Jak přidat fotografie do vzpomínek na iPhonu

Jak pridat fotku do vzpominek?
Změny nastavení

  1. Spusťte na telefonu nebo tabletu s Androidem aplikaci Fotky Google .
  2. Vpravo nahoře klepněte na profilovou fotku nebo iniciálu účtu Nastavení Fotek .
  3. Klepněte na Předvolby Vzpomínky Vybrané vzpomínky.
  4. Vyberte typy vzpomínek, které si chcete nechat zobrazovat.
Další informace najdete na support.google.com

Naše nejcennější zážitky můžeme zachytit a oživit pomocí fotografií. Funkce Vzpomínky na iPhonu umožňuje vytvářet vlastní alba fotografií a videí, která se automaticky upravují podle konkrétních příležitostí, míst nebo témat. Pomocí obrázků ve vzpomínkách si můžete udělat vizuální výlet po svých oblíbených příležitostech. V tomto článku si projdeme, jak přidávat obrázky do vzpomínek v iPhonu, a uvedeme několik souvisejících často kladených otázek. Lze vzpomínky z iPhonu upravovat?

V iPhonu můžete vzpomínky upravovat. Váš přístroj používá k automatickému vytváření vzpomínek sofistikované algoritmy, ale vy je můžete upravovat podle vlastního uvážení. Otevřete aplikaci Fotografie na iPhonu a výběrem karty „Pro vás“ v dolní části obrazovky začněte upravovat vzpomínku. Listováním v seznamu vzpomínek najděte vzpomínku, kterou chcete změnit. Po otevření vzpomínky klepnutím na ni klepněte na tlačítko „Upravit“. Od tohoto okamžiku můžete upravit název vzpomínky, dobu trvání, zvukovou stopu a dokonce i výběr obrázků a filmů. Jakmile jste s úpravami spokojeni, klepnutím na tlačítko „Hotovo“ je uložte. Jak mohu do vzpomínek „Pro vás“ zahrnout obrázky? Chcete-li do vzpomínek „Pro tebe“ v iPhonu přidat obrázky, postupujte podle následujících pokynů. Začněte tím, že spustíte aplikaci Fotky a vyberete záložku „Pro vás“ v dolní části okna. Procházením vzpomínek najděte vzpomínku, do které chcete přidat obrázky. Chcete-li přidat vzpomínku, stiskněte po otevření vzpomínky tlačítko „Add to Memory“ (Přidat do paměti), které se podobá malému znaménku „+“. Poté můžete z role fotoaparátu vybrat další obrázky nebo videa, které chcete do paměti přidat. Po provedení výběru přidejte vybrané fotografie do paměti klepnutím na tlačítko „Přidat“. Přizpůsobená sbírka bude nyní obsahovat tyto nově přidané fotografie. Jak v iPhonu posíláte vzpomínky? Znovu prožít důležité okamžiky s přáteli a rodinou při sdílení vzpomínek je úžasný zážitek. Otevřete aplikaci Fotografie v iPhonu a vyberte kartu „Pro vás“ a začněte posílat vzpomínky. Chcete-li najít vzpomínku, kterou chcete sdílet, projděte ostatní. Chcete-li vzpomínku zpřístupnit, klepněte na ni. Poté klepněte na tlačítko „Sdílet“, které připomíná rámeček se šipkou směřující nahoru. Tím se zobrazí karta sdílení, která vám umožní vybrat způsob odeslání vzpomínky. Lze ji distribuovat prostřednictvím aplikace Zprávy, Mail, AirDrop nebo jakékoli jiné kompatibilní aplikace. Chcete-li paměť doručit vybrané osobě, stačí vybrat preferovaný způsob a postupovat podle pokynů na obrazovce. Mohu do vzpomínek přidávat obrázky? Ano, do vzpomínek v iPhonu můžete nahrávat obrázky. Vzpomínky nejsou jen obrázky a filmy, které pro vás zařízení vybralo. Přidáním dalších obrázků můžete své vzpomínky dále přizpůsobit a sestavit důkladnější sbírku svých oblíbených událostí. Otevřete paměť v aplikaci Fotografie a klepnutím na tlačítko „Přidat do paměti“ přidejte obrázky. Klepnutím na tlačítko „Přidat“ přidáte vybrané snímky z role fotoaparátu do paměti. Tímto způsobem můžete posílit a rozšířit své vzpomínky a zahrnout do nich všechny snímky, které jsou pro vás důležité.

Shrnuto a podtrženo, vzpomínky na iPhone jsou vynikající metodou pro oživení vašich oblíbených zážitků pomocí dobře vybraných sbírek fotografií a videí. Vzpomínky lze upravovat, přidávat k nim obrázky a dokonce je sdílet. Podle pokynů uvedených v tomto článku můžete do vzpomínek v iPhonu rychle nahrávat obrázky, upravovat je podle svých preferencí a vytvářet dlouhotrvající vizuální výlety po svých cenných okamžicích.

FAQ
Můžete do vzpomínek přidat fotografii z role fotoaparátu?

Ano, do vzpomínek můžete přidat fotografii z role fotoaparátu iPhonu. Otevřete aplikaci Fotky a vyberte obrázek, který chcete přidat, abyste tak učinili. Poté stiskněte tlačítko pro sdílení, které je obvykle znázorněno jako čtverec se šipkou směřující nahoru. Přejděte dolů a v nabídce sdílení klikněte na možnost „Přidat do vzpomínek“. Na základě data a místa pořízení bude obrázek přidán do sbírky Vzpomínky.

Můžete přidávat fotografie do vzpomínek Apple?

Na iPhonu určitě můžete přidávat obrázky do Apple Memories. Funkce Paměti aplikace Fotografie využívá vaše fotografie a videa k automatické tvorbě videoprezentací. Chcete-li přidat obrázky do aplikace Memories, postupujte podle následujících kroků: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci Fotografie. Ve spodní části obrazovky vyberte kartu „Pro vás“. 3. Chcete-li vstoupit do sekce Vzpomínky, posuňte se dolů. 4. Klepněte na položku Paměť, do které chcete nahrát fotografie. 5. Po otevření Paměti klepněte na tlačítko přehrávání a spusťte prezentaci. 6. Klepnutím na obrazovku zobrazíte možnosti v dolní části během přehrávání prezentace. Chcete-li do Paměti přidat další snímky, klepněte na symbol „+“.

8. Z role fotoaparátu nebo alb vyberte snímky, které chcete zahrnout. 9. Klepnutím na tlačítko „Add“ (Přidat) přidáte vybrané obrázky do Paměti.

10. Slideshow Paměti nyní bude obsahovat nejnovější přidané fotografie.

Podle těchto pokynů můžete rychle přidávat fotografie do Apple Memories a vylepšovat slideshow na iPhonu.

Můžete své vzpomínky upravovat?

Na iPhonu můžete své vzpomínky upravovat. Fotografie, které jste odeslali do sekce Vzpomínky, můžete upravit a přizpůsobit svému vkusu. Můžete změnit název vzpomínky, zvukovou stopu, délku a dokonce i fotografie, které jsou součástí vzpomínky. Chcete-li zlepšit celkovou prezentaci vzpomínek, můžete také změnit pořadí fotografií, přidat nebo odebrat určité snímky a použít různé grafické efekty.