Jak zkontrolovat úložiště iPadu a odpovědi na související otázky

Jak jdou po sobe iPady?
iPady se rozdělují na:

  • iPad Pro 12,9″
  • iPad Pro 11″
  • iPad Pro 10,5″
  • iPad Pro 9,7″
  • iPad Air.
  • iPad mini.
  • iPad.
Další informace najdete na www.kryteo.cz

Je úložiště iPadu plné? Kolik místa mám k dispozici? Jak zjistím, kolik GB má můj iPhone? Lze upgradovat 32GB iPad na 64GB model? To jsou typické dotazy, které uživatelé iPadu často kladou. Na tyto otázky vám odpovíme v tomto příspěvku spolu s návodem, jak efektivně zkontrolovat úložiště ve vašem iPadu.

Chcete-li zjistit, zda je úložiště iPadu plné, můžete provést následující akce:

Otevřete aplikaci Nastavení: Na domovské obrazovce iPadu najděte aplikaci Nastavení a stisknutím ji spusťte. Přejděte do části Obecné:

2. Jakmile se ocitnete v aplikaci Nastavení, přejděte dolů a vyberte možnost „Obecné“. 3. Vyberte úložiště zařízení iPad: Volbu „Úložiště iPadu“ naleznete v části Obecné. Chcete-li pokračovat, klepněte na ni.

Čtvrtý: Vložte do zařízení iPad zařízení iPad. Ověřte využití úložiště: Na obrazovce Úložiště iPadu si můžete prohlédnout rozpis využití úložiště. V grafu v horní části vidíte, kolik úložiště je využito a kolik je ještě k dispozici.

Seznam aplikací a jim odpovídající využití úložiště najdete pod grafem. Pomocí něj můžete zjistit, které aplikace zabírají v zařízení iPad nejvíce místa. Podle těchto postupů zjistíte, kolik místa v úložišti iPadu máte: 1. Spusťte aplikaci Nastavení. 2. V nabídce vyberte položku Obecné. 3. Rozhodněte se pro možnost Úložiště zařízení iPad.

4. Ověřte dostupné úložiště: Dostupné úložiště je uvedeno v horní části obrazovky Úložiště zařízení iPad. Pomocí ní můžete přesně zjistit, kolik úložného prostoru je v zařízení iPad ještě k dispozici.

Při správě úložiště v zařízení iPad nebo iPhone je velmi důležité vědět, kolik GB je k dispozici. Při zjišťování velikosti GB v zařízení iPad nebo iPhone dodržujte následující postupy: 1. Spusťte aplikaci Nastavení. 2. V nabídce vyberte položku Obecné. 3. Klepněte na možnost O aplikaci: 4. Klepněte na možnost „O“ v nabídce Obecné. 5. Klepněte na možnost „O“. 4. Vyhledejte položku Kapacita: Na obrazovce O aplikaci naleznete sloupec „Capacity“. Zobrazí se zde celková kapacita úložiště vašeho zařízení v GB.

Velikost úložiště v zařízení iPad nelze zvýšit. Při koupi iPadu si můžete vybrat z různých možností úložiště, včetně 32 GB, 64 GB, 128 GB atd. Velikost úložiště není možné po jeho výběru zvýšit. Pokud zjistíte, že vaše požadavky na úložiště vzrostly, možná byste měli uvažovat o pořízení nového iPadu s větší kapacitou úložiště.

Závěrem lze říci, že použití aplikace Nastavení ke kontrole úložiště v zařízení iPad je jednoduchá operace. Podle pokynů uvedených v tomto článku můžete rychle zjistit, zda je úložiště v zařízení iPad plné, zjistit, kolik místa je ještě k dispozici, a zjistit, kolik gigabajtů má vaše zařízení. Mějte na paměti, že správná správa úložiště je nezbytná pro optimální výkon a pro zabránění nedostatku místa pro programy, média a soubory.

FAQ
Jak vyčistit iPad?

Pomocí těchto způsobů můžete svůj iPad uklidit a uvolnit úložiště: 1. Zbavte se nepotřebných aplikací: Přejděte na domovskou obrazovku a vyberte aplikaci, kterou chcete odstranit. Ikonu aplikace můžete odstranit klepnutím na tlačítko „X“ po přidržení ikony na místě, dokud se nezačne třást. Seznam všech nainstalovaných aplikací můžete prozkoumat a odstranit je z něj tak, že přejdete do Nastavení > Obecné > Úložiště iPadu. Správa aplikací s vysokými nároky na úložiště: Některé aplikace, například aplikace pro sociální sítě nebo streamování videa, mohou zabírat hodně místa v úložišti. Seznam aplikací a jejich nároky na úložiště si můžete prohlédnout v nastavení úložiště zařízení iPad. Pokud některé aplikace nepoužíváte často, možná je budete chtít odstranit nebo odložit. 3. Vymažte mezipaměť ve webovém prohlížeči, ať už je to Safari, nebo jiný. To může pomoci uvolnit místo v počítači. Vymažte historii a data webových stránek v Nastavení > Safari (nebo v názvu prohlížeče). Tím vymažete soubory cookie, historii prohlížení a data webových stránek. Odstranění neaktuálních zpráv a příloh může uvolnit spoustu místa. To mohou udělat zprávy s přílohami, jako jsou obrázky a filmy. Chcete-li odstranit konkrétní konverzace, otevřete aplikaci Zprávy nebo přejděte do Nastavení > Zprávy > Uchovávat zprávy a vyberte nižší dobu uchovávání, aby byly starší zprávy automaticky odstraněny. 5. Prohlížení a odstraňování velkých souborů: Pomocí aplikace Soubory nebo funkce správy úložiště v Nastavení vyhledejte velké položky, jako jsou filmy, stažené soubory nebo dokumenty. Pokud je již nepotřebujete, soubory odstraňte.

6. Odložení nepotřebných aplikací: Nepoužívané aplikace můžete odložit, pokud chcete zachovat data aplikací, ale ušetřit místo v úložišti. Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště iPadu, vyberte aplikaci a poté se dotkněte možnosti „Offload App“. Odstraněním aplikace při zachování jejích dokumentů a dat ji můžete následně znovu nainstalovat bez ztráty dat.

7. Zvětšení úložného prostoru pro fotografie a filmy: V Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Fotografie povolte funkci iCloud fotografie, aby se vaše fotografie a videa automaticky odesílaly do cloudu, čímž se zvětší prostor v zařízení iPad. Verze médií menší velikosti zůstanou tímto způsobem v zařízení a verze v plném rozlišení budou bezpečně uloženy na iCloudu.

Nezapomeňte často kontrolovat úložný prostor zařízení iPad, abyste se ujistili, že máte dostatek místa pro provoz bez zpoždění a abyste v budoucnu předešli nedostatku místa.

Kolik úložného prostoru je v iPadu?

Kapacita úložiště iPadu se může měnit v závislosti na modelu. Společnost Apple v současné době prodává iPady s úložným prostorem o velikosti od 32 GB do 1 TB.

Kolik GB úložného prostoru má iPad?

Přesná kapacita úložiště iPadu se může měnit v závislosti na modelu a variantě. Společnost Apple v současné době nabízí různé modely iPadů s kapacitou od 32 GB do 1 TB. Chcete-li zjistit přesnou velikost úložiště, které iPad obsahuje, je nezbytné zkontrolovat model a verzi.