Jak nahrát hudbu do systému PSP. Komplexní průvodce

PlayStation Portable (PSP) je přenosný herní systém, který hráčům umožňuje také poslech hudby. PSP nabízí bohatý zvukový zážitek díky vestavěnému hudebnímu přehrávači. V tomto příspěvku prozkoumáme, jak nahrát hudbu do systému PSP, podíváme se na formáty souborů, které s ním fungují, řekneme si, jak poslouchat hudbu na systému PSP, a uvedeme pokyny, kam kopírovat soubory ISO.

PSP umí přehrávat soubory MP3.

PSP umí přehrávat soubory MP3, takže odpověď zní ano. Jeden z nejoblíbenějších zvukových formátů, MP3, je známý svou vynikající kompresí. Abyste mohli poslouchat svou oblíbenou hudbu na přenosném přehrávači médií, musíte soubory MP3 přesunout do správného adresáře na paměťové kartě PSP. Jaké typy hudebních souborů může přehrávač PSP přehrávat?

AAC, ATRAC3plus, WAV a WMA jsou jen některé z několika zvukových formátů, které může přehrávač PSP kromě formátu MP3 přehrávat. Je důležité si uvědomit, že některé formáty může být nutné převést nebo jim přidat další kodeky, aby byly kompatibilní se systémem PSP. Pro dosažení nejlepší kompatibility se doporučuje převést hudební soubory do formátu MP3. Je možné přehrávat hudbu na PSP? Na systému PSP můžete poslouchat hudbu. Chcete-li se dostat do hudebního přehrávače PSP, postupujte podle následujících postupů:

Po zapnutí systému PSP přejděte na domovské obrazovce do oblasti „Hudba“. 2. Pomocí kabelu USB propojte systém PSP s počítačem. 3. Na zařízení PSP přejděte do nabídky „Settings“ (Nastavení) a vyberte možnost „USB Connection“ (Připojení USB). 4. Vyhledejte jednotku PSP v okně „Můj počítač“ nebo „Tento počítač“ v počítači. 5. Otevřením disku PSP vyhledejte složku „Music“ (Hudba). 6. Přetáhněte hudební soubory do složky „Music“ nebo je tam vložte.

7. Před odpojením kabelu USB vyberte možnost „Bezpečně odebrat hardware“, abyste bezpečně odpojili PSP od počítače. 8. Chcete-li získat přístup k hudebním souborům v zařízení PSP, ukončete režim USB a znovu zvolte nabídku „Music“. Kam mohu přenést soubory ISO do svého PSP?

Při použití vlastního firmwaru lze na zařízení PSP přehrávat soubory ISO. Pokud chcete zkopírovat soubory ISO do zařízení PSP, je třeba postupovat podle níže uvedených metod: 1. Pomocí kabelu USB propojte zařízení PSP s počítačem. 2. V zařízení PSP přejděte do nabídky „Settings“ (Nastavení) a vyberte možnost „USB Connection“ (Připojení USB). 3. Vyhledejte jednotku PSP v okně „My Computer“ (Můj počítač) nebo „This PC“ (Tento počítač) v počítači. 4. V kořenovém adresáři jednotky PSP vytvořte novou složku s názvem „ISO“. 5. Přetáhněte soubory ISO do právě vytvořené složky „ISO“ nebo je tam vložte. 6. Před odpojením kabelu USB vyberte možnost „Bezpečně odebrat hardware“, abyste bezpečně odpojili PSP od počítače. 7. Přepněte systém PSP z režimu USB a přejděte do sekce „Hry“ v hlavní nabídce. Chcete-li přehrávat soubory ISO, vyberte z dostupných možností položku „Memory Stick“.

Závěrem lze říci, že nahrání hudby do systému PSP je jednoduchý postup. Systém PSP je vybaven speciálním hudebním přehrávačem a podporuje mnoho zvukových formátů, včetně formátu MP3. Podle pokynů v této příručce můžete rychle přenést své oblíbené hudební soubory do systému PSP a pak si vzít skvělý zvuk všude s sebou. Kromě toho můžete mít přístup k souborům ISO v systému PSP prostřednictvím sekce „Hry“ tak, že je zkopírujete do složky „ISO“ paměťové karty.

FAQ
Jak přenesu soubor ISO do svého PSP?

Při přenosu souboru ISO do zařízení PSP můžete dodržet tyto metody: 1. Pomocí kabelu USB propojte zařízení PSP s počítačem.

2. Chcete-li na svém PSP povolit možnost připojení USB, přejděte do „Nastavení“ a vyberte „Připojení USB“. 3. V počítači identifikujte soubor ISO, který chcete přenést, tak, že otevřete průzkumníka souborů a přejdete na něj. 4. Vytvořte na paměťové kartě PSP složku (nebo využijte již existující), do které bude soubor ISO umístěn. Můžete jí dát libovolný název.

5. Vložte soubor ISO, který jste právě zkopírovali z počítače, do složky vytvořené na paměťové kartě PSP. 6. Po dokončení přenosu vyberte možnost „Bezpečně odebrat hardware“ nebo „Vysunout“ a bezpečně odpojte PSP od počítače. 7. Přejděte do oblasti „Games“ (Hry) na zařízení PSP, kde by nyní měl být viditelný přenesený soubor ISO. Upozorňujeme, že přenesený soubor ISO musí být kompatibilní s vaším PSP a ve správném formátu, aby jej bylo možné na tomto zařízení přehrát. Kromě toho nezapomeňte, že je zakázáno stahovat nebo distribuovat soubory ISO chráněné autorskými právy.

Jak mohu přehrávat soubory MP3 na systému PlayStation?

K přehrávání souborů MP3 na zařízení PlayStation, jako je například PSP, lze použít následující postupy: 1. Pomocí kabelu USB propojte zařízení PSP s počítačem. 2. Pomocí kabelu USB připojte zařízení PSP k počítači. 2. Chcete-li povolit připojení USB mezi PSP a počítačem, přejděte do „Nastavení“ na PSP a zvolte „Připojení USB“. 3. V počítači přejděte do složky obsahující soubory MP3. 4. Chcete-li získat přístup k úložišti PSP, otevřete jiné okno a přejděte do „My Computer“ nebo „This PC“ (v závislosti na operačním systému). 5. V úložišti PSP najděte složku „Music“ (pokud ještě neexistuje, vytvořte ji a nazvěte ji „Music“). 6. Přetáhněte soubory MP3 ze složky v počítači a přesuňte je do složky „Hudba“ v úložném zařízení PSP. 7. Po dokončení přenosu použijte v počítači možnost „Bezpečně odebrat hardware“ nebo „Vysunout“ a bezpečně odpojte PSP od zařízení. 8. Vyhledejte a přehrajte přenesené soubory MP3 tak, že přejdete do sekce „Music“ (Hudba) v zařízení PSP. Upozorňujeme, že v závislosti na značce a verzi firmwaru vašeho zařízení PlayStation se může postup mírně lišit.

Má systém PSP rozhraní USB?

Port USB na zařízení PSP (PlayStation Portable) je přítomen. Pomocí konektoru USB můžete zařízení PSP připojit k počítači nebo jiným přístrojům pro různé funkce, včetně nahrávání hudebních souborů do zařízení PSP.