Jak aktualizovat týmy. Průvodce aktualizací Microsoft Teams

Miliony uživatelů po celém světě využívají Microsoft Teams, silnou platformu pro komunikaci a spolupráci. Udržujte svou aplikaci Teams aktualizovanou, abyste měli zaručený přístup k nejnovějším funkcím a vylepšením. V tomto článku vás provedeme aktualizací aplikace Teams a odpovíme na některé často kladené otázky týkající se této aktualizace.

Jak se aktualizuje aplikace Teams?

Postup aktualizace aplikace Teams je snadný. Zde je uveden postup, jak postupovat:

1. Otevřete aplikaci Teams v počítači pro systémy Windows a macOS.

– V pravém horním rohu vyberte své iniciály nebo profilovou fotografii. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Zkontrolovat aktualizace“. Aplikace Teams automaticky stáhne a nainstaluje aktualizaci, pokud je k dispozici. Chcete-li proceduru aktualizace dokončit, restartujte aplikaci.

2. V mobilním zařízení spusťte obchod Google Play (Android) nebo App Store (iOS).

V obchodě vyhledejte položku „Microsoft Teams“. Pokud je k dispozici aktualizace aplikace Teams, bude vedle ní tlačítko „Aktualizovat“.

– Chcete-li zahájit proces aktualizace, klepněte na tlačítko „Aktualizovat“. Po dokončení aktualizace spusťte aplikaci Teams.

Proč se v mém zařízení neaktualizuje aplikace Microsoft Teams?

Důvodů, proč vám aktualizace aplikace Microsoft Teams dělá problémy, může být několik. Níže jsou uvedeny některé možné příčiny a způsoby nápravy:

1. Omezené připojení k síti:

– Před pokusem o aktualizaci aplikace Teams se ujistěte, že máte stabilní připojení k síti. Pokud je síťové připojení nepravidelné nebo nestabilní, vyzkoušejte jinou síť nebo restartujte směrovač.

2. Oprávnění aplikace:

Zkontrolujte, zda má aplikace Teams práva potřebná pro připojení k internetu a stahování aktualizací.

– Zkontrolujte, zda jsou v zařízení povolena potřebná oprávnění v nabídce Nastavení > Aplikace > Microsoft Teams > Oprávnění.

3. Místo v úložišti:

– Pokud je úložiště v zařízení plné, nemusí být možné stáhnout nebo nainstalovat aktualizace.

Uvolněte místo odstraněním zbytečných souborů nebo aplikací a poté zkuste aktualizovat aplikaci Teams ještě jednou. Mám nejnovější verzi aplikace Teams?

Podle těchto pokynů zjistíte, zda máte nainstalovanou nejnovější verzi aplikace Teams:

1. Otevřete aplikaci Teams v počítači pro Windows a macOS.

– V pravém horním rohu vyberte své iniciály nebo profilovou fotografii. V rozevíracím poli vyberte možnost „About“ (O aplikaci). Na stránce O aplikaci Teams se zobrazí aktuální verze aplikace.

– Toto číslo verze je třeba porovnat s nejnovější verzí, která je dostupná na webu Microsoft Teams nebo v oficiálním obchodě s aplikacemi.

2. Na mobilním zařízení spusťte aplikaci Teams pro systémy iOS a Android.

– Klikněte nebo klepněte na své iniciály nebo profilovou fotografii v levém horním rohu. * – V nabídce vyberte možnost „Nastavení“.

– V nabídce Nastavení vyberte možnost „O aplikaci“.

Na stránce O aplikaci Teams se zobrazí nejnovější verze aplikace.

– Tuto verzi porovnejte s nejnovější verzí, která je dostupná v obchodě Google Play (Android) nebo App Store (iOS). Jaký je postup pro aktualizaci služby Microsoft Teams 365? Součástí softwarového balíčku Microsoft 365, který obsahuje i řadu dalších programů, je i Microsoft Teams. Aby bylo možné aktualizovat Teams v rámci balíčku Microsoft 365, je třeba aktualizovat samotný balíček Microsoft 365. Provedete to následujícím způsobem:

V systému Windows otevřete libovolnou aplikaci Microsoft 365, například Word nebo Excel.

– V levém horním rohu vyberte možnost „Soubor“. – V rozevíracím seznamu vyberte „Účet“ nebo „Účet Office“.

– V části „Možnosti aktualizace“ vyberte možnost „Aktualizovat nyní“. Microsoft 365 vyhledá aktualizace a použije je, pokud nějaké nalezne.

2. Na počítači Mac spusťte libovolný software Microsoft 365.

– Na panelu nabídek vyberte kartu „Nápověda“.

– V rozevírací nabídce vyberte možnost „Zkontrolovat aktualizace“. Spustí se program Microsoft AutoUpdate, vyhledá aktualizace, a pokud nějaké najde, nainstaluje je.

Pravidelnou aktualizací Microsoft Teams a balíčku Microsoft 365 získáte vždy přístup k nejnovějším funkcím, aktualizacím zabezpečení a opravám chyb. Funkčnost aplikace Teams můžete snadno udržovat podle pokynů uvedených v tomto článku.

FAQ
Jak ručně aktualizovat aplikaci Microsoft?

Chcete-li ručně aktualizovat aplikaci Microsoft Teams, můžete postupovat podle následujících kroků: V kroku 1 otevřete aplikaci Microsoft Teams v počítači.

2. V pravé horní části aplikace klikněte na svou profilovou fotografii nebo iniciály. 3. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Zkontrolovat aktualizace“. Aplikace Teams nyní zkontroluje všechny nové informace. Pokud je objevena aktualizace, okamžitě se zahájí její stahování a instalace. 5. Chcete-li změny provést, restartujte Microsoft Teams po dokončení aktualizace.

Je důležité mít na paměti, že nastavení ve vaší společnosti může ovlivnit dostupnost ručních aktualizací. Pokud nevidíte možnost ruční aktualizace, je možné, že aktualizace jsou spravovány centrálně vaší organizací, a proto budete muset počkat na postup automatické aktualizace.

Pokud používáte aplikaci Microsoft Teams v mobilním zařízení, můžete navíc zkontrolovat aktualizace prostřednictvím obchodu s aplikacemi ve svém zařízení. Stačí v obchodě s aplikacemi (například v obchodě Google Play pro systém Android nebo App Store pro systém iOS) vyhledat položku „Microsoft Teams“, a pokud je k dispozici aktualizace, můžete ji z tohoto místa aktualizovat.

Jak aktualizovat aplikaci Microsoft Teams v systému Android?

K aktualizaci aplikace Microsoft Teams v systému Android použijte následující postupy: V zařízení se systémem Android otevřete obchod Google Play.

2. Chcete-li vstoupit do nabídky, klepněte na tři vodorovné čáry v levém horním rohu. 3. Přejděte dolů a vyberte možnost „Moje aplikace a hry“. 4. Zobrazí se seznam nainstalovaných programů s dostupnými aktualizacemi. V seznamu vyhledejte aplikaci Microsoft Teams. 5. Pokud je k dispozici aktualizace programu Microsoft Teams, zobrazí se vedle ní tlačítko s nápisem „Aktualizovat“. Chcete-li spustit aktualizaci, klepněte na něj. Do smartphonu se systémem Android se začne stahovat a instalovat nejnovější verze aplikace Microsoft Teams z obchodu Google Play. 7. Po dokončení aktualizace můžete spustit aplikaci Microsoft Teams a využívat nejnovější funkce a aktualizace.

Udržování aktualizované aplikace Microsoft Teams vám umožní přístup k nejnovějším funkcím, opravám chyb a vylepšením zabezpečení.