Jak získat titulky na Netflixu. Komplexní průvodce

Jak nastavit na Netflixu český dabing?
V aplikaci Netflix na domovské obrazovce klepněte na ikonu profilu nebo na Další . Klepněte na možnost Spravovat profily. Vyberte profil, který chcete upravit. Klepněte na Jazyky zvuku a titulků.
Další informace najdete na soubory.info

Netflix je známá streamovací služba s obrovským výběrem mezinárodních televizních epizod a filmů. Ačkoli mnoho diváků dává přednost sledování pořadů ve svém jazyce, těm, kteří dávají přednost titulkům nebo je potřebují, mohou podstatně zlepšit zážitek ze sledování. V tomto příspěvku vysvětlíme, jak získat přístup k titulkům ve službě Netflix, a odpovíme na některé často kladené otázky týkající se nastavení titulků, změny země, ve které je služba Netflix dostupná, přidání arabských titulků a odstranění problémů s titulky. Má Netflix nastavení pro titulky?

Ano, uživatelé si mohou nastavit preferované titulky na Netflixu pomocí možností titulků. Přístup k těmto nastavením získáte podle následujících kroků:

1. Po přihlášení k účtu Netflix vyberte svůj profil. 2. Kliknutím na ikonu profilu v pravém horním rohu obrazovky vyberte z rozbalovací nabídky položku „Account“ (Účet). 3. Vyhledejte oblast „Profile & Parental Controls“ (Profil a rodičovská kontrola), posuňte se dolů a vyberte profil, který chcete upravit. 4. V oblasti „Vzhled titulků“ můžete upravit nastavení písma, barvy, velikosti, pozadí a stínu titulků.

5. Po provedení požadovaných úprav uložte nová nastavení kliknutím na tlačítko „Uložit“. Jak mohu změnit zemi, ve které sleduji Netflix? V závislosti na zemi, ze které Netflix sledujete, nabízí odlišné knihovny obsahu. Chcete-li zobrazit obsah dostupný v jiné lokalitě, můžete změnit zemi služby Netflix podle následujících kroků: 1. Zaregistrujte se do služby VPN (Virtual Private Network) se servery v zemi, ze které chcete Netflix sledovat.

2. Stáhněte si a nastavte v počítači aplikaci VPN.

3. Pomocí aplikace VPN se připojte k serveru ve zvolené zemi. 4. Po připojení otevřete Netflix ve webovém prohlížeči nebo mobilní aplikaci a měli byste mít přístup k místnímu materiálu. Je nezbytné si uvědomit, že použití sítě VPN ke změně země služby Netflix může být v rozporu s podmínkami služby této streamovací služby a že se společnost Netflix může nakonec rozhodnout používání sítě VPN zakázat.

Jak přidat do Netflixu arabské titulky? Arabské titulky jsou jedním z mnoha jazyků dostupných na Netflixu. Chcete-li přidat arabské titulky k obsahu služby Netflix, postupujte podle následujících pokynů:

1. Spusťte požadovaný televizní pořad nebo film.

2. V ovládacích prvcích přehrávání vyberte symbol „Zvuk a titulky“, což je obvykle bublina s řečí. 3. Chcete-li vstoupit do nabídky titulků, klikněte na tlačítko „Vypnuto“ v části „Titulky“. 4. Procházením seznamu dostupných jazyků titulků vyberte „Arabština“ nebo „“. Při sledování vybraného obsahu by se nyní měly na obrazovce objevit arabské titulky. Proč nemohu změnit titulky na Netflixu? Pokud máte potíže s přepínáním titulků na Netflixu, existuje několik možných příčin: 1. Ne všechny programy nebo filmy Netflixu mají k dispozici titulky ve všech jazycích. U některých programů nemusí být k dispozici mnoho alternativních titulků. 2. Titulky nemusí být možné upravit, pokud používáte zařízení, které nepodporuje přizpůsobení titulků Netflix, například některé chytré televizory nebo starší streamovací zařízení. 3. Na webových stránkách nebo v aplikaci Netflix může dojít k dočasnému problému. V těchto situacích zvažte restartování zařízení nebo odhlášení a opětovné přihlášení, abyste zjistili, zda se problém vyřeší.

Pokud žádný z těchto návrhů nefunguje, můžete získat další pomoc od zákaznického servisu společnosti Netflix.

Netflix na závěr nabízí nastavení titulků, které uživatelům umožňuje přizpůsobit si preferované titulky. Kromě toho lze ke změně země služby Netflix použít službu VPN. Mnoho programů a filmů Netflix má přístupné arabské titulky; chcete-li vyřešit problémy s titulky, zkontrolujte kompatibilitu zařízení, omezení zařízení nebo se obraťte na pomoc společnosti Netflix. Tyto pokyny vám pomohou mít přizpůsobený a inkluzivní zážitek ze sledování Netflixu.

FAQ
Mohu změnit zemi Netflixu bez VPN?

Zemi Netflixu můžete změnit i bez VPN, odpověď tedy zní ano. Využitím funkce známé jako „Smart DNS“ nebo „DNS proxy“ mají zákazníci Netflixu přístup k různým knihovnám obsahu. Tyto služby klamou Netflix, aby se domníval, že ke službě přistupujete z požadované země, tím, že přesměrují váš internetový provoz přes tamní server. Je důležité mít na paměti, že ne všechny proxy servery DNS nebo služby Smart DNS jsou spolehlivé a společnost Netflix se neustále snaží tyto služby blokovat. V důsledku toho je sice technicky možné změnit zemi Netflixu bez VPN, ale jejich účinnost se může lišit.

Jak změním region Netflixu v telefonu?

Ke změně regionu služby Netflix v telefonu můžete použít níže uvedené pokyny: Otevřete aplikaci Netflix v telefonu a přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů Netflixu.

2. 3. Vyberte ikonu „Menu“ nebo „Více“, která se obvykle nachází v pravém dolním rohu obrazovky. 3. Přejděte dolů a v nabídce klikněte na položku „Settings“ (Nastavení) nebo „Account“ (Účet). 4. Vyhledejte nastavení „Jazyk“ nebo „Region“ a dotkněte se ho. V nastavení regionu byste měli být schopni zobrazit region nebo jazyk, který je aktuálně zvolen pro váš účet Netflix,

5. 6. Stiskněte klávesu > Nastavení regionu. Klepnutím na možnost regionu nebo jazyka vyberte požadovaný region, na který chcete přepnout. 7. Uložte změny a opusťte nabídku nastavení. 8. Chcete-li se ujistit, že se změny projeví, zavřete a znovu otevřete aplikaci Netflix. 9. Nyní byste měli mít přístup k materiálu zpřístupněnému v novém zvoleném umístění. Upozorňujeme, že vzhledem k licenčním omezením nemusí být změna regionu služby Netflix v některých zemích nebo oblastech dostupná. Kromě toho vám občas pomůže obejít regionální omezení využití služby VPN (Virtual Private Network). Před použitím služby VPN se však ujistěte, že je v místě vašeho bydliště legální, a přečtěte si její podmínky.