Jak překrýt hudbu ve Windows Movie Makeru

Is Windows Movie Maker gone?
Yes, Windows Movie Maker was replaced by the Photos app and Clipchamp. The Photos app that comes pre-installed on Windows 10 and 11 also has a video editor that you can use edit videos. Clipchamp comes with Windows 11 and you can also use it in your browser at https://clipchamp.com.
Další informace najdete na www.wikihow.com

Windows Movie Maker je oblíbený program pro úpravu videa, který uživatelům umožňuje snadno vytvářet a upravovat videa. Schopnost tohoto softwaru překrývat hudbu do filmů zlepšuje celkový zážitek ze sledování a je jednou z jeho hlavních výhod. Tento návod vás provede postupem překrývání hudbou v programu Windows Movie Maker a poskytne některé související informace.

Jak se v programu Windows Movie Maker překrývá hudba?

Při přidávání hudby do programu Windows Movie Maker postupujte podle těchto pokynů:

Krok 1: Otevřete program Windows Movie Maker a importujte videoklipy a zvukový soubor. Pomocí možnosti „Přidat videa a fotografie“ můžete vybrat videoklipy. Podobně vyberte svůj oblíbený zvukový soubor kliknutím na možnost „Přidat hudbu“.

V druhém kroku uspořádejte klipy na časové ose. Pořadí videoklipů určete jejich přetažením na časovou osu. Klipy lze podle potřeby stříhat nebo rozdělovat a měnit tak jejich délku.

Ve třetím kroku přidejte zvukový soubor. Zvukový soubor by měl být přetažen a upuštěn pod videoklipy na časové ose. Pro zvukový soubor bude vytvořena samostatná stopa.

4. Změňte hlasitost zvuku. Klepnutím na zvukovou stopu ji vyberte a poté na panelu nástrojů vyberte tlačítko „Hlasitost“. Chcete-li dosáhnout požadované hlasitosti, posuňte posuvník. Zvuk lze také nastavit tak, aby se na začátku nebo na konci videa ztlumil nebo zeslabil.

Jakými způsoby lze do aplikace Movie Maker přidat hudbu? Chcete-li do aplikace Movie Maker přidat hudbu, proveďte následující akce:

Otevřete program Windows Movie Maker a jako první krok spusťte nový projekt. Krok 2: Klepnutím na tlačítko „Přidat videa a fotografie“ importujte videoklipy. Klepnutím na tlačítko „Otevřít“ importujte vybrané soubory do programu z počítače.

Třetím krokem je přidání hudebního souboru. Kliknutím na tlačítko „Add music“ (Přidat hudbu) a následným procházením vyberte požadovaný zvukový soubor v počítači. Chcete-li soubor importovat do programu, vyberte jej a klikněte na tlačítko „Otevřít“.

Hudební soubor by měl být v kroku 4 přetažen na časovou osu pod segmenty filmu. Oříznutím nebo rozřezáním hudby podle potřeby můžete změnit její délku.

Lze v aplikaci Movie Maker hudbu upravovat?

Program Windows Movie Maker má některé základní nástroje pro úpravu hudebních souborů, ale nemá sofistikované funkce pro úpravu zvuku. Chcete-li hudbu přizpůsobit svému videu, můžete změnit její hlasitost, zeslabit ji nebo ztlumit, rozdělit nebo upravit.

Chcete-li změnit zvukovou stopu v aplikaci Movie Maker, postupujte podle následujících postupů:

Krok 1: Klepnutím na hudební stopu na časové ose ji vyberte.

Krok 2: Vyberte tlačítko „Hlasitost“ na panelu nástrojů. Chcete-li zvýšit nebo snížit hlasitost hudby, posuňte posuvník hlasitosti.

Krok 3: Klikněte na tlačítko „Zvukové efekty“ na panelu nástrojů a vyberte požadovaný efekt pro zeslabení nebo zeslabení hudby. Chcete-li přidat efekt na začátek nebo konec hudební stopy, vyberte možnost „Fade In“ nebo „Fade Out“.

Jak mohu v aplikaci Movie Maker sloučit zvuk a video? V aplikaci Movie Maker je sloučení zvuku a videa jednoduchý proces. Po importu hudebního souboru a videoklipů proveďte následující postupy:

Prvním krokem je přetažení videoklipů na časovou osu v požadovaném pořadí.

Krok 2: Přetáhněte hudební soubor a pusťte jej pod videoklipy na časové ose.

Krok 3: Rozdělte nebo zkraťte délku hudby tak, aby odpovídala délce videa.

Krok 4: Jak již bylo řečeno, pomocí nastavení hlasitosti a zvukových efektů upravte hlasitost hudby a vytvořte odlesky.

Podle těchto kroků můžete snadno přidat hudbu do videa pomocí programu Windows Movie Maker. Působivost a celkovou kvalitu vašeho filmu lze podstatně zlepšit zařazením správné zvukové stopy, ať už vytváříte osobní videomontáž, nebo projekt pro práci. Chcete-li dosáhnout požadovaného efektu, pohrajte si s různými zvukovými efekty a funkcemi úprav.

FAQ
Jak překrýt v systému Windows 10?

K překrytí hudbou lze v systému Windows 10 použít následující kroky: 1. Spusťte program Windows Movie Maker: V počítači se systémem Windows 10 otevřete program Windows Movie Maker. 2. Importujte multimediální soubory: Chcete-li do programu přidat videoklip a hudební soubor, klikněte na možnost „Přidat videa a fotografie“. 3. Vytvořte časovou osu: Váš videoklip můžete přidat na časovou osu v dolní části obrazovky tak, že jej tam přetáhnete. Hudební soubor přetáhněte na jinou zvukovou stopu za video. Klepněte pravým tlačítkem myši na hudební soubor na časové ose a v nabídce vyberte možnost „Hlasitost“, abyste upravili úroveň zvuku. Na úroveň, kterou preferujete, upravte hlasitost. Výběrem možností „Fade in“ nebo „Fade out“ můžete také rozhodnout o zeslabení nebo zeslabení hudby.

5. Srovnejte zvuk: V případě potřeby posuňte zvukovou stopu na časové ose doleva nebo doprava, aby se shodovala s videoklipem. 6. Zobrazte náhled a uložte projekt: Chcete-li si prohlédnout video s překrytou hudbou, klikněte na možnost „Přehrát“. Až budete s výsledky spokojeni, klikněte na nabídku „File“ a výběrem možnosti „Save movie“ uložte své dílo.

Pomocí programu Windows Movie Maker v systému Windows 10 můžete rychle přidat hudbu do videa podle následujících kroků.

Jak překrýt hudbu v editoru videa?

V editoru videa proveďte následující kroky k překrytí: V prvním kroku otevřete program pro úpravu filmů, například Windows Movie Maker. 2. Importem přidejte hlavní videoklip, který chcete změnit, na časovou osu. 3. Umístěte další videoklip nebo klip s obrázkem, který chcete přidat k hlavnímu videu, na časovou osu nad hlavní videoklip jeho importováním. 4. Podle potřeby upravte trvání a umístění překryvného klipu. 5. V případě potřeby ořízněte překryvný klip nebo změňte jeho velikost, aby se správně vešel na hlavní video. 6. Zkontrolujte nastavení míchání nebo průhlednosti v editoru videa. Pomocí těchto parametrů můžete spravovat způsob interakce překryvného klipu s primárním videem. Chcete-li dosáhnout požadovaného výsledku, změňte nastavení. Chcete-li se ujistit, že se překryvný klip zobrazuje tak, jak má, zobrazte náhled videa. 8. V případě potřeby proveďte další změny nebo úpravy, například přechody nebo efekty. 9. Poté, co jste s překrytím spokojeni, film exportujte nebo uložte ve zvoleném formátu.

Mějte na paměti, že v závislosti na použitém editoru videa se mohou konkrétní kroky změnit, ale myšlenka překrytí zůstává stejná.