Jak nahrávat hlas na iPhone. Komplexní průvodce

Jak nahrávat hovory na iPhone?
Mezi nejčastěji používané aplikace patří například TapeACall, Call Recorder, Automatic Call Recorder, Rev Call Recorder a další. Tyto aplikace vám umožní nahrávat hovory na vašem iPhone a ukládat je na vašem zařízení nebo v cloudu.
Další informace najdete na www.ilikenew.cz

Mnoho uživatelů iPhonu by mohlo zajímat, jak zachytit hlas na svém telefonu. iPhone má jednoduchý a uživatelsky přívětivý vestavěný diktafon, který lze použít k nahrávání poznámek, rozhovorů nebo dokonce podcastů. Tento článek vysvětlí, jak nahrávat hlas na iPhone, a odpoví na některé často kladené otázky týkající se této možnosti. Mám v iPhonu diktafon?

Ano, v iPhonu je zabudovaný diktafon. Všechny iPhony jsou dodávány s předinstalovanou aplikací pro záznam hlasu „Voice Memos“. Pomocí této praktické aplikace můžete pouhými několika klepnutími rychle zachytit vysoce kvalitní zvuk. 2. Kde se na iPhonu nachází tlačítko pro nahrávání?

Abyste měli přístup k tlačítku nahrávání, musíte v iPhonu najít aplikaci Voice Memos. Obvykle jej najdete ve složce Nástroje nebo na domovské obrazovce. Po spuštění aplikace se ve spodní části obrazovky zobrazí rozměrné červené tlačítko. Zde se nachází tlačítko záznamu. Chcete-li zahájit nahrávání hlasu, stačí na něj klepnout. 3. Pokyny pro nahrávání hlasu na iPhonu Pomocí iPhonu můžete nahrávat hlasové záznamy podle následujících jednoduchých kroků: Nahrávání zahájíte klepnutím na červené tlačítko nahrávání ve spodní části obrazovky v aplikaci Hlasové poznámky na iPhonu.

c. Chcete-li nahrát svůj hlas, mluvte do mikrofonu iPhonu.

d. Ještě jednou stiskněte stejné červené tlačítko pro zastavení nahrávání. Vaše hlasová poznámka bude po nahrání okamžitě uložena.

4. Jak tajně nahrávat hlas na iPhone Je důležité si uvědomit, že tajné nahrávání cizího hlasu bez souhlasu dané osoby je často v rozporu se zákonem. Pomocí aplikace Hlasové poznámky v iPhonu a podle výše uvedených pokynů však můžete tajně nahrávat svůj vlastní hlas. Můžete použít sluchátka se zabudovaným mikrofonem nebo snížit úroveň aplikace, aby nahrávání nebylo tak nápadné.

Závěrem lze říci, že použití iPhonu k nahrávání hlasových záznamů je jednoduché. Pomocí aplikace Voice Memos můžete snadno a pohodlně nahrávat zvuk ve svém zařízení. Vestavěný diktafon v iPhonu je užitečný nástroj, který lze použít k různým účelům, včetně nahrávání rozhovorů a soukromých poznámek. Jen mějte na paměti, že při používání jakýchkoli funkcí nahrávání v iPhonu je třeba respektovat práva ostatních na soukromí a majetek.

FAQ
Má iPhone vlastní diktafon?

iPhone je skutečně vybaven hlasovým záznamníkem. Je v něm již předinstalován software Voice Memos, který uživatelům umožňuje rychle nahrávat zvuk pomocí mikrofonu iPhonu. Přímé nahrávání a ukládání řeči do iPhonu je díky aplikaci Speech Memos snadné a pohodlné.

Jak nahrávat na iPhonu 11?

K nahrávání hlasu můžete iPhone 11 použít podle následujících jednoduchých kroků: 1. Spusťte aplikaci Hlasové poznámky: Vyhledejte fialovou ikonu s mikrofonem. Většina iPhonů, včetně iPhonu 11, ji již má načtenou. Správně umístěte svůj iPhone tak, že: 1. Zkontrolujte, zda je iPhone správně umístěn:

2. Chcete-li dosáhnout nejlepší kvality zvuku, držte zařízení blízko úst. 3. Stiskněte červené tlačítko nahrávání následujícím způsobem: Ve spodní části obrazovky aplikace Voice Memos se nachází rozměrný červený kruh. Klepnutím na něj zahájíte nahrávání. Čtvrtý. Mluvte nahlas: Po zahájení nahrávání mluvte do mikrofonu hlasitě a zřetelně. Pro dosažení co nejlepších výsledků co nejvíce omezte hluk v pozadí. 5. V případě potřeby dočasně zastavte nahrávání stisknutím červeného tlačítka pauzy. Pro obnovení nahrávání můžete červené tlačítko stisknout ještě jednou. 6. Stisknutím červeného tlačítka nahrávání znovu spustíte nahrávání. Až budete připraveni pokračovat, stiskněte červené tlačítko podruhé. 7. Stisknutím tlačítka Stop nahrávání ukončíte: Po ukončení nahrávání stiskněte tlačítko Stop, které má tvar čtverce a nachází se v dolní části obrazovky. 8. Uložení nahrávky: Nahrávku uložte do paměti: Po dokončení nahrávání se zobrazí výzva k jeho uložení. Jakmile ji pojmenujete, stiskněte tlačítko „Uložit“ a přidejte ji do aplikace Hlasové poznámky. 9. Zpřístupněte svou nahrávku: Chcete-li získat přístup ke svým nahrávkám, vraťte se na domovskou obrazovku aplikace Voice Memos. Tam najdete seznam všech uložených nahrávek. Chcete-li přehrát libovolnou nahrávku, jednoduše na ni klepněte.

Nyní jsem hotový! Váš hlas byl úspěšně zachycen pomocí aplikace Voice Memos na iPhonu 11.

Jak mohu nahrávat hovor na iPhonu bez aplikace zdarma?

Nahrávání telefonních hovorů na iPhonu bez použití specializovaného programu může být trochu obtížné, protože společnost Apple pro tento účel nemá vestavěnou funkci. Existuje však řešení, které zahrnuje využití funkce konferenčního hovoru pomocí softwaru Voice Memos, který je standardně dodáván s iPhonem. Zde je návod, jak na to: Začněte tím, že v iPhonu otevřete aplikaci Voice Memos. Najdete ji pomocí funkce vyhledávání nebo ve složce Nástroje. 2. Otevřete aplikaci Voice Memos a stiskněte červené tlačítko nahrávání, abyste zahájili nové nahrávání před uskutečněním hovoru, který chcete zachytit. Tím zaručíte, že je aplikace otevřená a připravená k nahrávání zvuku. 3. Ihned zavolejte osobě, kterou chcete nahrávat. Jakmile se spojíte, oznamte druhé osobě, že budete hovor nahrávat pro budoucí použití, protože v závislosti na místě, kde se nacházíte, to může být nutné učinit legálně. 4. Jakmile se hovor spojí, klepněte v aplikaci Telefon na tlačítko „Přidat hovor“ a zahajte konferenční hovor. Pomocí této metody pak můžete v sekci kontaktů v telefonu zvolit vlastní telefonní číslo, které se k hovoru připojí. Po přidání sebe sama do hovoru bude původní hovor přidržen, abyste mohli soukromě hovořit s vlastní hlasovou schránkou.

5. 6. Během tohoto soukromého rozhovoru bude aplikace Hlasové poznámky pokračovat v nahrávání zvuku hovoru. Hlasitost lze změnit, aby byl zajištěn čistý záznam. Po skončení hovoru ukončete konferenční hovor a vraťte se do aplikace Voice Memos. Stisknutím červeného tlačítka Stop můžete nahrávání zastavit. Zachycený zvuk bude nyní uložen v aplikaci Voice Memos. Pomocí různých nastavení aplikace jej můžete přehrávat, upravovat a sdílet.

Je nutné znát zákony ve vaší oblasti, protože praxe tajného nahrávání hovorů bez souhlasu může být v některých jurisdikcích omezena nebo dokonce zakázána. Chcete-li se vyhnout případným právním problémům, vždy se před nahráváním hovoru ujistěte, že jste o tom druhou stranu informovali.