Jak zapnout upozornění na blesk. Kompletní průvodce

Jak zapnout blesk při volani Iphone?
Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Audiovizuální pomůcky a zapněte „Výstrahy bleskem LED“. Pokud nechcete, aby blesk blikal v tichém režimu iPhonu, vypněte volbu Blesk v tichém režimu. Cached
Další informace najdete na support.apple.com

Představte se: Blesková oznámení, která poskytují vizuální upozornění při přijímání hovorů, textových zpráv nebo jiných oznámení na mobilních telefonech, mohou být nesmírně užitečná, zejména pro osoby neslyšící nebo nedoslýchavé. V tomto článku se podíváme na to, jak povolit blesková oznámení pro různé přístroje, včetně iPhonů. Budeme se také zabývat častými problémy, včetně toho, jak vypnout bleskové světlo iPhonu, povolit blesková upozornění pro textové zprávy a řešit problémy, pokud blesk pro oznámení nefunguje správně.

Návod na zapnutí/vypnutí upozornění blesku:

Zapnutí oznámení s bleskem je jednoduché, postup se však trochu liší v závislosti na používaném zařízení. Zde je návod krok za krokem pro několik zařízení:

Prvním krokem pro zařízení se systémem Android je otevření aplikace Nastavení v zařízení se systémem Android. Přejděte dolů a v nabídce vyberte položku „Zpřístupnění“.

– Vyhledejte oblast „Sluch“ a poté vyberte možnost „Bleskové oznámení“ nebo „Blesková upozornění“.

– Zapněte přepínač bleskových upozornění.

V iPhonu otevřete aplikaci Nastavení. 2. V telefonech iPhone: 1. Klepněte na tlačítko OK. 2. Klepněte na tlačítko OK.

– V nabídce vyberte možnost „Zpřístupnění“. V závislosti na verzi systému iOS vyberte „Audio/Vizuální“ nebo „Sluch“. Chcete-li zapnout blesková oznámení, vyhledejte možnost „LED Flash for Alerts“ a přepněte přepínač.

Jak zapnout blesková upozornění na textové zprávy:

Pokud chcete na svém iPhonu zapnout zejména blesková upozornění na textové zprávy, postupujte podle těchto dalších pokynů:

1. Spusťte aplikaci Nastavení v iPhonu.

2. V nabídce vyberte možnost „Oznámení“. 3. Posunutím dolů a výběrem aplikace pro zasílání zpráv vyberte aplikaci, pro kterou chcete povolit blesková upozornění.

* Krok 4: Klikněte na položku „Zvuky a haptika“ nebo „Zvuky“. Chcete-li aktivovat blesková upozornění pro textové zprávy, otočte přepínač vedle položky „LED Flash for Alerts“ do polohy zapnuto.

Jak vypnout blikající světlo pro textové zprávy na iPhonu:

Níže uvedené pokyny můžete použít k tomu, aby iPhone přestal blikat, když vám přijde textová zpráva. V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci Nastavení.

2. V nabídce vyberte položku „Zpřístupnění“. V závislosti na verzi systému iOS vyberte ve třetím kroku možnost „Hearing“ (Sluch) nebo „Audio/Visual“ (Zvuk/obraz). 4. Přepínač pro vypnutí bleskových upozornění přepněte posunutím dolů na možnost „LED Flash for Alerts“. Proč na mém iPhonu nefunguje funkce bleskového upozornění? Důvodů, proč blesková upozornění na iPhonu nefungují, může být několik. Zde jsou uvedeny některé metody řešení problému, které vám pomohou: 1. Spusťte aplikaci Fotoaparát a zkuste pořídit fotografii s využitím LED blesku, abyste zjistili, zda funguje správně. 2. Zkontrolujte, zda je zapnutá možnost „LED blesk pro upozornění“ v možnostech zpřístupnění. 3. Restartujte iPhone, abyste aktualizovali jeho nastavení a případně odstranili krátkodobé softwarové problémy. 4. Aktualizujte software v iPhonu na nejnovější verzi, protože zastaralý software může občas vést k nepředvídaným problémům. 5. Pokud žádné z výše uvedených opatření nezabere, zkuste se obrátit na podporu společnosti Apple a požádat o další pomoc. Zejména pokud máte problémy se slyšením zvukových upozornění, může zapnutí bleskových upozornění v zařízení výrazně zlepšit vaši schopnost být informován. Blesková oznámení můžete pro svůj Android nebo iPhone zapnout jednoduše podle jednoduchých pokynů uvedených v tomto článku. Přiložili jsme návod, jak nastavit blesková oznámení textových zpráv a odstranit případné problémy, na které můžete narazit. Využijte zvýšenou dostupnost a pohodlí, které blesková oznámení nabízejí pro váš smartphone.

FAQ
Co je to blesková zpráva pro iPhone?

Když obdržíte oznámení, blesk fotoaparátu iPhonu vás o tom může vizuálně informovat díky funkci nazvané bleskové zprávy iPhone. To může být užitečné zejména v případě, že potřebujete mít telefon ztlumený, ale přesto chcete být informováni o příchozích upozorněních, nebo pokud máte problémy se sluchem.

Jak zapnout oznámení s bleskem v systému Android?

Pro zapnutí bleskových oznámení v systému Android se můžete držet následujících pokynů: 1. Spusťte aplikaci Nastavení v telefonu nebo tabletu se systémem Android. 2. Stiskněte klávesu Nabídka. 2. Přejetím prstem dolů vyberte položku „Zpřístupnění“ nebo „Nastavení zpřístupnění“. 3. Vyhledejte možnost „Bleskové oznámení“ nebo „Blesková upozornění“. V závislosti na vašem zařízení a verzi systému Android se může přesný název změnit. 4. Klepnutím na volbu otevřete nastavení. 5. Přepínačem zapněte blesková upozornění. Výběr vzoru nebo intenzity blesku může být jednou z dalších možností přizpůsobení nastavení oznámení blesku.

Když povolíte oznámení s bleskem, blesk fotoaparátu v zařízení se systémem Android bude automaticky blikat při každém oznámení. To je užitečné v případech, kdy zprávu nemusíte slyšet nebo cítit, ale přesto vyžadujete vizuální upozornění.

Jak na bleskové SMS v systému Android?

Postupujte podle následujících pokynů pro bleskové zobrazení oznámení SMS v zařízení se systémem Android: 1. Spusťte aplikaci „Nastavení“ v telefonu nebo tabletu se systémem Android. 2. Klepněte na tlačítko . 2. Přejděte dolů a klikněte na položku „Zpřístupnění“. 3. Vyhledejte položku nabídky „Flash Notifications“ nebo „LED Flash for Alerts“. V závislosti na vašem zařízení a verzi operačního systému se může přesná formulace změnit. 4. Chcete-li aktivovat možnost „Flash Notifications“, přepněte přepínač vedle ní. 5. Některé miniaplikace mohou umožnit přidání dalších funkcí přizpůsobení, například výběr barvy blikání nebo nastavení blikání pro určitý druh oznámení.

Po aktivaci bleskových oznámení bude kontrolka LED nebo fotoaparát zařízení se systémem Android blikat, kdykoli vám přijde SMS zpráva, abyste o tom věděli. Pokud máte telefon v tichém režimu nebo máte problémy se sluchem, může to být užitečné.