Jak vytvořit emotikony pro Slack

How do you get the Slack emoji?
To add emoji packs into Slack, simply:

  1. Open Slack and click the smiley face icon in the chat field.
  2. Click 'Add Emoji'.
  3. Click 'Emoji Packs' (next to 'Custom Emoji').
Další informace najdete na www.adaptavist.com

Uživatelé známého nástroje pro komunikaci a spolupráci Slack si mohou přizpůsobit své prostředí tím, že si navrhnou a použijí vlastní emotikony. Vaše rozhovory mohou těžit ze šarmu, humoru a kontextu, který tyto emotikony mohou přinést. V tomto článku se dozvíte, jak vytvořit emotikony Slack, spravovat vlastní emotikony, přidávat je do jména Slack a pochopit specifikace velikosti.

1. Vytvoření emotikonu pro Slack:

Tyto kroky slouží k vytvoření emoji pro Slack: Otevřete aplikaci nebo webovou stránku Slack a přejděte do pracovního prostoru, který chcete použít. 2. Klepnutím na název pracovního prostoru v levém horním rohu obrazovky vyberte z rozbalovací nabídky možnost „Přizpůsobit Slack“. 3. Na postranním panelu Přizpůsobit Slack vyberte možnost „Emoji“. 4. V nabídce vyberte možnost „Přidat vlastní emoji“. 5. Vyberte soubor s obrázkem, který chcete nahrát z počítače. Mezi typy souborů podporované službou Slack patří JPEG, PNG a GIF. V kroku 6 pojmenujte svůj emoji. Nejlepší je zvolit jméno, které se snadno píše a pamatuje. 7. Chcete-li nahrát personalizované emoji, klikněte na tlačítko „Uložit“. 2. Vytvoření GIFu pro emoji ve službě Slack:

Soubor GIF lze použít k vytvoření animovaného emoji pro Slack. Postup je následující:

1. Chcete-li vstoupit do nastavení „Emoji“, postupujte podle výše uvedených postupů. 2. Stiskněte tlačítko „Emoji“. 2. Vyberte soubor GIF s požadovanou animací, nikoli soubor se statickým obrázkem. 3. Pojmenujte svůj emoji a v nabídce vyberte možnost „Uložit“. 3. Správa vlastních emoji: Po vytvoření vlastních emotikonů je jejich správa jednoduchá. Proveďte tyto akce: 1. Klepněte na ikonu „Emoji“:

1. Přejděte do nastavení „Emoji“, jak bylo popsáno dříve. 2. Chcete-li zobrazit všechny vlastní emoji na svém pracovišti, přejděte dolů. 3. Kliknutím na symbol tužky vedle existujícího emoji jej změňte. V případě potřeby můžete změnit vzhled emoji, jeho název nebo jej dokonce úplně odstranit. 4. Kliknutím na symbol „x“ vedle emoji jej odstraníte. Až budete vyzváni k potvrzení odstranění, učiňte tak. Přidání osobních emotikonů do jména ve službě Slack:

Zde najdete návod, jak přidat osobní emoji, které se budou zobrazovat vedle vašeho jména ve službě Slack: Po kliknutí na název pracovního prostoru v levém horním rohu se zobrazí rozbalovací nabídka. V seznamu vyberte možnost „Profil a účet“. 2. Vedle svého jména klikněte na tlačítko „Upravit“ v poli „Podrobnosti“.

3. Uveďte název vlastního emoji, který chcete použít, následovaný dvojtečkou (:). Pokud se váš osobní emoji jmenuje například „party_parrot“, přidejte ke svému jménu „:party_parrot“. Chcete-li ke svému jménu přidat osobní emoji, klikněte ve čtvrtém kroku na tlačítko „Uložit změny“.

5. Velikost emoji ve službě Slack:

Slack doporučuje používat pro vlastní emoji čtvercové obrázky o maximální velikosti 128 × 128 pixelů. Pokud nahrajete obrázek, který je větší než tato velikost, Slack automaticky změní jeho velikost. Doporučuje se využívat fotografie, které se již blíží potřebné velikosti, protože větší obrázky mohou při zmenšení ztratit některé detaily.

Vaše konverzace ve službě Slack lze vylepšit a zpestřit použitím vlastních emotikonů. Podle pokynů uvedených v tomto článku si můžete vytvořit vlastní jedinečné emotikony, efektivně je spravovat, přidat je ke svému jménu ve službě Slack a zajistit, aby dodržovaly navrhované specifikace velikosti. Tak směle do toho a používejte emotikony Slack k vyjádření své kreativity!

FAQ
Můžete nahrát vlastní emotikony?

Ve službě Slack skutečně můžete vkládat vlastní emotikony. Uživatelé služby Slack mohou vytvářet vlastní emotikony a nahrávat je do svého pracovního prostoru. Díky této možnosti máte možnost používat emotikony, které jsou specifické pro vaši skupinu nebo společnost. Abyste mohli do služby Slack přidávat vlastní emotikony, musíte být správcem nebo členem s potřebnými právy. Jakmile získáte potřebná oprávnění, můžete v nastavení svého pracovního prostoru vstoupit do oblasti „Vlastní emoji“, kam můžete nahrát libovolné emoji.

Můžete z obrázku udělat emoji?

Pro použití v aplikacích, jako je Slack, je možné převést fotografii na emoji. Je však třeba vzít v úvahu některé předpoklady a omezení.

Pro přeměnu fotografie na emoji v aplikaci Slack musíte provést následující kroky: 1. Připravte si obrázek: Začněte vytvořením obrázku, který se stane emoji. Musí mít průsvitné pozadí a být čtvercový. Po zmenšení by měl být obrázek v ideálním případě přímočarý a okamžitě rozpoznatelný.

2. Změňte velikost a upravte obrázek: Pro změnu velikosti obrázku na požadované měřítko pro emoji použijte program na úpravu obrázků nebo internetový nástroj. Společnost Slack obvykle doporučuje maximální velikost 128×128 pixelů. Kromě toho může být nutné provést jakékoli zásadní úpravy, včetně oříznutí nebo odstranění cizích prvků.

3. Změňte formát obrázku a upravenou verzi uložte jako soubor PNG nebo GIF. Chcete-li vytvořit emoji s průhledným pozadím, musí tyto formáty podporovat průhlednost.

4. Emoji zveřejněte ve službě Slack tak, že otevřete aplikaci, přejdete do pracovního prostoru nebo kanálu, kam jej chcete přidat, a vyberete ikonu smajlíka v poli pro zadávání zprávy. Poté vyberte možnost „Přidat emoji“ a dodržujte pokyny k odeslání souboru s obrázkem. 5. Pojmenujte emoji a použijte jej: Po nahrání obrázku budete vyzváni, abyste emoji pojmenovali. Vyberte výrazný a názorný název, aby jej uživatelé mohli rychle najít při zadávání příkazů typu „:emoji_name:“. Po přiřazení můžete emoji používat ve zprávách s ostatními členy pracovního prostoru.

Je důležité si uvědomit, že v závislosti na vašem členském balíčku může být počet jedinečných emoji, které můžete přidat do pracovního prostoru služby Slack, omezen. Kromě toho mějte na paměti, že použití nevhodných obrázků nebo obrázků chráněných autorskými právy jako vlastních emotikonů může být v rozporu s podmínkami služby Slack. Při navrhování vlastních emotikonů je proto vždy dobré vytvořit jedinečný obsah, použít jej nebo si zajistit potřebné licence.