Přehrávač MP3 se v počítači nezobrazuje. Tipy a řešení

Jaký přehrávač hudby do PC?
Slunečnice doporučuje

  • Winamp 5.9.2 aktualizace. zdarma. Slavný program pro přehrávání různých audio formátů, nejen MP3. …
  • GOM Player 2.3.89. zdarma. …
  • Virtual DJ 2021. zdarma k vyzkoušení …
  • MP3Gain. 3.5. …
  • mp3DirectCut 2.36. 3.5. …
  • Spotify 1.1.70.610. zdarma. …
  • BMPlayer 1.1.0 Beta1. zdarma. …
  • RadioSure 2.2. 2.5.
Další informace najdete na www.slunecnice.cz

Máte problémy s tím, že se váš přehrávač MP3 po připojení k počítači nezobrazuje? Přestože se může jednat o frustrující problém, existuje řada metod řešení potíží, kterými jej můžete vyřešit. Tento článek odpovídá na často kladené otázky a nabízí odpovědi na problémy zahrnující přístup k souborům MP3 v počítači, řešení problémů s nereagujícím přehrávačem MP3 a odstranění problémů s rozpoznáním výstupního zvukového zařízení v systému Windows 10 kromě toho, že počítač identifikuje váš přehrávač MP3 SanDisk. Jak mohu dosáhnout toho, aby počítač rozpoznal můj přehrávač SanDisk MP3?

Pokud počítač nerozpozná váš přehrávač SanDisk MP3, vyzkoušejte tyto postupy: 1. Zkontrolujte, zda je používaný kabel USB v pořádku a zda je správně propojen s počítačem a přehrávačem MP3. Pokud můžete, zkuste použít jiný kabel USB. 2. Restartujte počítač i přehrávač MP3. Snadný restart může někdy vyřešit problémy s připojením. 3. Pokud používáte počítač se systémem Windows, klikněte na položku „Správce zařízení“ v kontextové nabídce po kliknutí pravým tlačítkem myši na tlačítko Start. Vyhledejte všechny miniaplikace, které mají žlutý otazník nebo vykřičník. Aktualizujte ovladač výběrem možnosti „Aktualizovat ovladač“ kliknutím pravým tlačítkem myši. Chcete-li aktualizovat software ovladače, dodržujte pokyny zobrazené na obrazovce. Pokud problém přetrvává, zkuste připojit přehrávač MP3 k jinému portu USB v počítači.

4. Některé porty USB mohou mít občas problémy s kompatibilitou. 2. Jak se dostanu k souborům MP3 v počítači? Chcete-li zobrazit soubory MP3 v počítači, postupujte podle následujících postupů: V prvním kroku otevřete Průzkumníka souborů (Windows) nebo Finder (Mac). 2. Vyhledejte složku, ve které jsou uloženy vaše soubory MP3, a přejděte do ní. Může to být složka „Stažené soubory“ nebo „Hudba“, případně jiné místo, které jste určili. 3. Složku se soubory MP3 otevřete tak, že na ni dvakrát kliknete. 4. Vaše soubory MP3 lze nyní v počítači ihned zobrazit a přehrát. V případě potřeby je můžete také zkopírovat nebo přenést do svého MP3 přehrávače. Proč se můj MP3 přehrávač nezapne?

3.

Pokud se MP3 přehrávač nechce zapnout, vyzkoušejte tyto postupy řešení problémů: 1. Zkontrolujte stav napájení nebo baterie. Zkontrolujte, zda má váš MP3 přehrávač dostatečnou kapacitu baterie, nebo pokud je dobíjecí, zda je připojen ke zdroji napájení. 2. Resetujte přehrávač MP3. Na přístroji hledejte malé resetovací tlačítko nebo dírku. Na několik sekund stiskněte a podržte resetovací tlačítko pomocí kancelářské sponky nebo jiného podobného předmětu. Tlačítko uvolněte a zkuste přehrávač MP3 znovu zapnout. 3. Pokud je váš MP3 přehrávač vybaven vyměnitelnou baterií, zkuste ji na chvíli vyjmout a poté ji vložit zpět, než se pokusíte zařízení zapnout.

4. Pokud žádný z předchozích způsobů nefunguje, může mít váš přehrávač MP3 hardwarový problém. V této situaci byste se měli obrátit na výrobce, který vám poskytne další podporu, nebo uvažovat o výměně. 4. Proč systém Windows 10 nemůže vyhledat výstupní zvukové zařízení? Pokud počítač se systémem Windows 10 není schopen vyhledat výstupní zvukové zařízení, zkuste provést následující opravy: 1. Zkontrolujte elektrická připojení. Ujistěte se, že reproduktory nebo sluchátka používají příslušné zvukové porty počítače. 2. Nainstalujte nový zvukový ovladač. Kliknutím pravým tlačítkem myši na tlačítko Start a výběrem možnosti „Správce zařízení“ spustíte Správce zařízení. Oblast „Zvuk, video a herní ovladače“ byste měli snadno najít. „Aktualizovat ovladač“ lze zvolit kliknutím pravým tlačítkem myši na zvukové zařízení. Chcete-li aktualizovat software ovladače, dodržujte pokyny zobrazené na obrazovce. 3. Pokud aktualizace ovladače nefunguje, zkuste zvukové zařízení odebrat. Klepněte pravým tlačítkem myši na zvukové zařízení ve Správci zařízení a zvolte „Odinstalovat zařízení“. Po restartování počítače systém Windows automaticky obnoví zvukový ovladač. 4. Pokud problém přetrvává, zkuste použít nástroj pro řešení potíží systému Windows. „Odstraňování problémů se zvukem“ je přístupné po kliknutí pravým tlačítkem myši na ikonu zvuku na hlavním panelu. Veškeré problémy se zvukovými zařízeními lze najít a odstranit podle pokynů.

Závěrem lze říci, že potíže s přehrávačem MP3, který se v počítači nezobrazuje, nebo potíže s detekcí výstupního zvukového zařízení v systému Windows 10 mohou být frustrující. Pokud však budete postupovat podle pokynů k řešení problémů uvedených v tomto článku, měli byste být schopni tyto problémy odstranit a používat svůj přehrávač MP3 bez jakýchkoli přerušení. Nezapomeňte ověřit připojení, aktualizovat ovladače a v případě potřeby se obrátit na výrobce s žádostí o pomoc.

FAQ
Proč systém Windows 10 nedetekuje mé zvukové rozhraní?

Příčin, proč systém Windows 10 nerozpozná váš zvukový vstup, může být celá řada. Níže uvádíme několik návrhů na odstranění potíží a možná řešení: 1. Ověřte připojení: Zkontrolujte, zda je vaše zvukové rozhraní správně připojeno k počítači. Dvakrát zkontrolujte, zda jsou kabel USB a všechny ostatní propojovací kabely pevně zapojeny. 2. Problémy s porty USB vašeho počítače: Zkuste připojit zvukové rozhraní k jinému portu. Některé porty občas nemusí dodávat dostatečné množství energie nebo mohou mít potíže s kompatibilitou. Pokud se vyskytnou problémy s ovladači, aktualizujte nebo přeinstalujte ovladače zvukového rozhraní. Navštivte webové stránky výrobce a stáhněte si do svého zařízení nejnovější ovladače vytvořené speciálně pro systém Windows 10. Po jejich instalaci restartujte počítač. Nastavení správce zařízení:

4. Zkontrolujte, zda je zvukové rozhraní uvedeno v části Zvuk, video a herní ovladače Správce zařízení ve vašem počítači. Pokud tam je, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a vyberte možnost „Povolit“ nebo „Aktualizovat ovladač“. Chcete-li zjistit, zda je problém konkrétně se zvukovým rozhraním, zkuste jej připojit k jinému počítači, pokud není uvedeno v seznamu. 5. Režim kompatibility: Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor nastavení ovladače zvukového rozhraní a zvolte Vlastnosti. Na kartě Kompatibilita zaškrtněte políčko „Spustit tento program v režimu kompatibility pro“ a vyberte starší verzi systému Windows, o které je známo, že s ní ovladač pracuje. Po provedení nezbytných úprav ovladač znovu nainstalujte. 6. Aktualizace systému Windows: Zkontrolujte, zda je vaše kopie systému Windows 10 aktuální. Nové verze občas nabízejí nápravu problémů s různou kompatibilitou zařízení. 7. Testování s různými zařízeními a kabely: Pokud je to možné, připojte zvukové rozhraní k jinému počítači a experimentujte s různými kabely. To pomůže určit, zda je problém v samotném rozhraní nebo v nastavení počítače.

Pokud žádné z těchto řešení nefunguje, může být užitečné kontaktovat tým podpory výrobce a získat další pokyny.