Jak vyhledávat inkognito v iPhonu. Průvodce krok za krokem

Jak wejsc w tryb incognito iphone?
Skrót do trybu prywatnego surfowania po interneciew Safari z systemem iOS 16

  1. Otwórz Safari.
  2. Dotknij i przytrzymaj ikonę „Karty” w prawym dolnym rogu ekranu.
  3. Z menu rozwijanego wybierz „Nowa prywatna karta” lub „Prywatna”, aby rozpocząć sesję w trybie prywatnego surfowania po internecie.
Další informace najdete na surfshark.com

Pokud chcete procházet internet v soukromí a nezanechávat žádné záznamy o své online aktivitě, může vám být užitečná možnost inkognito vyhledávání na iPhonu. Použití režimu inkognito v prohlížeči Safari vám může pomoci dosáhnout vašich cílů, ať už chcete chránit soukromí své historie vyhledávání, nebo zabránit webovým stránkám ve sledování vaší online aktivity. V tomto příspěvku vám vysvětlíme, jak inkognito režim v Safari používat, kde ho ve verzi prohlížeče pro iPhone najdete, jak ho vypnout a zda je to bezpečné. Jak používat inkognito režim v prohlížeči Safari?

Těchto několik kroků vám ukáže, jak používat Safari v soukromém režimu: 1. Spusťte aplikaci Safari na iPhonu. Klepněte na ikonu Karty v pravém dolním rohu obrazovky.

2. Zobrazí se jako dva čtverce, které se překrývají. 3. V pravé dolní části obrazovky se nachází tlačítko Soukromé. Dotkněte se ho. Otevře se nová karta s černým pozadím a oznámením, že jste nyní v režimu soukromého prohlížení.

4. 5. Nyní můžete začít vyhledávat a procházet internet, aniž byste byli sledováni. Vaše vyhledávání ani návštěvy webových stránek nebudou zaznamenány v historii procházení.

Kde se v Safari na iPhonu nachází funkce Inkognito?

Tyto metody by vám měly pomoci najít režim inkognito v Safari pro iPhone: 1. Spusťte aplikaci Safari na iPhonu. Klepněte na ikonu Karty v pravém dolním rohu obrazovky.

2. 3. V pravém dolním rohu obrazovky se nachází tlačítko Soukromé. Dotkněte se ho. 4. Objeví se nová karta s tmavým pozadím s nastaveným režimem inkognito. 5. Nyní můžete procházet soukromě pomocí Safari v režimu inkognito.

Jak vypnu režim inkognito na iPhonu?

Podle těchto pokynů ukončíte režim inkognito na iPhonu a obnovíte standardní procházení:

1. Spusťte aplikaci Safari na iPhonu. Klepněte na ikonu Karty v pravém dolním rohu obrazovky.

2. 3. Tlačítko Soukromé se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Dotkněte se ho. 4. Budete vyzváni k rozhodnutí, zda chcete zavřít všechny soukromé karty. Klepněte na tlačítko „Zavřít vše“. Režim inkognito bude deaktivován a můžete pokračovat v normálním procházení s uloženou běžnou historií.

Je používání režimu inkognito na iPhonu bezpečné?

Přestože režim inkognito na iPhonu může poskytovat určitou ochranu soukromí, je nutné si uvědomit jeho omezení. I když zabrání ukládání historie prohlížení do vašeho zařízení, nechrání zcela vaši online identitu ani nezajišťuje, aby vaše online akce zůstaly skryté před poskytovatelem internetových služeb (ISP) nebo navštívenými webovými stránkami.

Režim inkognito vás navíc neochrání před internetovými nebezpečími, jako jsou malware a phishingové útoky. Chcete-li zlepšit své soukromí a bezpečnost online, vždy doporučujeme používat další bezpečnostní opatření, například spolehlivou virtuální privátní síť (VPN) nebo bezpečnostní software.

Závěrem lze říci, že používání prohlížeče Safari na iPhonu k anonymnímu vyhledávání je jednoduché. Podle výše uvedených kroků můžete zapnout režim inkognito a anonymně procházet internet. Režim inkognito sice poskytuje určité soukromí, je však nutné mít na paměti, že se nejedná o dokonalé řešení. Zvažte použití dalších bezpečnostních opatření a opatření na ochranu soukromí, jako jsou sítě VPN a bezpečnostní software.

FAQ
Sleduje iPhone inkognito?

Když na iPhonu používáte režim inkognito, ke sledování nedochází. Historie prohlížení, soubory cookie a další údaje se při používání režimu inkognito v Safari nebo jiném prohlížeči na iPhonu nezachovávají. Vaše internetové aktivity nejsou v důsledku toho ve vašem zařízení sledovány ani ukládány. Režim inkognito sice poskytuje soukromí v samotném zařízení, ale neposkytuje anonymitu, protože váš poskytovatel internetových služeb nebo navštívené webové stránky mohou stále sledovat vaše chování na internetu.

Proč Safari na iPhonu neumí režim inkognito?

Zde by mohlo dojít k určitému nedorozumění. Pro Safari na iPhonu existuje možnost inkognito s názvem „Soukromé prohlížení“. V tomto režimu Safari neuchovává historii prohlížení, soubory cookie ani žádné jiné informace. Při používání sdíleného zařízení nebo pokud chcete udržet své internetové akce skryté, může to být užitečné. Pokud spustíte novou kartu, stisknete symbol „Tabs“ v pravém dolním rohu obrazovky a poté v levém dolním rohu zvolíte „Private“, můžete povolit režim Private Browsing. To můžete provést také v nastavení prohlížeče Safari.

Kde najdu režim inkognito?

Inkognito režim na iPhonu najdete podle následujících kroků: 1. Otevřete webový prohlížeč Safari na iPhonu. V pravém dolním rohu obrazovky klepněte na ikonu Karty. Vypadá jako dva čtverce, které se překrývají. 3. Tlačítko Private se nachází v pravém dolním rohu zobrazení Tabs. Klepněte na něj. 4. Zobrazí se výzva k výběru, zda chcete otevřít novou soukromou kartu. Potvrďte klepnutím na možnost „Soukromé“.

V režimu inkognito můžete procházet internet, aniž by se ukládala historie prohlížení.