Jak zrušit odběry Recruiter Lite a další odběry LinkedIn

What is the difference between recruiter Lite and recruiter?
With Recruiter Lite, you can contact your 1st-, 2nd-, and 3rd-degree connections, but you're unable to contact anyone who is out of your network. Recruiter Professional Services allows you to unlock 30 profiles per month, while Recruiter Corporate gives you unlimited profile access.
Další informace najdete na www.findem.ai

LinkedIn je silná profesionální síť s různými funkcemi a možnostmi členství, která vám může pomoci při hledání práce a najímání zaměstnanců. Recruiter Lite je jedním z těchto odběrů; byl vytvořen speciálně pro personalisty, aby jim pomohl při vyhledávání a navazování kontaktů s potenciálními uchazeči. Pokud však již jeho funkce nepotřebujete, můžete předplatné Recruiter Lite nebo jakékoli jiné předplatné LinkedIn zrušit. V tomto článku vás provedeme postupem zrušení předplatného Recruiter Lite a vyřešíme případné problémy.

Ukončení programu Recruiter Lite: Prvním krokem je přihlášení k účtu LinkedIn a zobrazení vašeho profilu.

2. Kliknutím na tlačítko „Me“ v pravém horním rohu stránky vyberte z rozbalovací nabídky položku „Settings & Privacy“ (Nastavení a ochrana osobních údajů). 3. Na kartě „Account“ (Účet) vyberte položku „Subscriptions & Services“ (Předplatné a služby). 4. Vyhledejte oblast „Job Posting and Recruitment“ posunutím dolů a poté vyberte možnost „Manage Recruiter Lite“. Specifika svého předplatného Recruiter Lite si můžete prohlédnout na následující stránce. Je třeba kliknout na odkaz „Zrušit předplatné“.

Poznámka: V závislosti na nastavení vašeho účtu a verzi sítě LinkedIn, kterou používáte, se konkrétní kroky mohou výrazně lišit. Pokud narazíte na nějaké problémy, můžete se obrátit na Centrum nápovědy LinkedIn nebo si nechat poradit od jejich zákaznického servisu.

Jak odstranit svůj účet jako náborář:

Pokud chcete svůj účet náboráře zcela odstranit, měli byste postupovat podle níže uvedených kroků. Prvním krokem je přihlášení k účtu LinkedIn a zobrazení vašeho profilu.

2. V rozbalovací nabídce vyberte možnost „Nastavení a soukromí“ kliknutím na tlačítko „Já“ v pravém horním rohu stránky. 3. Na stránce „Účet“ vyberte možnost „Uzavření účtu LinkedIn“. 4. Na následující stránce vyberte odůvodnění zrušení účtu a stiskněte tlačítko „Další“. 5. Postupujte podle pokynů a potvrďte zrušení účtu.

Jak odstranit odkaz náboráře na LinkedIn:

Přístup náboráře k vašemu účtu LinkedIn můžete zrušit následujícími kroky: Prvním krokem je přihlásit se ke svému účtu LinkedIn a zobrazit svůj profil.

2. V rozbalovací nabídce vyberte možnost „Nastavení a soukromí“ kliknutím na tlačítko „Já“ v pravém horním rohu stránky. 3. V nabídce „Účet“ vyberte položku „Partneři a služby“. V části „Povolené služby“ sjeďte dolů a vyberte možnost „Náborář“. 5. Náboráři, kteří mají přístup k vašemu účtu LinkedIn, jsou uvedeni na následující stránce. Chcete-li náboráře odpojit, klikněte vedle něj na tlačítko „Odebrat přístup“.

Proč nemohu ukončit svůj prémiový účet LinkedIn? Pokud se vám nedaří ukončit předplatné služby LinkedIn Premium, uvádíme několik možných příčin: 1. Možná se pokoušíte ukončit předplatné uprostřed zúčtovacího cyklu. Za určitých okolností můžete být nuceni počkat se zrušením až do následujícího zúčtovacího cyklu. 2. Při pokusu o zrušení předplatného si dvakrát zkontrolujte přihlašovací údaje ke svému účtu LinkedIn. 3. Možná budete muset zrušit předplatné přímo prostřednictvím webu třetí strany, který jste použili k registraci do služby LinkedIn Premium, například v obchodě Apple App Store nebo Google Play.

Pokud jste vše provedli správně, ale stále se vám nedaří zrušit předplatné služby LinkedIn Premium, doporučujeme kontaktovat oddělení péče o zákazníky společnosti LinkedIn a vyžádat si další pomoc. Budou schopni vás provést konkrétním problémem, který máte, a pomoci vám s jeho odstraněním.

V neposlední řadě můžete snadno zrušit své předplatné LinkedIn – včetně Recruiter Lite – v nastavení svého účtu. Chcete-li účinně zrušit předplatné nebo zrušit propojení s náborářem, ujistěte se, že dodržujete výše popsané postupy. V případě jakýchkoli problémů se nikdy neváhejte obrátit na zákaznickou péči LinkedIn.

FAQ
Jaký je rozdíl mezi službou LinkedIn recruiter a recruiter Lite?

Profesionální náboráři a ti, kteří se zabývají získáváním talentů, mohou používat prémiovou předplacenou službu LinkedIn recruiter. Aby náborářům pomohla při vyhledávání vhodných uchazečů a navazování kontaktů s nimi, poskytuje rozšířené filtry pro vyhledávání, rozšířené profily uchazečů a funkce pro zasílání zpráv.

Oproti tomu Recruiter Lite je ořezaná verze služby LinkedIn Recruiter. Často ji používají malé firmy nebo nezávislí náboráři, kteří nepotřebují kompletní možnosti poskytované nástrojem LinkedIn Recruiter, protože nabízí zhuštěný soubor funkcí.

LinkedIn Recruiter však nabízí propracovanější možnosti, jako jsou nástroje pro týmovou spolupráci, lepší možnosti vyhledávání a přístup k většímu souboru potenciálních zaměstnanců. Obě verze sítě LinkedIn umožňují náborářům vyhledávat kandidáty na síti LinkedIn a komunikovat s nimi.

Závěrem lze říci, že klíčovým rozdílem mezi nástroji LinkedIn Recruiter a Recruiter Lite je úroveň funkcí a klientela, které slouží. Zatímco Recruiter Lite je zkrácená verze určená pro jednotlivé náboráře nebo menší firmy, LinkedIn Recruiter je rozsáhlejší a vhodnější pro větší náborové týmy.

Jak mohu zrušit zkušební verzi Recruiter Lite?

Chcete-li ukončit zkušební verzi aplikace LinkedIn Recruiter Lite, proveďte následující kroky: Otevřete svůj účet LinkedIn a přihlaste se.

2. Na domovské stránce klikněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu. 3. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Settings & Privacy“ (Nastavení a soukromí). 4. Na následující stránce vyberte v nabídce „Account“ (Účet) položku „Subscriptions and Payments“ (Předplatné a platby). 5. V nabídce „Předplatné“ vyberte možnost „Spravovat“. 6. Vyhledejte odkaz „Cancel Subscription“ (Zrušit předplatné) vedle předplatného Recruiter Lite a klikněte na něj.

7. Zrušení potvrdíte podle pokynů na obrazovce.

Zkušební verzi aplikace LinkedIn Recruiter Lite můžete ukončit následujícím postupem.