Jak používat Průzkumníka souborů ES. Komplexní průvodce

Soubory v zařízení se systémem Android můžete procházet a spravovat pomocí přizpůsobitelného nástroje pro správu souborů známého jako ES File Explorer. Díky svému uživatelsky přívětivému uspořádání a robustním schopnostem se stal jednou z nejoblíbenějších dostupných aplikací pro průzkum souborů. V tomto článku vás provedeme efektivním používáním aplikace ES File Explorer, včetně toho, jak používat aplikaci ES File Explorer APK, instalovat aplikace, přenášet data a řešit případné pochybnosti o její spolehlivosti.

1. Návod k použití aplikace ES File Explorer APK Instalační soubor aplikace ES File Explorer se nazývá ES File Explorer APK. Abyste mohli aplikaci ES File Explorer APK používat, musíte ji získat ze spolehlivého zdroje. Po získání souboru APK proveďte následující kroky:

Krok 1: V nastavení zařízení povolte instalaci z nedůvěryhodných zdrojů. Chcete-li povolit instalace z neznámých zdrojů, přejděte do nabídky Nastavení > Zabezpečení > Neznámé zdroje a přepínač zapněte.

Krok 2: Spusťte správce souborů v zařízení a přejděte do složky, kam jste uložili soubor ES File Explorer APK.

Chcete-li zahájit proces instalace, proveďte Krok 3: Klepněte na soubor APK. Udělte případná požadovaná oprávnění.

Krok 4: Po dokončení instalace najdete aplikaci ES File Explorer v zásuvce aplikací nebo na domovské obrazovce.

2. Pokyny pro přidání aplikací do aplikace ES File Explorer Bez použití obchodu Google Play umožňuje aplikace ES File Explorer také instalovat aplikace přímo ze souborů APK. Pomocí aplikace ES File Explorer můžete instalovat programy provedením následujících kroků:

Krok 1: Spusťte aplikaci ES File Explorer a najděte složku, do které jste uložili soubor APK aplikace, kterou chcete nainstalovat.

Klepnutím na soubor APK v kroku 2 zahájíte postup instalace. Udělte případná požadovaná oprávnění.

Krok 3: Dokončete instalaci podle pokynů na obrazovce. Po dokončení instalace můžete aplikaci používat z domovské obrazovky nebo zásuvky aplikací.

3. Použití aplikace ES File Explorer k přenosu souborů V aplikaci ES File Explorer je k dispozici řada metod pro přenos souborů mezi různými zařízeními. Chcete-li přenášet soubory pomocí aplikace ES File Explorer, postupujte podle následujících kroků:

V zařízení v kroku 1 otevřete aplikaci ES File Explorer.

Krok 2: Klikněte nebo klepněte na kartu „Síť“ umístěnou v horním navigačním panelu.

Krok 3: Rozhodněte, zda jako mechanismus přenosu použijete FTP, LAN nebo cloudové úložiště. K odesílání souborů mezi zařízeními se systémem Android můžete také využít možnost „Odeslat“.

Krok 4: Navažte spojení mezi zařízeními a přeneste soubory pomocí pokynů, které se zobrazí na obrazovce.

4. Je aplikace ES File Explorer spolehlivá? Již mnoho let se lidé spoléhají na ES File Explorer jako na správce souborů. V minulosti však byl předmětem některých kontroverzí, včetně obav o bezpečnost a soukromí. Je důležité připomenout, že aplikaci v roce 2019 koupila nová firma a že problémy se soukromím byly nyní vyřešeny.

Doporučujeme stahovat aplikaci ES File Explorer ze spolehlivých webových stránek, jako je obchod Google Play nebo oficiální web, aby byla zaručena ochrana vašich dat. Udržujte program neustále aktualizovaný, abyste mohli využívat nejnovější aktualizace zabezpečení a opravy chyb.

Závěrem lze říci, že ES File Explorer je efektivní řešení pro správu souborů pro uživatele systému Android, které poskytuje řadu funkcí. Díky uživatelsky přívětivému rozhraní a spolehlivému výkonu vám ES File Explorer umožňuje zkoumat soubory, instalovat aplikace a přenášet informace mezi zařízeními. Podle pokynů uvedených v tomto článku můžete maximalizovat využití aplikace ES File Explorer a zlepšit své zkušenosti se správou souborů v systému Android.

FAQ
Proč byl ES File Explorer zakázán?

Kvůli několika porušením zásad byl ES File Explorer v roce 2019 vyloučen z obchodu Google Play. Bylo zjištěno, že aplikace používá agresivní a nekalé reklamní taktiky, například zobrazuje uzamčené obrazovky uživatelů bez jejich svolení pomocí reklam. Kromě toho bylo zjištěno, že aplikace ES File Explorer propaguje nepravdivé funkce a vlastnosti, čímž ohrožuje bezpečnost uživatelů. V zájmu ochrany zájmů uživatelů a podpory bezpečného prostředí aplikací se společnost Google rozhodla aplikaci ze své platformy odstranit.

Jak nainstalovat přes APK?

Chcete-li nainstalovat aplikaci ES File Explorer pomocí souboru APK, postupujte podle následujících kroků: V zařízení se systémem Android nejprve zkontrolujte, zda máte povolenou instalaci z neznámých zdrojů. Tuto možnost zapněte tak, že přejdete do Nastavení > Zabezpečení > Neznámé zdroje. Poté by měl být soubor ES File Explorer APK stažen ze spolehlivého zdroje. Můžete jej vyhledat na internetu nebo přejít přímo na webové stránky aplikace ES File Explorer. 3. Po stažení souboru APK jej vyhledejte v úložišti zařízení. Obvykle se nachází ve složce „Stažené soubory“, i když vaše zařízení může mít jiné umístění. Chcete-li zahájit proces instalace, klepněte na soubor APK ve čtvrtém kroku. Možná budete vyzváni k potvrzení instalace aplikace. Pro pokračování klepněte na tlačítko „Instalovat“. 5. Postup instalace může chvíli trvat. Po jeho dokončení se zobrazí potvrzovací zpráva. 6. Jakmile je instalace dokončena, můžete z domovské obrazovky nebo zásuvky aplikací otevřít aplikaci ES File Explorer. Chcete-li chránit bezpečnost svého zařízení, je nezbytné stáhnout soubor APK ze spolehlivého zdroje. Kromě toho buďte při stahování souborů APK vždy obezřetní a ověřte jejich legitimitu.

Jak spustit soubor APK pro systém Android?

Pomocí aplikace ES File Explorer můžete spustit soubor Android APK provedením následujících kroků: 1. Stáhněte si aplikaci ES File Explorer z obchodu Google Play do svého zařízení se systémem Android.

2. Spusťte aplikaci ES File Explorer a vyhledejte umístění úložiště souboru APK.

3. Chcete-li zahájit proces instalace, klepněte na soubor APK. 4. Pokud nastavení zabezpečení vašeho zařízení ještě nepovoluje instalace z neidentifikovaných zdrojů, budete vyzváni k jeho povolení. Klepněte na „Nastavení“ a přepněte zaškrtávací políčko „Povolit z tohoto zdroje“ na „Zapnuto“. 5. Po aktivaci této možnosti se vraťte a ještě jednou se dotkněte souboru APK, abyste zahájili instalaci. 6. Chcete-li dokončit postup instalace, dodržujte pokyny zobrazené na obrazovce. 7. Aplikaci lze po instalaci nalézt v zásuvce aplikací vašeho zařízení a lze ji používat stejně jako jakoukoli jinou aplikaci. Doporučujeme instalovat pouze soubory APK ze spolehlivých zdrojů, protože spouštění souborů APK z nedůvěryhodných zdrojů může být pro vaši bezpečnost rizikové.