Jak obnovit aplikace v iPadu. Získání chybějících aplikací zpět

Jak vrátit zpět Odinstalovanou aplikací?
Po vybrání všech aplikací, které chcete v Androidu obnovit, se vám v horní liště zobrazí šipka směřující dolů označující stahování souborů. Klepněte na ni a všechny zvolené aplikace se začnou postupně stahovat a instalovat do mobilního zařízení.
Další informace najdete na mujsoubor.cz

Byli jste někdy frustrováni zjištěním, že některé aplikace z vašeho iPadu bez zjevného důvodu zmizely? Zjištění, že aplikace, kterou obvykle používáte, již není na domovské obrazovce, může být velmi frustrující. Nemějte však obavy; existují snadné způsoby, jak aplikace obnovit a přesunout je zpět na jejich správné místo. V tomto příspěvku se podíváme na několik způsobů, jak získat ztracené aplikace iPadu zpět.

Kam se poděly aplikace mého iPadu?

Nejprve prozkoumejme možné příčiny možného zmizení vašich aplikací a teprve poté přejděme k řešení. Jedním z typických vysvětlení je neúmyslné odstranění aplikace. Při organizaci nebo úklidu domovské obrazovky je to jednoduché. Aplikace mohla být odebrána, aby se uvolnilo místo v úložišti, což je další možnost. Zařízení to dělá, když automaticky odstraní zřídka používané aplikace, přičemž zachová jejich data. A konečně, softwarová chyba nebo aktualizace systému iOS může aplikaci dočasně odstranit. Jak po odstranění aplikace vrátit aplikaci zpět na domovskou obrazovku?

Pokud jste aplikaci neúmyslně odstranili, můžete ji rychle přidat zpět na domovskou obrazovku následujícími kroky: Po odemknutí zařízení iPad přejděte do obchodu App Store. Karta „Hledat“ se nachází v pravém dolním rohu obrazovky.

2. 3. Do vyhledávacího pole zadejte název programu, který chcete obnovit. 4. Po vyhledání aplikace klikněte na tlačítko Stáhnout, které je obvykle znázorněno obláčkem se šipkou směřující dolů. 5. Po dokončení stahování se program automaticky zobrazí na domovské obrazovce. Mohu získat zpět smazané aplikace ze zařízení iPad? Pokud jste nevypnuli automatické stahování, můžete smazané aplikace v zařízení iPad obnovit. Zde je uveden postup, jak na to:

1. Otevřete obchod s aplikacemi v zařízení iPad.

2. Klikněte nebo klepněte na své iniciály nebo profilovou fotografii v pravém horním rohu obrazovky. 3. Přejděte dolů a vyberte možnost „Zakoupeno“. 4. Zobrazí se seznam všech aplikací, které jste kdy stáhli, dokonce i těch, které jste odstranili. 5. Vyhledejte aplikaci, kterou chcete znovu stáhnout, a klikněte na ikonu Stáhnout vedle ní. 6. Po dokončení stahování se aplikace znovu objeví na domovské obrazovce. Jak mohu obnovit aplikace pro iPhone, které byly zcela odstraněny?

Pokud chcete obnovit aplikaci, která byla trvale odstraněna, můžete vyzkoušet následující postupy:

1. Spusťte obchod s aplikacemi na iPhonu.

2. Klikněte nebo klepněte na své iniciály nebo profilovou fotografii v pravém horním rohu obrazovky. 3. Přejděte dolů a vyberte možnost „Zakoupeno“. 4. Na následující obrazovce klepněte na položku „Moje nákupy“. 5. Zobrazí se seznam všech aplikací, které jste kdy stáhli, včetně těch, které jste odstranili.

6. Chcete-li najít aplikaci, kterou chcete obnovit, použijte vyhledávací panel nebo procházejte seznam. 7. Klepnutím na tlačítko stahování vedle aplikace zahájíte stahování. Po dokončení se aplikace zobrazí na domovské obrazovce.

A konečně, přestože ztráta aplikací v zařízení iPad může být nepříjemná, existují praktické způsoby, jak je získat zpět. Pomocí pokynů v tomto článku můžete ztracené aplikace obnovit a přidat je zpět do zařízení iPad bez ohledu na to, zda jste aplikaci z domovské obrazovky odstranili neúmyslně, nebo byla trvale smazána. Před odinstalováním jakýchkoli aplikací ze zařízení si je vždy dvakrát ověřte a nezapomeňte zkontrolovat historii nákupů v App Store, zda nebyly odstraněny.

FAQ
Proč mi ze zařízení iPad mizí aplikace?

Aplikace ze zařízení iPad mohou zmizet z několika důvodů. Mezi typické příčiny patří: 1. Aktualizace aplikací: Je pravděpodobné, že některé aplikace ztratí svou funkčnost, když aktualizujete operační systém iPadu nebo konkrétní aplikace, protože nejsou kompatibilní s novou verzí softwaru. 2. Náhodné odstranění aplikací: Pokud vy nebo jiný uživatel zařízení iPad omylem odstraníte nějakou aplikaci, nebude již ve vašem zařízení k dispozici. K tomu může vést neúmyslné klepnutí na ikonu aplikace a její podržení a následné zvolení tlačítka „X“, které se zobrazí. 3. Odložení aplikací: Pokud v zařízení iPad dochází úložiště, může iPad automaticky odstraňovat nepotřebné aplikace, aby uvolnil místo. Odložené aplikace ze smartphonu na okamžik zmizí, ale lze je rychle obnovit.

4. Problémy s obchodem App Store: V některých případech mohou problémy s obchodem App Store vést k odstranění aplikací ze zařízení iPad. K tomu může dojít, pokud App Store aplikaci odstraní, dočasně ji znepřístupní nebo má problémy se serverem. 5. Omezení: Pokud jste v zařízení iPad povolili určitá omezení, například rodičovskou kontrolu, může se stát, že aplikace budou skryty nebo omezeny v zobrazení, což povede k jejich zmizení z domovské obrazovky.

Je důležité mít na paměti, že zatímco některé z těchto příčin jsou přechodné a snadno odstranitelné, jiné mohou vyžadovat pomoc podpory společnosti Apple nebo si vyžádají další úkony při řešení problémů.

Proč mi iPad smazal všechny aplikace?

Váš iPad mohl odstranit všechny vaše aplikace z několika důvodů. Možná jste neúmyslně zapnuli funkci „Odložit nepoužívané aplikace“. Tato funkce v zájmu uvolnění místa v úložišti automaticky odstraní programy, které jste již delší dobu nepoužívali.

Programy jste mohli omylem odstranit sami, což je další možnost. Aplikace lze snadno omylem odstranit, zejména pokud máte v zařízení iPad nainstalováno velké množství aplikací nebo neznáte dotykové pohyby.

V neposlední řadě mohly vaše aplikace zmizet v důsledku softwarové chyby nebo problému operačního systému. V důsledku těchto problémů mohou aplikace občas zmizet nebo se skrýt z domovské obrazovky.

Pokud máte tento problém, nedělejte si starosti. Tento článek vás provede procesem obnovení ztracených aplikací tak, aby byly v zařízení iPad opět k dispozici.