Jak odstranit příběh Instagramu, který nejde nahrát

Jak zrušit příběh na Instagramu?
Klepnutím na Váš příběh nahoře v kanálu příspěvků přejděte na příběh. Na fotce nebo videu, které chcete odstranit, klepněte vpravo dole na Další. Klepněte na Odstranit.
Další informace najdete na cs-cz.facebook.com

Jednou z nejpoužívanějších sociálních sítí pro sdílení příběhů, obrázků a videí je Instagram. Občas však můžete při nahrávání příběhu na Instagram narazit na problémy. Když se váš příběh během nahrávání zasekne a vy přemýšlíte, jak ho odstranit, může to být frustrující. V tomto článku probereme, jak odstranit příběh Instagram, který se nechce nahrát, a odpovíme na některé relevantní dotazy.

1. Jak odstranit video z Instagramu, které se zaseklo při nahrávání uprostřed?

Pokud se video při nahrávání do příběhu na Instagramu zasekne, můžete ho vymazat podle následujících pokynů:

Krok 1: Spusťte aplikaci Instagram ve svém chytrém telefonu a poté klepněte na svou profilovou fotografii v levé horní části obrazovky.

V druhém kroku přejeďte prstem doprava a zobrazte svůj článek.

Krok 3: Najděte video, které se během nahrávání zaseklo. Stále se nahrává, o čemž svědčí ikona nahrávání nebo ukazatel průběhu.

Krok 4: Přidržte video špičkou prstu, dokud se nezobrazí nabídka.

Krok 5: Chcete-li video z vyprávění odstranit, zvolte v nabídce možnost „Odstranit“. Proč se můj příběh na Instagramu nenahrává?

2. Váš příběh na Instagramu se nemusí nahrávat z několika důvodů. Níže jsou uvedeny některé typické problémy a jejich možná řešení: Špatné připojení k internetu: Zkontrolujte, zda je vaše síť silná a spolehlivá, protože nejisté připojení může zabránit nahrávání souborů. Pokud je to možné, přejděte na lepší mobilní síť nebo se připojte ke spolehlivé síti Wi-Fi.

Aktualizace aplikace: Zkontrolujte verzi aplikace Instagram. Starší verze aplikace mohou občas ztěžovat nahrávání příběhů. V případě potřeby aktualizujte aplikaci z obchodu s aplikacemi ve svém zařízení. enormní velikost souboru: Pokud váš článek obsahuje obrovské soubory, včetně fotografií s vysokým rozlišením nebo rozsáhlých videí, může jeho odeslání trvat déle nebo se nemusí odeslat vůbec. Chcete-li těmto problémům předejít, přemýšlejte o zmenšení nebo komprimaci souborů před odesláním.

d. Krátkodobé problémy se serverem: Příležitostně má Instagram problémy se serverem, které mohou narušit postup odesílání příspěvků. V takových situacích mu dejte nějaký čas a poté zkuste článek nahrát znovu. Jak odstranit příspěvek na Instagramu, který se nechce nahrát?

Postup pro odstranění příspěvku na Instagramu, který se nechce nahrát, je stejný jako pro odstranění zaseknutého příběhu. Můžete postupovat následovně:

Otevřete aplikaci Instagram a v kroku 1 přejděte na stránku svého profilu.

Krok 2: Vyhledejte příspěvek, který se nenahrává, a klepněte na něj.

Třetím krokem je klepnutí na tři tečky (…) v pravém horním rohu obrazovky. Krok 4: Chcete-li příspěvek ze svého profilu odstranit, vyberte v zobrazeném seznamu možností možnost „Odstranit“. Proč můj příběh na Instagramu stále tvrdí, že se nahrává? Pokud se stav vašeho příběhu na Instagramu neustále „nahrává“, ale neposouvá se vpřed, může být problém s internetovým připojením nebo programem Instagram. Ujistěte se, že je vaše internetové připojení stabilní, a poté zkuste tyto věci:

Krokem 1 je restartování aplikace Instagram po jejím zavření. Restartování aplikace může někdy odstranit momentální chyby.

V druhém kroku vymažte mezipaměť aplikace ve svém zařízení. Tento postup může pomoci odstranit poškozená data, která mohou být příčinou problému.

Krok 3: Pokud problém přetrvává, znovu nainstalujte aplikaci Instagram. Tímto postupem zaručíte, že používáte nejnovější verzi a zbavíte se všech problémů souvisejících se softwarem.

Závěrem lze říci, že pomocí několika jednoduchých kroků lze snadno odstranit příběh Instagram, který se nechce nahrát. Chcete-li se vyhnout dalším potížím s nahráváním, je nezbytné odstranit všechny základní problémy, jako je pomalé připojení k internetu nebo problémy s programem. Odstraněním těchto problémů získáte bezproblémový zážitek při sdílení příběhů na Instagramu.

FAQ
Proč se můj příspěvek na Instagramu zasekne při odesílání?

Váš příspěvek na Instagramu se nemusí odesílat z několika důvodů. Pravděpodobných vysvětlení je několik, např: Špatné připojení k internetu: Pokud je vaše internetové připojení nestabilní nebo nespolehlivé, může to bránit efektivnímu odeslání příspěvku. Chcete-li ověřit, zda to pomůže, zkuste přepnout na spolehlivější síť Wi-Fi nebo použít mobilní data. Velká velikost souboru: Velikost souborů, které můžete na Instagram nahrát, je omezena. Pokud váš příspěvek obsahuje obrovské fotografie nebo videa, může jeho odeslání trvat déle nebo se může zaseknout. Před odesláním mediálních souborů se zamyslete nad jejich zmenšením nebo komprimací. 3. Problémy s aplikací Instagram nebo vaším zařízením: Může se vyskytnout problém s aplikací Instagram nebo vaším zařízením. Pokud problém přetrvává, zkuste restartovat zařízení nebo aplikaci Instagram násilně zavřít a znovu otevřít. 4. Instagram má občas problémy související se serverem, které mohou ovlivnit postup nahrávání. V těchto situacích nemůžete dělat nic jiného než počkat, až Instagram problém odstraní. 5. Problémy související s účtem: Pokud byl váš účet označen za podezřelou aktivitu nebo jste porušili komunitní pravidla Instagramu, může být zveřejňování problematické. Za takových okolností doporučujeme prostudovat zásady společnosti Instagram a obrátit se na její podporu, která vám poskytne další pokyny.

Pokud máte po vyzkoušení těchto postupů stále problémy, je třeba kontaktovat pracovníky podpory společnosti Instagram, kteří vám poskytnou další rady přizpůsobené vašim individuálním okolnostem.

Proč se moje video na Instagramu zaseklo při nahrávání?

Existuje řada možných příčin, proč se vaše video na Instagramu zaseklo při nahrávání. Pravděpodobných vysvětlení je několik, například: Špatné připojení k internetu: Pokud je vaše internetové připojení nestabilní nebo nespolehlivé, může se vaše video při nahrávání zaseknout. Než se pokusíte video znovu nahrát, ujistěte se, že je vaše internetové připojení robustní a spolehlivé. Velká velikost souboru: Velikost videí, která můžete nahrávat na Instagram, je omezená. Pokud je soubor videa příliš velký, může proces nahrávání trvat déle nebo může zcela selhat. Před odesláním videa se zamyslete nad jeho komprimací nebo minimalizací jeho velikosti. 3. Problémy s aplikací nebo vaším zařízením: Aplikace Instagram nebo váš chytrý telefon mohou mít občas chyby nebo technické problémy, které brání správnému nahrávání videí. Chcete-li zjistit, zda to problém odstraní, zkuste aplikaci Instagram násilně vypnout, restartovat počítač nebo aktualizovat program. 4. Zastaralá verze aplikace: Pokud stále používáte starší verzi aplikace Instagram, nemusí být kompatibilní s nejnovějšími funkcemi a aktualizacemi. Chcete-li předejít případným problémům s nahráváním, ujistěte se, že máte v chytrém telefonu nahranou nejnovější verzi programu. 5. Problémy se serverem nebo platformou: V některých případech může mít Instagram problémy se serverem nebo platformou, které mohou narušit proces nahrávání. V těchto situacích doporučujeme být trpělivý a pokusit se nahrát video znovu později.

Pokud žádné z těchto řešení nefunguje, můžete se obrátit na podporu Instagram a požádat o další pomoc.