Jak posílat upomínky v iPhonu

Jak sdílet připomínky na iphone?
Otevřete aplikaci Připomínky. Klepněte na seznam, který chcete sdílet. Klepněte na tlačítko Sdílet .
Další informace najdete na support.apple.com

Pomocí funkce upomínek v iPhonu můžete zůstat organizovaní a mít přehled o svých úkolech. Aplikace Připomenutí v iPhonu vám může pomoci sledovat všechny vaše úkoly, ať už si potřebujete vzpomenout na důležitou schůzku, dokončit projekt, nebo třeba jen vyzvednout nákup. V tomto příspěvku se seznámíte s tím, jak odesílat upomínky v iPhonu, a poskytneme některé související informace.

1. Jak mohu ve svém iPhonu odeslat denní upomínku?

Vestavěná aplikace Připomínky v iPhonu umožňuje snadno odesílat pravidelné upomínky. Zde je uveden postup, jak na to: Stisknutím tlačítka

otevřete v iPhonu aplikaci Připomenutí. Pro přidání nové upomínky je třeba stisknout tlačítko „+“.

– Zadejte specifikace upomínky, například činnost nebo příležitost, na kterou chcete být upozorněni.

– Chcete-li získat přístup k dalším nastavením, klepněte na ikonu „i“ vedle připomenutí. Zapněte políčko „Připomenout mi v daný den“.

– Klepněte na pole s datem a vyberte přesný den v týdnu, kdy se má připomenutí opakovat každý den.

– Pomocí voliče času určete čas připomenutí. Klepnutím na tlačítko „Hotovo“ připomenutí uložte. Nyní vám bude iPhone každý den v předem určený čas připomínat vybraný úkol. 2. Jak mohu seznam připomenutí rozeslat ostatním? Pokud chcete zadat práci ostatním nebo máte společné aktivity, může být sdílení seznamu připomenutí s nimi užitečné. Zde je návod, jak odeslat seznam připomenutí z iPhonu: Stisknutím tlačítka

otevřete na iPhonu aplikaci Připomínky.

– Vyberte seznam připomínek, který chcete sdílet, klepnutím na něj. V pravém horním rohu obrazovky klepněte na tlačítko „Upravit“. Přejděte dolů a v nabídce vyberte možnost „Přidat osobu“.

– Vyberte osobu nebo zadejte její e-mailovou adresu, se kterou chcete seznam připomínek sdílet.

– Vyberte úroveň oprávnění sdíleného seznamu (buď „View Only“, nebo „View & Edit“).

– Kliknutím na tlačítko „Přidat“ zahrňte vybraný kontakt do pozvánky.

Příjemci bude zaslána pozvánka k připojení ke sdílenému seznamu upomínek. Po přijetí může připomenutí v seznamu číst nebo aktualizovat.

Proč nemohu sdílet seznam připomenutí na svém iPhonu? Může existovat několik důvodů, proč nemůžete sdílet seznam připomenutí na iPhonu. Především se ujistěte, že je ve vašem smartphonu nainstalována nejnovější verze systému iOS. Abyste mohli sdílet seznamy připomínek, musíte mít účet iCloud, takže se ujistěte, že jste přihlášeni pomocí svého Apple ID. Pokud máte více účtů iCloud, ujistěte se, že seznam připomenutí sdílíte se správným účtem. Naposledy zkontrolujte připojení k síti, protože sdílení seznamů může vyžadovat připojení k internetu.

4. Jak mohu použít aplikaci WhatsApp k odeslání připomenutí? Někoho můžete připomenout pomocí aplikace WhatsApp, i když aplikace Připomenutí v iPhonu není přímo propojena s chatovací službou. Zde je návod, jak na to: Stisknutím tlačítka

otevřete na iPhonu aplikaci Připomenutí.

– Vytvořte novou připomínku a přizpůsobte její podrobnosti.

– Chcete-li získat přístup k dalším nastavením, klepněte na ikonu „i“ vedle připomenutí.

– V nabídce vyberte možnost „Sdílet“.

– Z možností sdílení vyberte možnost WhatsApp.

– Vyberte jednotlivce nebo skupinu, kterým chcete připomenutí odeslat. Chcete-li připomenutí sdílet ve službě WhatsApp, klepněte na tlačítko odeslat.

Tyto pokyny vám pomohou používat aplikaci WhatsApp k tomu, abyste někomu připomněli a zajistili, že oznámení dostane.

Závěrem lze říci, že zasílání upomínek v iPhonu je praktický přístup ke správě vašich povinností a udržování pořádku. Aplikace Připomínky a další vestavěné funkce v iPhonu vám mohou pomoci při efektivním plnění těchto povinností, ať už potřebujete posílat připomenutí denně, sdílet seznamy připomenutí s ostatními nebo posílat připomenutí prostřednictvím aplikace WhatsApp. Funkce připomenutí v iPhonu vám pomůže udržet si přehled v seznamu úkolů a zajistí, že už nikdy nezapomenete na důležitou činnost.

FAQ
Jak někomu pošlu textovou zprávu s připomenutím?

Chcete-li někomu poslat textovou zprávu s připomenutím na iPhonu, můžete postupovat podle následujících kroků: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci „Připomínky“. 2. Chcete-li přidat novou připomínku, klepněte na tlačítko „+“ v pravém horním rohu. 3. Zadejte informace o upomínce, včetně jejího názvu a případných dalších poznámek. 4. Pod sekcí poznámek máte možnost přidat časovou nebo místní připomínku.

5. Chcete-li získat přístup k dalším nastavením, klepněte na tlačítko „i“ vedle připomenutí. 6. V závislosti na svých preferencích sjeďte dolů a zapněte přepínač „Připomenout mi na místě“ nebo „Připomenout mi v den“. 7. Pokud se rozhodnete vytvořit připomenutí podle času, vyberte den a čas, kdy má být připomenutí vydáno. Zadejte adresu nebo vyberte místo ze svých kontaktů, pokud se rozhodnete vytvořit připomínku na základě místa. 9. Po zadání všech podstatných informací uložte připomenutí klepnutím na tlačítko „Hotovo“. 10. Pokud jste povolili sdílení iCloud, připomínka bude viditelná i pro příjemce, pokud je přihlášen ke stejnému účtu iCloud. Okamžitě se synchronizuje s účtem iCloud.

SMS s připomenutím můžete někomu poslat pomocí iPhonu podle těchto jednoduchých pokynů.

Jak mohu poslat připomenutí?

Při odesílání připomenutí na iPhonu dodržujte následující postupy: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci „Připomínky“. Je v ní žlutá samolepka na bílé ikoně. Klepněte na ikonu „+“ v pravém horním rohu obrazovky.

2. 3. Vyplňte pole „Title“ (Název) v novém okně připomenutí názvem připomenutí. 4. Pokud chcete pro připomenutí zvolit konkrétní den a čas, klepněte na tlačítko „i“ vedle názvu připomenutí. 5. V novém okně vyberte požadovaný den a čas a zapněte možnost „Remind me on a day“. Stisknutím možnosti „Opakovat“ a výběrem správné frekvence můžete také stanovit interval opakování připomenutí. Zapnutím možnosti „Připomenout mi v místě“ a výběrem konkrétního místa můžete také nastavit připomenutí podle místa. 8. Po zadání všech požadovaných informací pro upomínku ji uložte kliknutím na tlačítko „Hotovo“.

Vaše připomínka byla nyní nahrána do aplikace Připomínky a v závislosti na vašich preferencích upozornění vám nyní budou zasílána oznámení.