Mohu se se zařízením Galaxy Watch 4 sprchovat?

How good is ECG on Samsung watch 4?
ECG on the Galaxy Watch4 can be hit or miss The ECG works well, but it's extremely dependent on having the Galaxy Watch4 properly positioned on your wrist, and there seems to be a very narrow margin for that proper position.
Další informace najdete na www.businessinsider.com

Galaxy Watch 4 od společnosti Samsung jsou flexibilní a funkcemi nabité náramkové hodinky, které nabízejí řadu funkcí, například sledování kondice, upozornění a dokonce i možnost telefonovat. Vzhledem k propracovaným technologiím a krásnému vzhledu hodinek Galaxy Watch 4 je pochopitelná otázka, zda se s nimi můžete sprchovat. V tomto článku se budeme zabývat schopností zařízení Galaxy Watch 4 odolávat vodě a poskytneme vám odpovědi na některé často kladené otázky týkající se jeho používání ve vodě. Je zařízení Galaxy Watch 4 voděodolné?

Díky stupni krytí IP68 vydrží zařízení Galaxy Watch 4 působení vody až do hloubky 1,5 metru po dobu 30 minut. Podle tohoto stupně jsou hodinky odolné proti nechtěnému postříkání, dešti, a dokonce i proti krátkému ponoření do vody. Je důležité si uvědomit, že i přes klasifikaci IP68 nejsou hodinky Galaxy Watch 4 vhodné pro potápění nebo plavání. Jak mohu zařízení Samsung Watch 4 zbavit vody? Pokud je zařízení Galaxy Watch 4 vystaveno působení vody, doporučujeme odstranit vlhkost a provést několik rychlých opatření, abyste je ochránili před poškozením. Nejprve se ujistěte, že hodinky nejsou ponořeny do vody po delší dobu. Po vyjmutí z vody jemně otřete přebytečnou vlhkost měkkým hadříkem, který nepouští vlákna. Poté hodinky otočte, aby voda, která se dostala do mřížek reproduktorů nebo otvorů mikrofonu, mohla odtéct. K vypuštění vody z hodinek lze použít také funkci vodního zámku.

Můžete hodinky Samsung Smartwatch používat při sprchování? Přestože je zařízení Galaxy Watch 4 voděodolné, nedoporučuje se sprchovat se při nošení jakýchkoli chytrých hodinek, dokonce ani modelů Samsung. Vysoký tlak vody ve sprše může překonat stupeň krytí IP68 a potenciálně hodinky poškodit. Horká voda a pára mohou mít také negativní vliv na to, jak dobře hodinky fungují, a případně zhoršit jejich voděodolnost.

Je zařízení Galaxy Watch 4 vodotěsné i bez vodního zámku?

I s vypnutou funkcí vodního zámku není zařízení Galaxy Watch 4 vodotěsné. Funkce vodního zámku má pomocí zvukových vibrací odvádět vodu z hodinek. Dotykový displej a fyzická tlačítka jsou na okamžik vypnuty, aby nedošlo k nechtěnému kontaktu s vodou. Pozoruhodné je, že funkce vodního zámku nezajišťuje vodotěsnost hodinek a nemělo by se na ni spoléhat při delším vystavení vodě.

Závěrem lze říci, že i když mají hodinky Galaxy Watch 4 klasifikaci voděodolnosti IP68, nedoporučuje se s nimi sprchovat ani je zcela ponořovat do vody. Přestože hodinky snesou náhodné postříkání a krátké ponoření, může dojít k jejich poškození při delším vystavení nebo vystavení vysokému tlaku vody, například při sprchování. Vždy je lepší postupovat opatrně a dodržovat pokyny výrobce, abyste měli jistotu, že vám zařízení Galaxy Watch 4 dlouho vydrží a bude fungovat tak, jak má.

FAQ
Musím před sprchováním zapnout vodní zámek?

Ano, doporučujeme aktivovat funkci vodního zámku na zařízení Galaxy Watch 4 před sprchováním. Dotykový displej a fyzická tlačítka jsou po aktivaci funkce vodního zámku deaktivována, což pomáhá chránit hodinky před poškozením vodou. Přejetím prstem dolů z ciferníku hodinek otevřete rychlá nastavení a poté klepnutím na ikonu vodního zámku aktivujte vodní zámek. Díky tomu budete moci zařízení Galaxy Watch 4 bezpečně používat ve sprše.

Je vodní zámek nezbytný?

Ano, zámek vody je nutný, pokud chcete zařízení Galaxy Watch 4 používat ve sprše. Vypnutím dotykového displeje a dalších vstupů, když jsou hodinky ponořeny do vody, zajišťuje funkce vodního zámku jejich zabezpečení proti poškození vodou. Zapnutím vodního zámku můžete zařízení Galaxy Watch 4 pohodlně nosit ve sprše, aniž byste se museli obávat případných problémů souvisejících s vodou.

Musím před sprchováním zapnout vodní zámek Samsung?

Ano, doporučujeme aktivovat funkci vodního zámku na zařízení Samsung Galaxy Watch 4 před sprchováním. Zatímco jsou hodinky ponořené ve vodě, funkce vodního zámku pomáhá zabránit nechtěným dotykům na obrazovce nebo tlačítkách. Zapnutím vodního zámku můžete hodinky chránit a zabránit jejich případnému poškození v důsledku působení vody.