Jak sledovat iPhone pomocí systému Android. Komplexní průvodce

Jak spárovat iPhone s Androidem?
Zapněte nové zařízení Apple a položte ho k zařízení s Androidem. Na zařízení Apple projděte pokyny k nastavení, které se ukážou na obrazovce. Na obrazovce Rychlý start klepněte na Nastavit ručně a pokračujte podle pokynů na obrazovce. Možná se vám zobrazí výzva, ať aktivujete eSIM.
Další informace najdete na support.apple.com

Lidé v dnešní propojené společnosti často používají různé druhy zařízení, například iPhone a telefon se systémem Android. Mnoho lidí si však není vědomo dostupných možností, pokud jde o sledování ztraceného nebo odcizeného iPhonu pomocí zařízení se systémem Android. V tomto článku se budeme zabývat různými způsoby sledování iPhonu pomocí telefonu se systémem Android a otázkami, jak sledovat bez aplikace Find My iPhone, jaké možnosti sledování mají uživatelé iPhonu k dispozici a zda při hledání iPhonů fungují účty Google.

Použití aplikace Find My iPhone: Použití aplikace Najít můj iPhone je nejjednodušší způsob, jak sledovat iPhone pomocí telefonu se systémem Android. Pomocí jiného zařízení se systémem iOS nebo i telefonu se systémem Android můžete tuto aplikaci vyvinutou společností Apple použít k nalezení ztraceného nebo odcizeného iPhonu. Abyste mohli tuto metodu použít, musíte se ujistit, že je na iPhonu, který chcete sledovat, zapnutá funkce Najít můj iPhone. Po zapnutí této funkce stačí stáhnout aplikaci Najít můj iPhone do zařízení se systémem Android, přihlásit se pomocí přihlašovacích údajů Apple ID a získat přístup k mapě zobrazující místo, kde se váš iPhone nachází.

2. Využití časové osy Google Pokud vám aplikace Najít můj iPhone nevyhovuje, použijte jako alternativu časovou osu Google. I když tato metoda nenabízí sledování v reálném čase, může vám pomoci určit nejnovější polohu vašeho iPhonu. Abyste mohli tuto funkci používat, musíte mít v iPhonu povolenou historii polohy a synchronizovanou s účtem Google. Otevřete aplikaci Mapy Google ve smartphonu se systémem Android, stiskněte ikonu nabídky, vyberte možnost „Vaše časová osa“ a měli byste být schopni zobrazit historii polohy iPhonu.

3. Aplikace pro sledování třetí stranou: V obchodě Google Play je k dispozici také řada aplikací pro sledování třetích stran, které slibují sledování zařízení Android i iPhone. Tyto aplikace mohou mít další funkce, jako je vzdálené uzamčení, vymazání dat nebo pořízení snímků ukradeného smartphonu, a často vyžadují instalaci sledovacího softwaru do obou zařízení. Abyste předešli jakýmkoli bezpečnostním hrozbám, je nezbytné používat programy třetích stran opatrně a ujistit se, že je stahujete pouze ze spolehlivých zdrojů.

4. Navázání kontaktu s poskytovatelem mobilní sítě a orgány činnými v trestním řízení

Za okolností, kdy byl váš iPhone odcizen, se doporučuje navázat kontakt s orgány činnými v trestním řízení a poskytnout jim požadované údaje, jako je sériové číslo zařízení a číslo IMEI. Mohli by vám pomoci iPhone najít a získat jej zpět. Užitečný může být také kontakt s poskytovatelem mobilní sítě, protože může nabízet specializované služby nebo možnosti, které pomohou při hledání ztraceného nebo odcizeného zařízení.

Závěrem lze říci, že existuje řada způsobů, které vám pomohou najít ztracený nebo odcizený iPhone, i když sledování iPhonu pomocí telefonu se systémem Android nemusí být tak snadné jako sledování zařízení se systémem Android pomocí jiného zařízení se systémem Android. Mezi významné možnosti patří aplikace Najít můj iPhone, časová osa Google a sledovací software třetích stran. Chcete-li ochránit svá data, mějte na paměti, že musíte přijmout preventivní opatření, například zapnout funkci Najít můj iPhone a provádět pravidelné zálohování.

FAQ
Jak mohu sledovat manželčin iPhone ze svého Androidu?

Existuje řada způsobů, jak sledovat iPhone pomocí zařízení se systémem Android. Zde je podrobný návod, jak sledovat manželčin iPhone pomocí zařízení se systémem Android: Najít můj iPhone je funkce zabudovaná v telefonech iPhone, která uživatelům umožňuje najít jejich telefon.

1. Pokud chcete sledovat její iPhone, ujistěte se, že má manželka tuto funkci zapnutou. Nainstalujte aplikaci Najít můj iPhone do svého zařízení se systémem Android tak, že si ji nejprve stáhnete z obchodu Google Play. Můžete vyhledat manželčin iPhone, vydat zvuk, uzamknout jej a v případě potřeby vymazat jeho data přihlášením pomocí jejího Apple ID a hesla.

2. Monitorovací aplikace třetích stran: Obchod Google Play nabízí řadu monitorovacích aplikací třetích stran, které umožňují sledovat iPhone pomocí smartphonu se systémem Android. mSpy, FlexiSPY a Spyzie jsou některé z oblíbených možností. Obvykle musíte tyto aplikace stáhnout jak do svého telefonu se systémem Android, tak do manželčina iPhonu. Po jejich nahrání můžete pomocí zařízení se systémem Android vzdáleně kontrolovat polohu jejího iPhonu, historii hovorů, textové zprávy a další činnosti. 3. Rodinné sdílení: Tuto funkci můžete využít, pokud vy i vaše manželka používáte k nákupu aplikací stejné Apple ID. Pomocí této funkce můžete sdílet konkrétní funkce Apple ID, například sledování polohy. Přejděte do Nastavení > [Vaše jméno] > Rodinné sdílení > Sdílení mé polohy na manželčině iPhonu a zapněte ji. Poté si do svého zařízení se systémem Android stáhněte software Find My iPhone a přihlaste se pomocí svého Apple ID, abyste mohli lokalizovat její iPhone.

Je důležité mít na paměti, že sledování cizího iPhonu bez jejího vědomí nebo souhlasu může narušit její soukromí. Před použitím sledovacích technik je obvykle nezbytné vést s manželkou otevřený a upřímný rozhovor o svých obavách.

Může být Find My iPhone sledován, pokud je vypnutý?

Ne, smartphone nelze sledovat, pokud je na něm funkce Najít můj iPhone vypnutá. Uživatel může k nalezení svého iPhonu s využitím této funkce využít jiné zařízení Apple nebo službu iCloud.com. Pokud je iPhone nabitý a funkce je aktivní, lze jej sledovat, i když je vypnutý.

Lze iPhone sledovat, když je vypnutý?

Když je iPhone vypnutý, nelze jej sledovat. Ať už se jedná o mobilní síť nebo Wi-Fi, zařízení musí být zapnuté a připojené k síti, aby mohlo být sledováno. Vypnutý iPhone nelze sledovat, protože již nekomunikuje s žádnou sítí.