byly označeny, se ve složce doručené pošty zobrazí s malou ikonou vlajky, čímž se stanou viditelnými a přístupnými.

Kde je hvězdičkový režim iPhonu? Funkce hvězdičky není nativní funkcí aplikace Mail v iPhonu. Využitím funkce „Vlajka“ však můžete získat srovnatelnou úroveň užitečnosti. V zařízení iPhone otevřete e-mail a klepnutím na ikonu vlajky směrem dolů na displeji jej označte jako přečtený. Označený e-mail bude následně k dispozici ve složce „Označené“ vašeho e-mailového účtu.

A konečně, označování e-mailů příznakem nebo hvězdičkou je užitečný přístup ke správě a prioritizaci doručené pošty. Existují nástroje pro označování kritických e-mailů pro rychlé vyhledání, ať už používáte Gmail, Outlook nebo iPhone. Pomocí tohoto nástroje můžete efektivně spravovat svou e-mailovou korespondenci a zajistit, aby vám důležité zprávy nikdy neunikly.

FAQ
Jak používáte hvězdičku v iPhonu?

Funkci hvězdičky v iPhonu můžete používat podle následujících jednoduchých kroků: 1. Spusťte aplikaci Pošta na iPhonu.

2. Ve složce Doručená pošta nebo v jiné složce vyhledejte e-mail, který chcete označit jako přečtený. 3. Chcete-li vstoupit do nabídky nastavení e-mailu, přejeďte na zprávě prstem doleva. 4. V nabídce vyberte možnost „Označit“. 5. Označení e-mailu hvězdičkou se projeví tak, že se vedle něj zobrazí ikona hvězdičky. 6. Vraťte se na hlavní obrazovku Poštovní schránky a klepnutím na položku „Flagged“ v seznamu složek zobrazte všechny e-maily označené hvězdičkou.

Označením hvězdičkou můžete rychle rozpoznat a upřednostnit důležité e-maily, což vám usnadní přístup k nim, kdykoli budete potřebovat.

Jak můžete e-mail označit hvězdičkou vpředu?

Pro spuštění e-mailu na začátek můžete použít níže uvedené metody: 1. Vstupte do svého e-mailového programu nebo schránky. 2. Najděte e-mail, který chcete označit jako přečtený. 3. Zkontrolujte, zda je u e-mailu zobrazena ikona hvězdičky nebo vlaječky. Obvykle ji najdete v zobrazení seznamu e-mailů nebo na začátku zprávy. 4. Chcete-li e-mail označit jako důležitý, klikněte na ikonu hvězdičky. 5. V některých e-mailových klientech mohou být k dispozici různé možnosti označování e-mailů hvězdičkou nebo hvězdičkou. Za těchto okolností můžete použít kontextovou nabídku tak, že na e-mail kliknete pravým tlačítkem myši a z možností vyberete „Hvězdička“ nebo „Označit“. Jakmile je e-mail označen hvězdičkou nebo hvězdičkou, je obvykle graficky zvýrazněn nebo označen symbolem, který ukazuje jeho význam. Upozorňujeme, že v závislosti na e-mailovém klientovi nebo platformě, kterou používáte, se přesný postup může měnit.

Co je to kontakt s hvězdičkou v aplikaci Gmail?

Kontakt označený hvězdičkou v aplikaci Gmail je kontakt, který jste označili jako významný nebo důležitý. Označením hvězdičkou můžete rychle vyhledávat a identifikovat klíčové e-maily nebo diskuse s určitým kontaktem. Stanovením priorit a uspořádáním komunikace s určitými lidmi si můžete být jisti, že vám neunikne žádná klíčová zpráva od nich.