Jak sundat zadní část Note 5. Průvodce krok za krokem

Jak vratit text v Poznamkach Iphone?
Obnovení nedávno smazaných poznámek

  1. V Poznámkách na webu iCloud.com vyberte v seznamu složek nalevo složku Nedávno smazáno. Pokud složku Nedávno smazáno nevidíte, znamená to, že v ní nemáte žádné položky, takže není co obnovovat.
  2. Vyberte poznámku a pak na panelu nástrojů aplikace Poznámky klikněte na Obnovit.

Cached

Další informace najdete na support.apple.com

Samsung Galaxy Note 5 je stylový a výkonný přístroj s mnoha funkcemi a vlastnostmi. V určitém okamžiku může vyvstat potřeba přístupu k vnitřnostem zařízení, ať už kvůli výměně baterie nebo opravě. Tento článek vás provede demontáží zadní části zařízení Samsung Note 5 a zároveň poskytne odpovědi na často kladené otázky.

Jak se odstraňuje zadní část zařízení Samsung Note?

K odstranění zadního krytu budete potřebovat několik nástrojů, jemné ruce a telefon Samsung Note 5. Nejprve zařízení vypněte a poté jej položte lícem dolů na hladký a čistý povrch. Najděte malý otvor vedle nabíjecího portu na spodní hraně zařízení. Do otvoru můžete vložit malou kancelářskou sponku nebo přiložený nástroj na vysunutí SIM karty a opatrně zásobník vytlačit.

Po vyjmutí přihrádky na SIM kartu najdete na spodní straně zařízení dva malé šroubky. K jejich odstranění použijte malý křížový šroubovák. Nezapomeňte poté šroubky bezpečně uložit. Jakmile jsou šroubky venku, opatrně odlepte zadní kryt pomocí plastového nástroje na otevírání nebo kytarového trsátka. Jemně zatlačte na okraje zařízení počínaje spodní částí a postupujte směrem nahoru, dokud se lepidlo, které drží zadní kryt na místě, nezačne uvolňovat.

Lze z telefonu Note 5 vyjmout baterii?

Samsung Note 5 není na rozdíl od několika starších modelů vybaven odnímatelnou baterií. Baterie zařízení je integrovaná, což ztěžuje přístup bez dodatečné demontáže. V případě nutnosti výměny baterie se doporučuje odnést zařízení k licencovanému technikovi nebo do autorizovaného servisu. Byla zadní strana modelu Note 5 vyrobena ze skla? Ano, skleněná zadní deska telefonu Samsung Note 5 přispívá k prémiovému vzhledu a dojmu z přístroje. Se smartphonem je však třeba zacházet opatrně, protože skleněná záda se mohou snadno odštípnout a poškrábat. Používejte měkký, čistý povrch a dávejte pozor, abyste při sundávání zadního krytu nepoužívali příliš velkou sílu, aby nedošlo k jeho poškození. Jak se dostanu ke svému telefonu Samsung Note? K otevření telefonu Samsung Note 5 použijte předchozí postupy pro sejmutí zadního krytu. Po sejmutí zadního krytu můžete vidět baterii, základní desku a další vnitřní části přístroje. Pokračujte opatrně a opravy nebo úpravy provádějte pouze v případě, že jste si jisti svými schopnostmi, protože otevřením zařízení může dojít ke ztrátě záruky.

Závěrem lze říci, že k odstranění zadního krytu zařízení Samsung Note 5 je zapotřebí trpělivost a vhodné nástroje. Zadní kryt zařízení lze bezpečně sejmout, abyste mohli získat přístup k vnitřním součástem podle pokynů uvedených v tomto návodu. Mějte na paměti, abyste s položkou zacházeli opatrně, protože zadní část je vyrobena ze skla. Pokud potřebujete vyměnit baterii nebo provést jakoukoli opravu, doporučujeme vyhledat odbornou pomoc, abyste předešli možnému poškození.

FAQ
Jak otevřít telefon Samsung Galaxy Note?

Tyto kroky lze použít k otevření zařízení Samsung Galaxy Note, například modelu Note 5. 1. Vypněte zařízení: Před pokusem o otevření telefonu se ujistěte, že je vypnutý. 2. Vyhledejte slot pro kartu SIM: V telefonu Note 5 najdete slot pro kartu SIM obvykle na horní hraně zařízení. K jeho otevření budete možná potřebovat malou kancelářskou sponku nebo nástroj na vyjmutí karty SIM. 3. Nástroj na vyjmutí karty SIM použijte podle pokynů: Malý otvor vedle slotu pro kartu SIM použijte k opatrnému vložení nástroje pro vyjmutí karty SIM. Je třeba vyvinout jen dostatečný tlak, aby přihrádka vyskočila. 4. Vyjměte přihrádku na kartu SIM: Po vyjmutí zásobníku jej pomalu vytáhněte prsty. V tomto zásobníku je uložena karta SIM a příležitostně, v závislosti na modelu, i karta SD. 5. Najděte zadní kryt: Zadní kryty řady Samsung Galaxy Note nejsou vyrobeny tak, aby se daly rychle otevřít. Note 5 není na rozdíl od předchozích modelů vybaven odnímatelným zadním krytem. 6. Vyhledejte odbornou pomoc: Pokud potřebujete získat přístup k vnitřním součástem zařízení, doporučujeme Note 5 odnést do licencovaného servisu nebo ke kvalifikovanému technikovi. Ti jsou vybaveni správným vybavením a znalostmi pro bezpečný přístup k přístroji.

Je důležité mít na paměti, že otevření zařízení na vlastní pěst by mohlo vést ke ztrátě záruky nebo k poškození, pokud by bylo provedeno nesprávně.

Je baterie Samsung S5 vyměnitelná?

Ne, baterii zařízení Samsung S5 nelze vyjmout.

Má zařízení Samsung Galaxy 5 vyměnitelnou baterii?

Ne, baterie zařízení Samsung Galaxy Note 5 není odnímatelná.