Jak sledovat na vyžádání na YouTube TV

Jak se přihlásit na YouTube v televizi?
Pokračujte v přihlašování na telefonu

  1. Připojte mobilní zařízení i televizor ke stejné síti Wi-Fi.
  2. Vyberte Přihlásit se pomocí telefonu.
  3. V telefonu otevřete aplikaci YouTube.
  4. Podle pokynů se přihlaste k televizoru.
Další informace najdete na support.google.com

Uživatelé, kteří hledají streamovací službu pro sledování svých oblíbených televizních pořadů a filmů, stále častěji volí YouTube TV. Jednou z význačných funkcí YouTube TV je služba Video na vyžádání (VOD), která uživatelům umožňuje sledovat oblíbené televizní seriály a filmy, kdykoli se jim to hodí. V tomto článku se podíváme na proces sledování služby YouTube TV na vyžádání a budeme se zabývat všemi důležitými otázkami.

Co znamená služba YouTube TV VOD?

Video na vyžádání neboli VOD je nástroj, který poskytuje služba YouTube TV a který umožňuje divákům přístup k různým materiálům, kdykoli se jim zachce. VOD umožňuje sledovat oblíbené pořady, kdykoli se vám to hodí, na rozdíl od běžné kabelové nebo satelitní televize, která vyžaduje čekání na určité časové okno pro zhlédnutí pořadu. V televizi YouTube je k dispozici velký výběr videí na vyžádání, včetně známých televizních pořadů, filmů a dokonce i živých událostí, které jste mohli zmeškat. Je k dispozici služba YouTube Video na vyžádání?

Ano, YouTube je platforma pro video na vyžádání. YouTube je nejznámější pro svůj obsah vytvářený uživateli, ale YouTube TV na této myšlence staví a poskytuje službu živého televizního vysílání s přístupem k různým kanálům a obrovské knihovně obsahu na vyžádání. Na YouTube TV můžete sledovat živé televizní vysílání a videa na vyžádání, takže představuje kompletní řešení pro všechny vaše požadavky na zábavu.

Jak funguje služba YouTube TV při sledování pořadů?

Abyste mohli sledovat obsah YouTube TV, musíte se nejprve přihlásit k odběru. Po přihlášení k odběru můžete ke sledování YouTube TV používat různá zařízení, včetně chytrých televizorů, streamovacích zařízení, chytrých telefonů a tabletů. Vše, co musíte udělat, abyste mohli začít, je stáhnout si aplikaci YouTube TV do svého oblíbeného zařízení a přihlásit se pomocí údajů o svém účtu.

Po vstupu do rozhraní YouTube TV můžete procházet nabízené kanály a programy na vyžádání. Stačí použít vyhledávací panel a vyhledat pořad, který chcete sledovat na vyžádání, nebo si prohlédnout mnoho kategorií a návrhů. Jakmile najdete pořad nebo film, který chcete sledovat, jednoduše na něj klikněte a spustíte jej.

Jsou na YouTube TV dostupné historické události?

Ano, možnost sledovat dřívější události je výhodou nabídky služby YouTube TV na vyžádání. YouTube TV často nabízí přístup k záznamům těchto předchozích událostí, ať už se jedná o sportovní událost, živý koncert nebo zvláštní příležitost. Díky přístupu k verzi události na vyžádání můžete akci sledovat, i když jste zmeškali přímý přenos.

Pro vyhledání konkrétních událostí můžete použít vyhledávací panel nebo procházet oblasti „Sport“ nebo „Události“ na webových stránkách a najít minulé události v televizi YouTube. Velké události jsou obvykle nahrávány a zpřístupňovány na YouTube TV po určitou dobu, takže můžete sledovat napínavé události, kdykoli budete chtít.

Závěrem lze říci, že služba Video na vyžádání na YouTube TV je skvělým nástrojem, který uživatelům umožňuje sledovat oblíbené televizní epizody, filmy a historické události, kdykoli se jim zachce. Služba YouTube TV je skvělou volbou pro lidi, kteří se chtějí odstřihnout od kabelů a přijmout flexibilnější a přizpůsobivější streamování, protože nabízí obrovskou škálu materiálu. Stačí si stáhnout aplikaci do vybraného zařízení, přihlásit se k odběru služby YouTube TV a začít objevovat svět zábavy na vyžádání.

FAQ
Můžete si pořady v YouTube TV uložit?

Na YouTube TV můžete pořady ukládat. Své oblíbené televizní seriály, filmy a sportovní události můžete na YouTube TV nahrávat a ukládat pomocí možnosti cloudového DVR, abyste si je mohli prohlédnout později. Na YouTube TV můžete díky neomezenému úložišti nahrávat libovolné množství pořadů a sledovat je na libovolném zařízení.

Jak aktivuji službu VOD?

Pro aktivaci služby Video na vyžádání (VOD) v YouTube TV nemusíte procházet samostatným aktivačním procesem. Všichni předplatitelé služby YouTube TV mají automaticky přístup ke knihovně VOD. Přístup ke sbírce zábavy na vyžádání získáte jednoduchým otevřením aplikace nebo webové stránky YouTube TV. Chcete-li najít obsah, který chcete sledovat, můžete provést vyhledávání konkrétních pořadů nebo filmů nebo dokonce procházet různé kategorie.

Jsou filmy na vyžádání v televizi YouTube zdarma?

VOD (Video on Demand) nejsou na YouTube TV zdarma. Služba založená na předplatném s názvem YouTube TV poskytuje uživatelům přístup k živým televizním kanálům i k programům na vyžádání z různých sítí. Ačkoli předplatné zahrnuje přístup k mnoha kanálům a pořadům na vyžádání, za některé konkrétní filmy, televizní pořady nebo události si můžete připlatit.