Jak vypnout náhled v aplikaci Outlook

Which Outlook version is best?
Outlook serve the same purpose but the efficiency, and the user interactivity set them apart. The most recent 2019 version is ultimately the best in all aspects if you are looking to work comfortably and efficiently.
Další informace najdete na softwarekeep.com

Outlook je oblíbený e-mailový program, který poskytuje řadu funkcí pro zvýšení efektivity a produktivity. Jednou z těchto funkcí je okno náhledu, které umožňuje uživatelům procházet obsah e-mailu, aniž by jej museli zcela otevřít. Přestože to za určitých okolností může být praktické, ne každému se to může líbit. Okno náhledu můžete rychle vypnout, pokud vám připadá obtěžující nebo prostě chcete e-maily spravovat jiným způsobem. Postupem vypnutí náhledu zpráv v aplikaci Outlook vás provedeme v tomto článku. Jak odstranit náhled zpráv?

Níže uvedené kroky lze použít k odstranění náhledu zpráv v aplikaci Outlook.

1. Spusťte program Outlook ve svém počítači.

2. V horní části okna aplikace Outlook vyberte kartu „Zobrazení“. 3. Kliknutím na tlačítko vyberte ve skupině „Rozložení“ položku „Podokno pro čtení“. 4. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Vypnuto“.

Podle těchto pokynů můžete vypnout náhled zpráv a zbavit se podokna pro čtení z rozhraní aplikace Outlook. To znamená, že se vám při výběru e-mailu nezobrazí náhled jeho obsahu a místo toho budete muset e-mail zcela otevřít, abyste si jej mohli přečíst.

Jak upravím náhled aplikace Outlook?

Náhled v aplikaci Outlook můžete snadno změnit, pokud chcete jiné rozvržení nebo umístění, ale nechcete okno náhledu zcela vypnout. Postup je následující:

1. Spusťte program Outlook v počítači.

2. V horní části okna aplikace Outlook vyberte kartu „Zobrazení“. 3. Kliknutím na tlačítko vyberte ve skupině „Rozložení“ položku „Podokno pro čtení“. 4. Z rozevírací nabídky vyberte jednu ze tří možností – „Dole“, „Vpravo“ nebo „Vypnuto“. Výběrem možností „Dole“ nebo „Vpravo“ můžete změnit polohu podokna náhledu v rozhraní aplikace Outlook. Rozložení tak zůstane přehledné a uspořádané a zároveň vám umožní rychle prohlédnout obsah e-mailu bez jeho úplného otevření. Jak mohu zakázat náhled e-mailu v systému Windows 10?

Pokud používáte aplikaci Outlook v aplikaci Pošta systému Windows 10, můžete náhled e-mailu zakázat následujícím postupem:

1. Spusťte v počítači se systémem Windows 10 aplikaci Pošta.

2. Chcete-li vstoupit do nabídky Nastavení, klikněte na symbol ozubeného kola v levém dolním rohu. 3. V nabídce Nastavení vyberte možnost „Podokno pro čtení“. 4. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Skrýt“.

Náhled e-mailu v aplikaci Windows 10 Mail můžete vypnout výběrem možnosti „Skrýt“. To znamená, že při výběru e-mailu neuvidíte náhled jeho obsahu; místo toho uvidíte pouze jeho seznam. Chcete-li si e-mail přečíst, musíte jej zcela otevřít. Jak zobrazit náhled v aplikaci Outlook? Pokud jste panel náhledu v aplikaci Outlook zakázali, můžete jej rychle znovu zapnout podle těchto jednoduchých pokynů: Nejprve otevřete aplikaci Outlook v počítači,

.

2. V horní části okna aplikace Outlook vyberte kartu „Zobrazení“. 3. Kliknutím na tlačítko vyberte ve skupině „Rozložení“ položku „Podokno pro čtení“. 4. Z rozevírací nabídky vyberte jednu ze tří možností – „Dole“, „Vpravo“ nebo „Vypnuto“.

Výběrem možnosti „Dole“ nebo „Vpravo“ můžete rozhodnout, kde se podokno náhledu v rozhraní aplikace Outlook zobrazí. To vám poskytne možnost rychle prohlédnout obsah e-mailu bez jeho úplného otevření, což vám usnadní práci s e-maily.

Závěrem lze říci, že aplikace Outlook nabízí jednoduchá nastavení podle vašeho vkusu, ať už si přejete okno náhledu vypnout, nebo změnit způsob jeho zobrazení. Podokno náhledu v aplikaci Outlook můžete rychle povolit nebo skrýt podle pokynů uvedených v tomto článku, což vám umožní efektivně spravovat e-maily podle potřeby.

FAQ
Jak vypnout náhled v oznamovacím panelu?

Chcete-li vypnout náhled v oznamovací liště aplikace Outlook, můžete postupovat podle následujících kroků: V levém horním rohu aplikace Outlook se nachází karta „Soubor“. 2. Klepněte na tlačítko „Možnosti“ na levém postranním panelu karty Soubor. 3. V okně Možnosti aplikace Outlook, které se zobrazí, vyberte z levého postranního panelu položku „Pošta“. 4. Klikněte na tlačítko „Podokno čtení“ v oblasti „Příchozí zprávy“ posunutím dolů.

5. V možnostech podokna čtení zrušte zaškrtnutí políčka vedle položky „Zobrazit náhled zprávy v oznamovací liště“. 6. Chcete-li změny uložit, klepněte na tlačítko „OK“.

Pomocí těchto pokynů můžete mít větší kontrolu nad upozorněními na e-maily v aplikaci Outlook a vypnout náhled v oznamovací liště.

Jak vypnout panel pro čtení v aplikaci Pošta?

Podokno pro čtení v poštovní aplikaci můžete vypnout následujícími kroky: 1. Spusťte poštovní aplikaci v zařízení. 2. Vyhledejte nabídku nastavení, která je obvykle označena ikonou ozubeného kola nebo třemi svislými tečkami. 3. Chcete-li získat přístup k předvolbám aplikace, klikněte na nabídku nastavení.

4. V nabídce možností vyhledejte možnost související s podoknem pro čtení nebo náhledem zpráv. 5. Po objevení možnosti podokno pro čtení ji vyberte. 6. Může se zobrazit řada možností nastavení okna pro čtení, včetně možnosti jeho zapnutí, vypnutí nebo přesunutí. 7. Vyberte možnost deaktivovat nebo vypnout podokno pro čtení. 8. Uložte nebo použijte změny konfigurace. 9. Podokno čtení by nyní mělo být po zavření nabídky možností deaktivováno. Upozorňujeme, že konkrétní kroky se mohou lišit v závislosti na používané poštovní aplikaci. Většina poštovních programů však musí vypnutí podokna pro čtení řešit podobným způsobem.

Jak zabráním zobrazování e-mailu na obrazovce?

Podle následujících kroků můžete vypnout funkci náhledu v aplikaci Outlook a zabránit tak zobrazování e-mailů na obrazovce: Nejprve otevřete aplikaci Outlook v počítači,

. 2. V horní nabídce okna vyberte kartu „Zobrazení“. 3. V části „Rozložení“ vyberte možnost „Podokno pro čtení“. 4. Chcete-li podokno pro čtení vypnout, vyberte v rozevírací nabídce možnost „Vypnuto“. 5. Můžete také vybrat možnost „Bottom“ (Dole) nebo „Right“ (Vpravo), pokud byste raději, aby bylo okno pro čtení na jiném místě, ale přesto chcete snížit množství e-mailů, které se zobrazují na obrazovce. 6. Po provedení volby by měl náhled e-mailu z obrazovky zmizet. Chcete-li e-mail otevřít a přečíst, musíte na něj dvakrát kliknout.

Větší soukromí a kontrolu můžete získat vypnutím možnosti náhledu, čímž se obsah e-mailů přestane automaticky zobrazovat na obrazovce.