Jak přidat nálepky do fotografií. Průvodce krok za krokem

Jak spojit dva obrázky do jednoho?
Sloučení obrazců

  1. Vyberte obrazce, které chcete sloučit: Stiskněte a podržte klávesu Ctrl a pak vyberte jednotlivé obrazce. …
  2. Na kartě Formát obrazce vyberte ve skupině Vložit obrazcemožnost Sloučit obrazce . …
  3. Vyberte požadovanou možnost Sloučit.
Další informace najdete na support.microsoft.com

Kreativním a příjemným způsobem, jak dodat fotografiím osobitost a zvýšit jejich estetický dojem, je přidání samolepek. Existuje mnoho technik a nástrojů, které můžete použít k přidání okouzlujících emotikonů, vtipných popisků nebo dekorativních akcentů na své snímky. V tomto příspěvku se budeme zabývat některými často kladenými otázkami týkajícími se aplikace samolepek na obrázky a nabídneme vám návod krok za krokem, který vám pomůže.

Jak mohu použít samolepky na fotografie pořízené iPhonem?

Pomocí aplikace Zprávy a vestavěných nástrojů pro úpravy mohou majitelé iPhonů na své snímky rychle aplikovat samolepky. Postup je následující:

1. V aplikaci Fotky v iPhonu vyberte obrázek, který chcete upravit.

2. Klikněte na tlačítko „Upravit“ v pravém horním rohu obrazovky.

3. Klepnutím na tři tečky (…) v dolní části obrazovky vyberte z nabídky položku „Markup“. 4. Klepněte na znaménko „+“ na panelu nástrojů Markup a vyberte možnost „Text“ pro přidání nálepky s textem nebo „Shapes“ pro vytvoření ozdobných nálepek. 5. Rozhodněte se, kterou nálepku chcete přidat, a podle potřeby změňte její barvu, velikost a umístění. 6. Výběrem možnosti „Hotovo“ a „Uložit“ uložte upravenou fotografii se samolepkou.

Jak mohu získat bezplatné samolepky pro své fotografie?

K bezplatnému přidávání samolepek na fotografie můžete použít řadu aplikací třetích stran, které nabízejí velký výběr samolepek a možnosti úprav. Jednou z takových aplikací je „Snapseed“, oblíbená aplikace, která je přístupná uživatelům zařízení iPhone a Android. Pomocí aplikace Snapseed přidejte samolepky podle následujících kroků:

1. Stáhněte a nainstalujte aplikaci Snapseed z příslušného obchodu s aplikacemi. 2. Otevřete aplikaci a vyberte obrázek, který chcete změnit. 3. V nabídce, která se zobrazí po klepnutí na tlačítko „Nástroje“ ve spodní části obrazovky, vyberte možnost „Text“. 4. Zadejte text, který se má na nálepce zobrazit, a z nabízených možností vyberte styl. 5. Podle potřeby změňte velikost, umístění a barvu nálepky. Chcete-li nálepku přidat k fotografii, vyberte v kroku 6 možnost „Použít“. 7. Nakonec stáhněte upravený obrázek do svého chytrého telefonu.

Jaká aplikace umožňuje přidávat samolepky na fotografie?

Pro uživatele zařízení iPhone i Android existuje mnoho aplikací, které umožňují přidávat samolepky na fotografie. Mezi oblíbené patří například „Snapseed“, „InstaSize“, „PicsArt“ a „Bazaart“. Tyto aplikace obsahují řadu textových stylů, samolepek a dalších nástrojů pro úpravy, kterými můžete vylepšit své snímky. Tyto aplikace si můžete prohlédnout a vybrat si tu, která nejvíce odpovídá vašim zájmům a potřebám.

Je možné vytvářet nálepky z obrázků?

Je možné vytvářet samolepky z obrázků. Na řadě webových stránek a v mobilních aplikacích si můžete vytvořit personalizované samolepky pomocí vlastních fotografií. Příkladem aplikací, které poskytují nástroje pro vystřižení určitých oblastí obrázku a vytvoření samolepek, jsou „Sticker Maker Studio“ pro Android a „Sticker.ly“ pro iPhone. Kromě toho si můžete navrhnout a vytisknout vlastní samolepky pomocí obrázků nebo náčrtků pomocí softwaru pro grafický design v počítači, například Adobe Photoshop nebo Illustrator.

A konečně, použití samolepek na fotografie je zábavný a snadný způsob, jak přizpůsobit své obrázky. Máte širokou škálu alternativ, včetně použití vestavěných funkcí pro úpravy v iPhonu nebo stažení aplikací třetích stran. Využijte tedy svou fantazii, ozdobte své fotografie samolepkami a dodejte jim lesk!

FAQ
Jak používat samolepky na iPhonu?

Při používání samolepek na iPhonu postupujte podle následujících podrobných pokynů: Otevřete na iPhonu obchod App Store a do vyhledávacího řádku zadejte „sticker apps“. Můžete si vybrat z řady aplikací, které nabízejí velký výběr samolepek. Až najdete aplikaci se samolepkami, která se vám líbí, klepněte na „Get“ nebo „Download“ a stáhněte ji do iPhonu. 3. Po instalaci aplikaci otevřete a prohlédněte si samolepky, které nabízí. Je snazší najít požadované samolepky, protože mnoho aplikací seskupuje samolepky podle témat nebo emocí. 4. Klepněte na samolepku a vyberte ji jako tu, kterou chcete použít. Obvykle se tím otevřou možnosti nabídky pro sdílení, uložení nebo kopírování nálepky. 5. Otevřete aplikaci Fotografie na iPhonu a před použitím samolepky vyberte obrázek, který chcete změnit. 6. Klikněte na tlačítko „Upravit“, které se obvykle nachází v pravém horním rohu obrazovky. 7. V nástrojích pro úpravy zaškrtněte možnost „Samolepky“ nebo „Přidat samolepku“. Obvykle se pro její označení používá znaménko plus nebo smajlík. 8. Klepnutím na ikonu nálepky zobrazíte výběr dostupných nálepek. Pokud jste nainstalovali mnoho aplikací pro nálepky, možná budete muset vybrat tu, kterou chcete použít. 9. Po rozhodnutí o aplikaci samolepek vyberte z kolekce tu, kterou chcete použít. Samolepku nyní můžete přesouvat, měnit její velikost a otáčet ji tak, aby odpovídala vaší fotografii. V případě potřeby otáčejte samolepku dvěma prsty a prsty měňte její velikost a polohu. 11. Klepnutím na tlačítko „Hotovo“ nebo „Uložit“ uložte upravenou fotografii se samolepkou poté, co budete s umístěním samolepky spokojeni. A je to! Na svém iPhonu jste úspěšně připojili samolepku na fotografii. Pokud chcete prozkoumat další alternativy, použijte jiné aplikace pro nálepky nebo zopakujte tyto postupy pro přidání dalších nálepek.

Mohu na svůj iPhone umístit samolepky?

Samolepky můžete na svůj iPhone aplikovat, ano. Několik aplikací, které jsou k dispozici v App Store, umožňuje přidávat samolepky na obrázky. Pomocí těchto aplikací můžete k obrázkům přidávat příjemné a originální samolepky výběrem z různých balíčků samolepek.

Jak se dělají samolepky v iPhonu?

Při aplikaci samolepek na fotografie v iPhonu postupujte podle následujících pokynů:

Krok 1: Otevřete aplikaci Fotografie v iPhonu a vyberte obrázek, na který mají být použity samolepky.

V pravém horním rohu obrazovky klepněte na tlačítko „Upravit“, abyste mohli pokračovat.

Krok 3: V dolní části obrazovky ve volbách úprav se nachází ikona tří teček (—). Dotkněte se jí.

Krok 4: Z vyskakovací nabídky vyberte možnost „Markup“.

Krok 5: Když je obrazovka v režimu Značení, stiskněte tlačítko „+“ v pravém dolním rohu.

Krok 6: Zobrazí se panel nástrojů obsahující několik možností. Měla by být vybrána ikona „Stickers“, která obvykle připomíná usmívající se obličej nebo hvězdu.

Krok 7: Prohlédněte si nabízené balíčky nálepek a vyberte ten, který chcete použít.

Krok 8: Po výběru samolepky můžete prsty měnit její velikost, otáčet ji a přesouvat na obrázku.

Krok 9: Opakováním kroků 6 až 8 přidejte další samolepky.

Krok 10: Po dokončení samolepek klikněte na tlačítko „Hotovo“ v pravém horním rohu obrazovky.

Krok 11: Chcete-li upravenou fotografii se samolepkami uložit, dotkněte se na samém konci tlačítka „Uložit“.

Nyní jsem hotov! V zařízení iPhone jste úspěšně přidali samolepky na fotografii.