Jak přidat přítele ve hře Animal Crossing

Animal Crossing je známá simulace života, která uživatelům umožňuje vybudovat si vlastní virtuální ostrovní ráj. Interakce s přáteli a ostatními hráči je jednou z nejlepších vlastností hry. V tomto článku vás provedeme postupem přidávání přátel ve hře Animal Crossing a odpovíme na některé související dotazy.

1. Kde zjistím kód přítele pro hru Animal Crossing?

Pomocí kódu přítele, což je speciální identifikační číslo, se můžete připojit a hrát s ostatními hráči. Pro nalezení kódu přítele ve hře Animal Crossing postupujte podle následujících postupů: Spusťte hru a přejděte na domovskou obrazovku. Poté počkejte, až se hra načte, a zvolte si svou postavu.

– Chcete-li během hraní hry vstoupit do nabídky nastavení, klikněte na tlačítko „minus“ (-) na ovladači Nintendo Switch.

– V nabídce nastavení vyberte možnost „Friends“ (Přátelé). Poté se na obrazovce zobrazí kód vašeho přítele. Skládá se z písmen i číslic.

2. Jak funguje systém přátel v Animal Crossing Island?

Na ostrově Animal Crossing můžete získat přátele několika různými způsoby:

– Místní hra: Pokud se s kamarádem nacházíte fyzicky blízko sebe, můžete využít možnosti „Místní hra“ a propojit své konzole. Pro oba hráče jsou nutné herní karty Animal Crossing a konzole Nintendo Switch. Když jste propojeni, můžete se navzájem přidat mezi přátele a navštěvovat své ostrovy.

– Online hra: Pro přidání přátel online je vyžadováno členství Nintendo Switch Online. S tímto předplatným můžete navštěvovat ostrovy ostatních hráčů a požádat je, aby navštívili ten váš. Pomocí funkce „Dodo Code“ lze také vytvořit speciální kód, který mohou ostatní hráči použít pro přístup na váš ostrov.

3. Jak funguje proces žádosti o kamarády ve hře Animal Crossing Mobile?

Postup přidávání přátel ve hře Animal Crossing: Pocket Camp na mobilních zařízeních je poněkud odlišný: Otevřete hru a vyberte možnost Přátelé. Je třeba klepnout na tlačítko „Přidat přítele“.

– Přátele můžete přidat několika různými způsoby, včetně zadání jejich kódu přátel, propojení účtů na sociálních sítích nebo využití funkce „Search Nearby“ pro vyhledání přátel ve vašem okolí.

– Po přidání přítele můžete přejít na jeho tábořiště, komunikovat s ním a vyměňovat si věci.

4. Je pro přidání přátel ve hře Animal Crossing vyžadováno Nintendo Online?

Abyste mohli přidávat přátele online a prozkoumávat ostrovy ostatních hráčů, musíte mít předplatné Nintendo Switch Online. S tímto členstvím jsou přístupné různé online funkce, jako je hlasový chat, hlasový multiplayer a komunikace s přáteli ve hře.

Přidání přátel do Animal Crossing zlepšuje herní zážitek tím, že umožňuje sdílení zdrojů, návštěvy ostrovů a aktivity pro více hráčů. Výše uvedené postupy vám pomohou spojit se s přáteli a vytvořit si výjimečné vzpomínky ve virtuálním ráji, ať už hrajete lokálně, nebo online.

FAQ
Jak získám kód Dodo?

Dodržujte následující pokyny pro získání kódu Dodo ve hře Animal Crossing: Spusťte hru a ujistěte se, že máte stabilní internetové připojení.

2. Promluvte si s Orvillem, ptákem dodo, který pracuje za přepážkou na letišti na vašem ostrově. Třetím krokem je volba „Chci návštěvníky“. 4. Poté vyberte možnost „Pozvat prostřednictvím kódu Dodo“. 5. Orville vytvoří speciální Dodo kód jen pro vás. Bude v něm pět písmen a pět čísel. 6. Pošlete svým kamarádům kopii tohoto Dodo kódu tak, že jim ho pošlete prostřednictvím textových zpráv, sociálních sítí nebo jakékoli jiné služby zasílání zpráv. Až budou vaši kamarádi Dodo kód vlastnit, mohou ho použít k cestě na váš ostrov.

7. Abyste zabránili vstupu nepovolaných osob na váš ostrov, sdílejte Dodo kód pouze s těmi, kterým můžete důvěřovat.

Jak z někoho uděláte svého nejlepšího přítele?

Ve hře Animal Crossing musíte projít několika fázemi, abyste z někoho udělali svého nejlepšího přítele. Následuje seznam postupů, jak na to: 1. Zapojte hráče: Začněte hraním her s osobou, která se má stát vaším nejlepším přítelem. Navštivte jeho ostrov nebo mu zašlete pozvání a pak se na něm zúčastněte různých aktivit.

2. Zvyšte počet interakcí: Pozvěte hráče na svůj ostrov nebo pravidelně navštěvujte jeho ostrov. Vaše pouto bude tím silnější, čím více spolu budete hrát. 3. Posílejte dárky: Jako překvapení pro svého přítele mu pošlete dárky. Může to být herní zboží, které vyžadují nebo chtějí. Poskytování dárků prokazuje ohleduplnost a pomáhá upevňovat vztah. Ke spojení s přítelem použijte herní chatovací nástroj nebo aplikaci pro hlasový chat.

4. Chat nebo hlasový chat. Během chatu můžete někomu sdělovat své nápady, plánovat s ním aktivity a upevňovat váš vztah. 5. Vyměňujte si kódy přátel: Vyměňte si s hráčem kódy přátel, abyste upevnili svůj vztah. Tím si ho můžete přidat do svého systému Nintendo Switch jako nejlepšího přítele. Udělejte z něj svého nejlepšího přítele tak, že po výměně kódů přátel přejdete do seznamu nejlepších přátel v nabídce hry. Po výběru hráče, který se má stát vaším nejbližším kamarádem, zvolte „Best Friend“. Jakmile hráč žádost přijme, stanete se na základě této žádosti nejlepšími přáteli.

Mějte na paměti, že vytvoření pevného přátelství vyžaduje čas a úsilí. Dál se spolu bavte, buďte si navzájem oporou a dobře se bavte.

Jak poslat žádost o přátelství?

Toto jsou způsoby, jak poslat žádost o přátelství ve hře Animal Crossing: Ujistěte se, že vy i váš přítel máte předplatné Nintendo Switch Online a že jste oba online.

2. Na svém Nintendu Switch spusťte hru Animal Crossing: New Horizons. 3. Chcete-li během hraní vstoupit do nabídky možností, klikněte na tlačítko „-“ na ovladači. 4. V nabídce možností vyberte možnost „Nejlepší přátelé“. 5. V nabídce vyberte možnost „Přidat přítele“. 6. Existují dva způsoby, jak odeslat žádost o přátelství: Zvolte možnost „Search for Local Users“ (Hledat místní uživatele), pokud jste s kamarádem poblíž (buď na stejném ostrově, nebo navštěvujete ostrovy toho druhého). Svého přítele můžete vybrat ze seznamu hráčů, které hra najde v okolí, a poslat mu žádost o přátelství. b. Pokud váš přítel není poblíž, zvolte „Hledat pomocí kódu Dodo“. Chcete-li odeslat žádost o přátelství, musíte od svého přítele získat Dodo kód, zadat jej do hry a poté dodržet pokyny na obrazovce. 7. Po zadání žádosti o přátelství musí váš přítel žádost na své straně přijmout. 8. Poté, co oba hráči vzájemně přijmou žádosti o přátelství, budete ve hře přidáni do seznamu přátel toho druhého.

Mějte na paměti, že žádosti o přátelství můžete zasílat pouze hráčům, kteří mají hru Animal Crossing: New Horizons a jsou na vašem seznamu přátel pro Nintendo Switch.