Přijetí statusu čekajícího vztahu na Facebooku. Průvodce krok za krokem

Aktualizace stavu vztahu na Facebooku, který se stal oblíbeným místem pro sdílení našich životů s přáteli a rodinou. Občas se však mohou vyskytnout problémy, jako jsou žádosti o vztah bez odpovědi, prázdná místa na časové ose nebo problémy s aktualizací statusu vztahu. V tomto článku se budeme zabývat přijetím nevyřízeného statusu o vztahu na Facebooku, vysvětlíme, proč se váš status o vztahu možná nezveřejňuje na časové ose, a ukážeme vám, kde hledat nevyřízené žádosti o partnera. Jak přijmout stav vztahu na Facebooku:

Krok 1: Přihlaste se na Facebook a přejděte na stránku svého profilu. 2. Najděte na svém profilu sekci „O nás“ a klikněte na ni. 3. Pokračujte do sekce „Vztahy a rodina“ posunutím dolů. 4. V této části si můžete zobrazit žádost, zda spojení stále probíhá, nebo svůj aktuální stav vztahu. 5. Pokud máte nevyřízenou žádost o vztah, klikněte na tlačítko „Reagovat na žádost“. Když se zobrazí vyskakovací okno, můžete vybrat, zda chcete žádost přijmout, nebo odmítnout. 7. Kliknutím na „Remove“ (Odstranit) žádost o vztah odmítnete, nebo na „Confirm“ (Potvrdit) ji přijmete. 8. Stav vztahu bude aktualizován na vašem profilu a po schválení žádosti se zobrazí na vaší časové ose. Proč se můj status vztahu nezobrazuje na mé časové ose? Pokud se váš status vztahu na časové ose nezobrazuje, může to mít několik příčin:

1. Nastavení ochrany osobních údajů: Chcete-li se ujistit, že je váš status vztahu dostupný lidem, kteří ho chtějí vidět, zkontrolujte nastavení soukromí. K časové ose a označování se dostanete kliknutím na kartu „Nastavení“, „Soukromí“ a poté „Časová osa a označování“. Zkontrolujte, zda je nastavení položky „Kdo může vidět příspěvky, ve kterých jste byli označeni, na vaší časové ose?“ vhodné. 2. Poslední změny: Příležitostně se na Facebooku mohou vyskytnout chyby nebo úpravy, které na chvíli zhorší přístupnost určitých funkcí. Za takových okolností je vhodnější chvíli počkat, než se vrátíte, abyste zjistili, zda již byl problém odstraněn. 3. Skrytí příspěvku: Byl příspěvek o stavu vztahu neúmyslně odstraněn z vaší časové osy? Chcete-li si to ověřit, přejděte na svůj profil, klikněte na „Více“ pod titulní fotografií a poté zvolte „Přehled časové osy“. Pokud se zdá, že příspěvek o stavu vztahu je skrytý, klikněte na možnost „Skrytý z časové osy“ a poté vyberte možnost „Povoleno na časové ose“. Proč se můj status o vztahu nezveřejňuje na Facebooku? Pokud máte problémy s aktualizací statusu svého vztahu na Facebooku, zvažte následující možnosti: Nejprve se ujistěte, že status vašeho vztahu je v souladu se standardy komunity na Facebooku. Je možné označit urážlivý nebo nevhodný obsah a zabránit zveřejnění.

2. Technické problémy: Příležitostně mohou technické zádrhele znemožnit zveřejňování aktualizací statusu. Chcete-li zjistit, zda problém přetrvává, zkuste obnovit stránku, vymazat mezipaměť prohlížeče nebo přejít na jiný prohlížeč. 3. Připojení k internetu: Pro aktualizace na Facebooku je nezbytné stabilní připojení k internetu. Po kontrole připojení zkuste připojení zopakovat. Kde na Facebooku jsou nevyřízené žádosti o partnerství? Tyto kroky vám pomohou najít všechny nevyřízené žádosti o partnera na Facebooku: 1. Po přihlášení otevřete svůj profil na Facebooku.

2. Na stránce svého profilu vyberte záložku „O“. 3. Přejděte do části „Vztahy a rodina“ posunutím dolů. Zde si můžete prohlédnout všechny nevyřízené partnerské žádosti, které máte.

4. Chcete-li žádost přijmout nebo odmítnout, vyberte v kroku 5 možnost „Reagovat na žádost“.

Závěrem lze říci, že je snadné přijmout čekající status o vztahu na Facebooku. Podle výše uvedených podrobných pokynů můžete rychle přijmout žádost o vztah, zajistit, aby se váš status o vztahu zobrazil na časové ose, odstranit problémy se zveřejněním statusu a vyhledat všechny nevyřízené žádosti o partnera. Užijte si informování rodiny a přátel o svém statusu vztahu na Facebooku!

FAQ
Za jak dlouho změníte svůj status o vztahu na Facebooku?

V závislosti na tom, o koho se jedná a jak je mu to příjemné, můžete svůj status o vztahu na Facebooku aktualizovat v různou dobu. Obvykle se doporučuje, abyste si o této otázce promluvili s partnerem a společně se rozhodli, kdy se vám to bude zdát vhodné. Je velmi důležité se ujistit, že jsou všichni na stejné vlně a připraveni veřejně oznámit svůj vztahový status na sociálních sítích.

Jak přijmout žádost o vztah na Facebooku, aniž by se to někdo dozvěděl?

Přijmout žádost o vztah na Facebooku tajně není možné. Facebook dá vašim přátelům a sledujícím vědět prostřednictvím jejich informačních kanálů nebo oznámení, když přijmete žádost o vztah. Změny vztahového statusu osoby na Facebooku jsou považovány za veřejnou informaci a jsou určeny ke sdílení s vašimi kontakty.

Pokud vám na soukromí záleží, můžete ovlivnit, kdo může váš status vztahu zobrazit. Toho docílíte tak, že navštívíte svůj profil na Facebooku, kliknete na „O nás“ a poté vyberete „Rodina a vztahy“. Poté lze vybrat publikum, se kterým chcete svůj status o vztahu sdílet, nebo jej můžete zcela skrýt.

Je důležité mít na paměti, že nastavení soukromí na Facebooku se může měnit, takže je dobré neustále zkoumat a upravovat nastavení, abyste se ujistili, že sdílíte správné informace se správnými lidmi.

Jak ze svého statusu o vztahu udělám příspěvek?

Pomocí níže uvedených postupů můžete svůj status o vztahu proměnit v příspěvek na Facebooku: 1. Spusťte aplikaci nebo webovou stránku Facebook a přihlaste se ke svému účtu. 2. Kliknutím na své jméno nebo profilovou fotografii zobrazte svou profilovou stránku. 3. Vyhledejte a klikněte na odkaz „O“ na stránce svého profilu. 4. Vyhledejte oblast „Relationship“ (Vztah) posunutím dolů a výběrem tlačítka „Edit“ (Upravit) vedle ní. 5. V rozbalovací nabídce „Stav vztahu“ vyberte možnost, která nejlépe vystihuje vaši současnou situaci, například „Ve vztahu“ nebo „Zasnoubený“. 6. Klikněte na možnost „Add your relationship details“ (Přidat údaje o vztahu) a zadejte jméno osoby, pokud si přejete přidat její jméno do seznamu osob, se kterými chodíte. Kliknutím na možnost „Add anniversary date“ (Přidat datum výročí) a zadáním potřebných údajů můžete také nastavit datum začátku vašeho vztahu. 8. Chcete-li změnit stav svého vztahu, klikněte po provedení potřebných výběrů a doplnění na možnost „Uložit“.

Po dokončení těchto kroků se stav vašeho vztahu zobrazí na vašem profilu na Facebooku jako příspěvek, ve kterém je uvedena vaše současná situace a osoba, se kterou se stýkáte.