Průvodce nabíjením klávesnice Logitech

Jak připojit klávesnici Logitech?
UJISTĚTE SE, ŽE JE KLÁVESNICE ZAPNUTÁ Ujistěte se, že je vytažený izolační proužek z prostoru pro baterie na zadní straně klávesnice. Klávesnici zapnete pomocí vypínače umístěného zpravidla na kraji klávesnice. Po zapnutí se indikátor LED napájení rozsvítí zeleně. Po zapnutí se zařízení připojí.
Další informace najdete na www.logitech.com

Představte se: Výkon a dlouhá životnost klávesnic Logitech jsou proslulé. Aby bylo zajištěno jejich nepřetržité používání, je třeba je pravidelně nabíjet, stejně jako každé jiné elektrické zařízení. V tomto článku vám nastíníme, jak nabíjet různé modely klávesnic Logitech, včetně klávesnice Logitech G a klávesnice Logitech Folio. Kromě toho probereme, jak vyměnit baterii v klávesnici Logitech, a nabídneme rady, jak zjistit, zda se nabíjí. Přidání napájení do klávesnice Logitech G: Mezi hráči oblíbené klávesnice Logitech G mají dobíjecí baterie. Při nabíjení klávesnice Logitech G dodržujte tyto pokyny:

1. Najděte port micro-USB klávesnice. Obvykle tento port najdete v blízkosti horní nebo zadní části klávesnice. 3. 2. Zasuňte druhý konec kabelu micro-USB do napájeného portu USB v počítači nebo do síťového adaptéru a poté připojte jeden konec kabelu k portu micro-USB klávesnice. 3. Zasuňte druhý konec kabelu micro-USB do napájecího portu USB v počítači nebo do síťového adaptéru.

4. Klávesnice se začne nabíjet a v závislosti na modelu si můžete všimnout světelné indikace nabíjení.

5. Než klávesnici odpojíte, nechte ji dokončit nabíjení. To obvykle vyžaduje několik hodin. Přidání napájení do klávesnice Logitech Folio Keyboard: iPad a další klávesnice Logitech Folio kompatibilní s tablety je také třeba nabíjet. Při nabíjení klávesnice Logitech Folio dodržujte následující postupy: Otevřete klávesnici a poté ji položte tak, aby byl viditelný nabíjecí port micro-USB.

2. Připojte kabel micro-USB na jednom konci k napájecímu portu klávesnice. 3. Druhý konec kabelu připojte k síťové zásuvce nebo k napájenému portu USB na počítači.

4. Klávesnice se začne nabíjet a může být vidět kontrolka nabíjení. 5. Po úplném dokončení nabíjení odpojte klávesnici od zdroje napájení. Jak vyměnit baterii klávesnice Logitech: Pomocí níže uvedených pokynů můžete vyměnit baterie v klávesnici Logitech, která má vyměnitelné baterie:

Vypněte klávesnici a otočte ji, abyste viděli prostor pro baterie.

2. Pomocí příslušného uvolňovacího spínače nebo tlačítka nadzvedněte víko prostoru pro baterie. 3. Vyjměte zastaralé baterie a opatrně je zlikvidujte. 4. Před vložením čerstvých baterií do přihrádky dbejte na správné zarovnání kladného a záporného konce. 5. Zaklapněte kryt baterií a aktivujte klávesnici. Nyní by ji měly napájet nové baterie.

Jak zkontrolovat, zda se klávesnice Logitech nabíjí:

Při kontrole, zda se klávesnice Logitech nabíjí, byste měli mít na paměti následující pokyny:

1. Podívejte se na kontrolku indikující nabíjení. Některé klávesnice Logitech jsou vybaveny kontrolkami LED, které vás informují o tom, že se zařízení nabíjí nebo že je plně nabité. Hledejte kontrolku na povrchu klávesnice nebo vedle tlačítka napájení.

2. Sledujte úroveň nabití baterie: Pokud má klávesnice Logitech vestavěný indikátor stavu baterie, sledujte, zda se během nabíjení zvyšuje. 3. Buďte trpěliví a vyčkejte do uplynutí stanovené doby nabíjení: Klávesnice Logitech se často nabíjejí až po několika hodinách. Pokud jste postupovali správně podle pokynů, dopřejte jí dostatek času na nabití a poté zkontrolujte, zda se nabíjí.

Shrnutí:

Připojením klávesnice Logitech ke zdroji napájení pomocí správného kabelu můžete dokončit jednoduchý postup jejího nabíjení. Dodržením výše uvedených pokynů zajistíte, že vaše klávesnice, ať už se jedná o klávesnici Logitech G nebo Logitech Folio, bude vždy napájena a k dispozici pro použití. Výměna baterií podle potřeby navíc pomůže zachovat optimální výkon u klávesnic, které mají vyměnitelné baterie. Chcete-li se ujistit, že se klávesnice správně nabíjí, sledujte indikátory nabíjení nebo úrovně nabití baterie.

FAQ
Jak mohu zkontrolovat baterii v klávesnici Logitech?

Úroveň nabití baterie klávesnice Logitech můžete zkontrolovat následujícími úkony: 1. Zkontrolujte ikonu baterie: V pravém horním rohu mnoha klávesnic Logitech se nachází ikona baterie. Symbol může mít v hlavním provedení označení baterie nebo procenta. Pokud je klávesnice Logitech propojena s počítačem, můžete úroveň nabití baterie zkontrolovat pomocí softwaru Logitech.

2. V závislosti na typu klávesnice nainstalujte a spusťte program Logitech Options nebo Logitech G Hub. Stav baterie by se měl nacházet v nabídce Možnosti nebo v části Baterie.

3. Použijte upozornění na obrazovce: Když je baterie vybitá, některé klávesnice Logitech poskytují na obrazovce počítače vyskakovací upozornění. Obvykle se toto hlášení nachází na hlavním panelu nebo v systémové liště. Chcete-li zkontrolovat úroveň nabití baterie, klikněte na upozornění.

4. Prozkoumejte mobilní zařízení: Při používání klávesnice Logitech s mobilním zařízením, jako je tablet nebo chytrý telefon, můžete obvykle zkontrolovat úroveň nabití baterie v nastavení Bluetooth zařízení. Vyhledejte klávesnici v nabídce Bluetooth a poté se podívejte na stav nabití její baterie.

Mějte na paměti, že v závislosti na typu klávesnice Logitech, kterou vlastníte, se tyto kroky mohou výrazně měnit. Vždy se podívejte do uživatelské příručky nebo na webové stránky podpory společnosti Logitech, kde najdete podrobnější pokyny specifické pro vaši klávesnici.

Jak zkontrolovat baterii Logitech?

Úroveň nabití baterie klávesnice Logitech můžete zkontrolovat podle následujících postupů: 1. Najděte na klávesnici tlačítko indikátoru baterie. Obvykle se nachází v blízkosti vypínače nebo klávesy Caps Lock na horní nebo boční straně klávesnice. 2. Na krátkou dobu stiskněte a podržte tlačítko indikace stavu baterie. Po tomto úkonu se rozsvítí indikátor stavu baterie. 3. V závislosti na modelu klávesnice Logitech se úroveň nabití baterie zobrazí buď prostřednictvím kontrolky LED, nebo zprávy na obrazovce. Pokud vaše klávesnice obsahuje kontrolky LED, obvykle při zobrazení úrovně nabití baterie blikají nebo mění barvu.

4. Například zelené světlo může znamenat plné nabití, zatímco červené světlo může znamenat vybitou baterii. Pokud klávesnice podporuje upozornění na obrazovce, zobrazí se na obrazovce počítače ikona baterie nebo procenta zobrazující aktuální úroveň nabití baterie.

Častou kontrolou stavu baterie se můžete ujistit, že je klávesnice Logitech nabitá a připravená k použití, kdykoli ji budete potřebovat.