Jak darovat Apple Music. Komplexní průvodce

How do I Reauthorise Apple music?
Open the Apple Music app or Apple TV app. In the menu bar, choose Account and make sure you're signed in with your Apple ID. Choose Account > Authorisations, then choose Authorise This Computer or Deauthorise This Computer.
Další informace najdete na support.apple.com

Snažíte se najít ideální dárek pro hudebního nadšence ve svém životě? Podívejte se na Apple Music. Nejlepší hudební streamovací služba Apple Music vám umožní přístup k milionům skladeb, playlistům na míru a exkluzivnímu obsahu. Jak konkrétně však Apple Music darovat? Můžete si ji koupit na jeden rok? A jak ji lze koupit za nejnižší cenu? Všechny tyto dotazy vám zodpovíme v tomto článku spolu s důkladným návodem, jak Apple Music darovat.

Lze zakoupit Apple Music na rok?

Službu Apple Music si nepochybně můžete zakoupit na celý rok. Společnost Apple nabízí možnost ročního předplatného, které vám umožní využívat službu nepřetržitě po celý rok. Pro jednotlivce, kteří chtějí snížit náklady ve srovnání s měsíčním předplatným, je roční předplatné praktickou volbou. Stačí vstoupit do obchodu App Store v iPhonu nebo iPadu nebo do obchodu iTunes Store v počítači a zvolit možnost předplatného Apple Music a zakoupit si službu Apple Music na celý rok. Poté můžete přejít k pokladně a vybrat možnost ročního předplatného. Mohu předplatné darovat jako dárek?

Ano, předplatné Apple Music můžete darovat kamarádovi, členovi rodiny nebo komukoli jinému, aby se mohl podílet na vaší lásce k hudbě. Dát někomu přístup k rozsáhlé hudební knihovně a předplatnému Apple Music je skvělý způsob, jak mu ukázat, jak moc si ho vážíte. V obchodě App Store nebo iTunes Store najděte možnost členství v Apple Music a darujte Apple Music. Při výběru zvolte jako příjemce „Dárek“, nikoli „Já“. Poté bude vyžádána e-mailová adresa příjemce a osobní zpráva. Po dokončení transakce obdrží příjemce e-mail s pokyny pro vykoupení. Kolik stojí Apple Music na rok?

V závislosti na místě, kde žijete, se cena služby Apple Music na rok liší. Pokud v USA zaplatíte roční předplatné 99,99 USD, můžete získat všechny funkce a výhody Apple Music na celý rok. Mějte prosím na paměti, že ceny se mohou v různých zemích lišit, proto je nejlepší zkontrolovat App Store nebo iTunes Store ve vaší oblasti, kde najdete nejaktuálnější informace o cenách.

Jak si mohu koupit Apple Music za nejnižší cenu?

Pokud chcete poslouchat Apple Music co nejlevněji, máte k dispozici několik řešení. Zaprvé, společnost Apple poskytuje novým zákazníkům tříměsíční zkušební dobu zdarma, během níž můžete využívat všechny služby Apple Music bez poplatků. Kromě toho jsou k dispozici studentské slevy na předplatné Apple Music. Apple má speciální možnost studentské ceny, která je výrazně levnější než standardní cena předplatného. V neposlední řadě sledujte všechny jedinečné slevy nebo výhodné akce, které společnost Apple občas pořádá, protože díky nim můžete na předplatném Apple Music ušetřit ještě více peněz.

A konečně, darovat Apple Music jako dárek je ohleduplný a zábavný způsob, jak obdarovat své blízké hudbou. Apple Music nabízí bezproblémové a poutavé streamování hudby, ať už se rozhodnete pro roční členství, nebo si vyberete měsíční tarif. Tak neváhejte a darujte někomu radost z hudby, aby mohl zažít hudební výlet, který se nepodobá žádnému jinému.

FAQ
Mohu předplatné Apple převést?

Předplatné Apple lze přenést na jiného uživatele, ano. Uživatelé mohou své aktivní předplatné, včetně Apple Music, přesunout na jiné Apple ID pomocí funkce poskytované společností Apple s názvem „Přenést předplatné“. K této možnosti má uživatel přístup v oblasti „Spravovat předplatné“ v nastavení účtu Apple ID. Je důležité mít na paměti, že ne všechny typy předplatného lze přenést a že mohou existovat určité limity nebo omezení v závislosti na konkrétním předplatném a regionu.

Jak mohu dát aplikaci jako dárek?

Pro darování aplikace jako dárku použijte tyto metody: V kroku 1 otevřete obchod App Store ve svém zařízení. 2. Pomocí vyhledávacího panelu nebo doporučených aplikací najděte aplikaci, kterou chcete darovat jako dárek. 3. Po objevení aplikace na ni klepněte a přejděte na její stránku. 4. Na stránce aplikace vyhledejte tlačítko sdílení (které je obvykle znázorněno čtvercem se šipkou směřující nahoru) a klepněte na něj. 5. V seznamu možností sdílení vyberte možnost „Dárková aplikace“ nebo „Dárek“. Tímto postupem budete přesměrováni na stránku App Store pro darování. 6. Na stránce darování můžete vybrat osobu z adresáře telefonu nebo aplikaci odeslat e-mailem. 7. Pokud zvolíte e-mail, zadejte e-mailovou adresu příjemce a případně vlastní zprávu. 8. Pokud se rozhodnete poslat dárek nějakému kontaktu, vyberte jeho jméno z adresáře. 9. Poté se rozhodněte, kdy chcete dárek předat. Máte možnost jej odeslat ihned nebo v budoucnu. 10. Po výběru data klepněte na tlačítko „Další“ nebo „Pokračovat“. Budete vyzváni ke kontrole specifikací dárku a celkových nákladů. Pokud jste spokojeni, klepněte nebo stiskněte tlačítko „Koupit“ nebo „Purchase“. 12. Pro ověření nákupu zadejte své heslo Apple ID nebo použijte Touch ID či Face ID. 13. Po dokončení transakce bude dárek doručen příjemci, a to buď okamžitě, pokud jste zvolili tuto možnost, nebo v den, který jste určili. A je to! Příjemci bude zaslána e-mailová zpráva s pokyny k použití dárkové aplikace.

Můžete zaplatit 12 měsíců Apple Music?

Ano, předplatné Apple Music můžete zakoupit na celý rok. Společnost Apple pro svou službu streamování hudby nabízí řadu možností předplatného, včetně 12měsíčního plánu členství. S tímto plánem můžete zaplatit celý rok služby Apple Music předem a mít ke službě nepřetržitý přístup po celý rok.