Pořízení snímku obrazovky na zařízení LG Flex 2. Průvodce krok za krokem

Oblíbený chytrý telefon LG Flex 2 je proslulý svým výrazným zakřiveným tvarem a úžasnou funkčností. Pokud máte smartphone LG Flex 2 a zajímá vás, jak pořídit snímek obrazovky, jste na správném místě. Tato stránka obsahuje řešení několika souvisejících dotazů a také návod, jak pořizovat snímky obrazovky na smartphonu LG Flex 2. Jak pořídit snímek obrazovky na zařízení LG Flex 2?

Chcete-li v zařízení LG Flex 2 pořídit snímek obrazovky, postupujte jednoduše podle následujících kroků:

– Na zadní straně telefonu hledejte tlačítka snížení hlasitosti a zapnutí. Tlačítko pro snížení hlasitosti je obvykle umístěno pod tlačítkem napájení, které je obvykle uprostřed. Po umístění tlačítek se ujistěte, že je viditelná obrazovka, kterou chcete zachytit.

– Podržte současně tlačítka snížení hlasitosti a napájení po krátkou dobu, dokud se neobjeví vizuální potvrzení, že byl pořízen snímek obrazovky. Ozve se také zvuk závěrky fotoaparátu nebo zpráva, že snímek obrazovky byl uložen. Jaký je postup pořízení snímku obrazovky LG?

U smartphonů LG, jako je například LG Flex 2, pořízení snímku obrazovky obvykle vyžaduje klepnutí na několik skutečných tlačítek. Tento postup je často využíván u mnoha modelů LG a je velmi jednoduchý. Snímek obrazovky libovolné požadované obrazovky můžete pořídit současným stisknutím tlačítek vypnutí a snížení hlasitosti. 3. Jak lze pořídit snímek obrazovky na zařízení LG Stylo 2 Plus? Modely LG Flex 2 a LG Stylo 2 Plus používají stejnou techniku pořizování snímků obrazovky. Při pořizování snímku obrazovky na zařízení LG Stylo 2 Plus dodržujte následující postupy:

Vyhledejte tlačítko pro snížení hlasitosti, které se často nachází na levé straně zařízení.

– Najděte tlačítko napájení, které se obvykle nachází na pravé straně zařízení. Po nalezení tlačítek se ujistěte, že je viditelná obrazovka, kterou chcete zachytit.

Podržte současně tlačítka snížení hlasitosti a zapnutí, dokud se neobjeví potvrzení, že byl pořízen snímek obrazovky.

4. Jak mohu na zařízení LG pořídit snímek obrazovky bez tlačítka napájení? Pokud tlačítko napájení vašeho zařízení LG nefunguje nebo jej nemůžete použít, stále existují jiné způsoby, jak pořizovat snímky obrazovky. Jedním z nich je využití funkce QuickMemo+, která je předinstalována ve většině chytrých telefonů LG, včetně zařízení LG Flex 2. Aniž byste stiskli tlačítko napájení, pořiďte snímek obrazovky podle následujících kroků:

– Spusťte program nebo obrazovku, kterou chcete zachytit.

– Chcete-li se dostat na oznamovací panel, přejeďte prstem od horního okraje obrazovky směrem dolů.

– Klikněte nebo klepněte na ikonu QuickMemo+, což je obvykle pero nebo tužka. Tím otevřete aktuální obrazovku v aplikaci QuickMemo+ a pořídíte její snímek. Snímek obrazovky pak můžete podle potřeby uložit, upravit nebo sdílet.

Závěrem lze říci, že pořízení snímku obrazovky na zařízení LG Flex 2 je jednoduchá operace, která se spouští současným klepnutím na tlačítka vypnutí a snížení hlasitosti. Tuto techniku mohou používat i další zařízení LG, například LG Stylo 2 Plus. Pokud však tlačítko napájení nefunguje, můžete k pořizování snímků obrazovky použít funkci QuickMemo+. Díky těmto technikám, které máte k dispozici, můžete v zařízení LG Flex 2 rychle zaznamenat a uložit významné konverzace, okamžiky nebo jakýkoli jiný materiál.

FAQ
Jak pořídit snímek obrazovky na telefonu LG bez tlačítka napájení?

Níže uvedené postupy lze použít k pořízení snímku obrazovky na telefonu LG bez použití tlačítka napájení: 1. V telefonu LG najděte a otevřete obrazovku, kterou chcete zachytit. 2. Na zadní straně telefonu vyhledejte tlačítko snížení hlasitosti. Často se nachází pod fotoaparátem. 3. Zatímco jednou rukou pevně držíte telefon, druhou rukou stiskněte a podržte tlačítko snížení hlasitosti. 4. Rychle stiskněte tlačítko Power/Lock na zadní straně telefonu a přitom stále držte tlačítko snížení hlasitosti. 5. Po krátké době uvolněte současně obě tlačítka a měli byste uslyšet zvuk závěrky nebo obdržet oznámení, že snímek obrazovky byl úspěšně pořízen. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na typu telefonu LG, který vlastníte, se může přesný postup výrazně lišit. Pokud tento postup u vašeho zařízení nefunguje, můžete zkusit vyhledat alternativní postupy na internetu nebo se podívat do uživatelské příručky k telefonu.

Jak pořídit snímek obrazovky na LG bez tlačítek?

V zařízení LG bez tlačítek, jako je například LG Flex 2, můžete použít integrovanou funkci gesta nazvanou „KnockON“. Zde je podrobný návod: V prvním kroku se ujistěte, že je funkce KnockON v zařízení LG Flex 2 zapnutá. Za tímto účelem přejděte do nabídky Nastavení > Displej > Domovská dotyková tlačítka > Povolit funkci „KnockON“.

2. Spusťte program nebo obrazovku, jejíž snímek chcete pořídit. 3. Rychle „klepněte“ nebo dvakrát klepněte prstem na obrazovku a pořiďte snímek obrazovky. Dbejte na to, abyste klepli silně, ale ne hrubě.

4. Pokud byl snímek obrazovky úspěšně pořízen, zobrazí se oznámení nebo uslyšíte zvuk závěrky. Pro přístup k pořízenému snímku obrazovky a jeho prozkoumání můžete buď otevřít aplikaci Galerie, nebo přejet prstem dolů po oznamovacím panelu a klepnout na oznámení o pořízení snímku obrazovky.

Mějte na paměti, že tento postup se může výrazně měnit v závislosti na operačním systému a modelu zařízení LG.

Jakými dvěma tlačítky pořídíte snímek obrazovky?

V zařízení LG Flex 2 musíte současně stisknout a podržet tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko napájení, abyste mohli pořídit snímek obrazovky.