Jak vytisknout obrázek z iPhonu. Průvodce krok za krokem

Jak vytisknout fotku z iPhone?
Fotky můžete na iPhonu vytisknout přímo z aplikace Fotky na libovolné tiskárně podporující službu AirPrint.

  1. Tisk jedné fotky: Při prohlížení fotky klepněte na. a potom na Tisknout.
  2. Tisk více fotek: Při prohlížení fotek klepněte na Vybrat, vyberte všechny fotky, které chcete vytisknout, klepněte na. a potom na Tisknout.

Cached

Další informace najdete na support.apple.com

Snadný způsob, jak si uchovat digitální vzpomínky, je tisknout obrázky přímo z iPhonu. Tisk fotografií z iPhonu je jednodušší, než byste si mysleli, ať už si chcete vytvořit fotoalbum, pověsit své oblíbené snímky na zeď, nebo jen mít fyzické kopie pro uložení. Tento článek vás provede jednotlivými kroky při tisku fotografií z iPhonu, včetně různých přístupů a rad pro řešení problémů.

1. Pokyny pro tisk obrázků z iPhonu na tiskárně HP: Pokud máte tiskárnu HP, využijte bezproblémové spolupráce mezi iPhonem a tiskárnami HP. Chcete-li vytisknout snímky z iPhonu na tiskárně HP, postupujte podle následujících kroků: Zkontrolujte, zda je iPhone připojen ke stejné síti Wi-Fi jako tiskárna HP. 2. V aplikaci Fotografie na iPhonu vyberte fotografii, kterou chcete vytisknout. 3. Vyberte tlačítko „Sdílet“, které připomíná šipku směřující nahoru. 4. Po projití nabídky vyberte možnost Tisk. 5. Ze seznamu dostupných tiskáren vyberte tiskárnu HP. 6. Změňte možnosti tisku podle svých potřeb, například množství a velikost papíru. 7. Chcete-li dokončit tisk fotografie, vyberte v pravém horním rohu možnost Tisk.

2. Tipy pro tisk fotografií z iPhonu do počítače: Při tisku obrázků z iPhonu do počítače máte větší kontrolu nad možnostmi tisku a můžete použít jakoukoli tiskárnu, která je připojena k počítači. Chcete-li tisknout obrázky z iPhonu do počítače, dodržujte následující kroky:

1. Pomocí kabelu USB propojte iPhone s počítačem. Otevřete aplikaci Fotky na počítači (Windows) nebo aplikaci Fotky/iPhoto (Mac). 2. Stiskněte tlačítko OK. 3. Přeneste požadované fotografie z iPhonu do počítače. 4. Po importu vyberte fotografie, které chcete vytisknout. 5. Vyberte možnost Tisk, kterou obvykle najdete na panelu nástrojů nebo v nabídce Soubor. 6. Proveďte potřebné úpravy nastavení tisku, jako je velikost papíru, orientace tisku a kvalita tisku. 7. Ze seznamu dostupných tiskáren vyberte svou tiskárnu. 8. Chcete-li zahájit tisk fotografií, klepněte na tlačítko Tisk.

3. Tisk pomocí iPhonu bez použití funkce AirPrint: Na tiskárnách, které podporují AirPrint, můžete tisknout bezdrátově pomocí vestavěné technologie AirPrint v iPhonech. Pokud tiskárna není kompatibilní s technologií AirPrint, můžete přesto tisknout z iPhonu pomocí aplikací třetích stran nebo připojením iPhonu k počítači a použitím funkcí tiskárny v počítači. Printer Pro, PrintCentral a HandyPrint je několik známých aplikací třetích stran, které umožňují tisknout z iPhonu bez použití AirPrint.

4. Je možné tisknout fotografie z iPhonu?

Samozřejmě! Stejně jako jiné digitální fotografie jsou i fotografie z iPhonu vysoce kvalitní snímky, které lze vytisknout. Pomocí správné tiskárny a tiskové techniky můžete ze snímků z iPhonu vytvořit úžasné výtisky a zachovat tak své vzpomínky v hmatatelné podobě. Úžasné výtisky snímků z iPhonu můžete získat, ať už se rozhodnete pro profesionální fotolaboratoř, domácí tiskárnu nebo tiskárnu.

Shrnuto a podtrženo, tisk fotografií z iPhonu je snadný proces, který nabízí řadu řešení, jež vyhoví vašim potřebám. Řešení najde každý bez ohledu na to, zda má tiskárnu HP, chce tisknout na počítači nebo vyžaduje náhradu AirPrint. Tisk fotografií z iPhonu vám umožní zažít skutečné kopie vašich neocenitelných okamžiků.

FAQ
Mohu tisknout přímo z iPhonu?

Ano, můžete tisknout přímo ze svého iPhonu. Díky technologickému vývoji je tisk z iPhonu mnohem jednodušší. V závislosti na tiskárně, kterou máte, a aplikacích, které používáte, existuje několik různých způsobů, jak můžete tisknout přímo z iPhonu. 1. AirPrint: Pokud vaše tiskárna podporuje AirPrint, můžete si vybrat fotografii, kterou chcete vytisknout, připojením iPhonu ke stejné síti Wi-Fi jako tiskárna. V nabídce vyberte možnost Tisk klepnutím na tlačítko sdílení a poté vyberte tiskárnu ze seznamu. Po provedení všech potřebných úprav tisku zvolte Tisk.

2. Aplikace pro tiskárny: Pomocí specializovaných aplikací mnoha výrobců tiskáren můžete tisknout přímo z iPhonu. Většinu těchto aplikací je třeba stáhnout a nainstalovat do iPhonu. Po instalaci můžete aplikaci spustit, vybrat fotografii, kterou chcete vytisknout, provést potřebná nastavení a odeslat požadavek do tiskárny.

3. Tiskové aplikace třetích stran: V obchodě App Store je k dispozici také řada tiskových aplikací třetích stran, které můžete použít k tisku z iPhonu. Tyto aplikace mohou mít více funkcí a být kompatibilní s širší škálou tiskáren. Printer Pro, PrintCentral a Google Cloud Print jsou tři významné tiskové aplikace třetích stran.

Je důležité si uvědomit, že v závislosti na modelu tiskárny a kompatibilitě aplikace se může měnit dostupnost a funkčnost různých technik tisku. Další pokyny k tisku z iPhonu doporučujeme vyhledat v dokumentaci nebo podpůrných materiálech nabízených výrobcem tiskárny nebo vývojářem softwaru.

Lze tisknout z iPhonu přímo na tiskárně?

Ano, z iPhonu můžete tisknout přímo na tiskárnu. AirPrint, nástroj dodávaný s iPhony, umožňuje bezdrátový tisk dokumentů, fotografií a dalších dokumentů. Před pokusem o tisk z iPhonu se ujistěte, že jsou iPhone a tiskárna připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Poté v iPhonu otevřete fotografii, kterou chcete vytisknout, stiskněte tlačítko sdílení (často symbolizované čtvercem se šipkou směřující nahoru) a vyberte možnost „Tisk“. Ze seznamu dostupných tiskáren vyberte svou tiskárnu, proveďte případné změny nastavení tisku a poté stisknutím tlačítka „Tisk“ začněte tisknout fotografii.