Použití QR kódů ve hře Animal Crossing. Průvodce vlastními vzory

Jak použít QR kód v mobilu?
Držte telefon ve správné vzdálenosti

  1. Umístěte fotoaparát blízko QR kódu. Poté ho pomalu vzdalujte.
  2. Držte fotoaparát asi 30 cm od QR kódu. Poté ho pomalu přibližujte.
Další informace najdete na support.google.com

Animal Crossing byl vždy proslulý svými možnostmi přizpůsobení, které uživatelům umožňují vytvářet vlastní speciální vzory a motivy. S příchodem QR kódů tato funkce výrazně pokročila. V tomto návodu se podíváme na používání QR kódů ve hře Animal Crossing, ať už používáte Nintendo Switch, nebo předchozí hru New Leaf.

Jak skenovat QR kódy ve hře Animal Crossing pro Nintendo Switch Skenování QR kódů ve hře Animal Crossing pro Nintendo Switch je jednoduchý proces. Pro začátek budete potřebovat chytrý telefon nebo jiné chytré zařízení s fotoaparátem. V obchodě s aplikacemi na svém zařízení si stáhněte aplikaci Nintendo Switch Online a poté ji připojte ke svému účtu Nintendo. Po dokončení spusťte aplikaci a vyberte Animal Crossing: New Horizons.

Funkce NookLink se nachází v části aplikace Animal Crossing. Po klepnutí na ni vyberte v nabídce položku „Designs“. Poté se zobrazí tlačítko s nápisem „Scan QR Code“. Ujistěte se, že QR kód, který chcete naskenovat, je správně orámován ve vyhrazeném prostoru na obrazovce tak, že k němu přiložíte fotoaparát smartphonu. Jakmile bude QR kód správně zarovnán, návrh se uloží do aplikace Vlastní návrhy ve hře na vašem NookPhone.

Přístup ke QR kódům ACNH bez členství

Je třeba poznamenat, že hra Animal Crossing: New Horizons nelze použít bez předplatného Nintendo Switch Online. Skenování QR kódů do hry bohužel není možné bez placeného členství. hráči bez členství však stále mohou ocenit unikátní výtvory vytvořené ostatními hráči. Návrhy můžete ručně replikovat tak, že navštívíte webové stránky nebo sociální sítě, které sdílejí QR kódy, a poté využijete editor návrhů ve hře. Ve hře Animal Crossing: Způsob použití QR kódů ve hře Animal Crossing: New Leaf: New Leaf je trochu jiný. Abyste mohli odemknout stroj na QR kódy pro použití ve hře, musíte si popovídat se Sable v krejčovství Able Sisters. Po jeho aktivaci můžete vstoupit do hry skenováním QR kódů pomocí čtečky QR kódů.

Chcete-li v New Leaf přečíst QR kód, klepněte na čtečku QR kódů a vyberte možnost „Přečíst QR kód“. Vzor se přidá do knihovny vzorů ve hře, jakmile fotoaparátem zařízení zarovnáte QR kód, který chcete naskenovat. Vzor pak můžete použít na předměty, jako je oblečení, nábytek nebo dokonce cesty. Cesty ke stažení v ACNH Možnost stahovat cesty přímo do hry Animal Crossing: New Horizons není nabízena. Přesto však můžete vytvářet a distribuovat jedinečné cesty pomocí QR kódů. Pomocí softwaru Custom Designs v telefonu NookPhone můžete ručně reprodukovat návrhy cest ve hře skenováním QR kódů, které je obsahují.

Chcete-li vygenerovat cestu z návrhu QR kódu, otevřete v telefonu NookPhone aplikaci Custom Designs a zvolte možnost „Pro Designs“. Vyberte slot pro návrh, který chcete pro cestu použít, a klikněte na „Změnit návrh“. Pro ruční import návrhu cesty zadejte ID návrhu nebo ručně naskenujte QR kód. Po importu jej můžete využít ke změně cest na ostrově.

Konečně, QR kódy se vyvinuly v důležitý nástroj pro personalizaci vašeho zážitku ze hry Animal Crossing. Pomocí QR kódů můžete rychle importovat a sdílet personalizované kresby, ať už používáte Nintendo Switch nebo New Leaf. Zatímco hráči Animal Crossing: New Leaf mohou používat čtečku QR kódů přímo ve hře, ti, kteří mají členství v Nintendo Switch Online, mohou QR kódy skenovat přímo do Animal Crossing: New Horizons. Tak se do toho pusťte a využijte QR kódy Animal Crossing k vyjádření své kreativity!

FAQ
Jak se dostanete ke stánku ve hře Animal Crossing?

Pomocí těchto kroků se dostanete do kiosku ve hře Animal Crossing: 1. Stisknutím tlačítka ZL získáte přístup ke svému hernímu NookPhonu. 2. Na domovské obrazovce telefonu NookPhone najděte aplikaci Vlastní návrhy. 3. Po otevření aplikace Vlastní návrhy se zobrazí řada možností, včetně možnosti vytvářet, upravovat a stahovat návrhy. 4. Klepnutím na tlačítko „Download“ (Stáhnout) otevřete kiosek. 5. Na obrazovce se vám zobrazí dvě možnosti: „Pro Designs“ a „Custom Designs“. Pro přístup do kiosku vyberte v kroku 6 možnost „Custom Designs“. 7. Na kiosku můžete vyhledávat přizpůsobené návrhy podle různých kritérií, včetně jména tvůrce, ID návrhu nebo dokonce pomocí skenování QR kódů. 8. Vyberte možnost „Hledat podle ID designu nebo ID tvůrce“ a poté klikněte na možnost „Naskenovat QR kód“ a naskenujte QR kód. 9. Naskenujte QR kód zobrazený na vašem zařízení nebo z jiného místa, například z webové stránky nebo sociální sítě, pomocí fotoaparátu zařízení Nintendo Switch. 10. Po naskenování si můžete návrh prohlédnout a rozhodnout se, zda jej uložíte do své sbírky vlastních návrhů.

Podle následujících kroků můžete rychle získat přístup ke kiosku a stáhnout si přizpůsobené návrhy Animal Crossing.

Jak naskenovat QR kód?

Pokud chcete použít funkci skenování QR kódu Animal Crossing, budete potřebovat chytrý telefon nebo tablet s fotoaparátem. Proveďte následující úkony: První dva kroky jsou instalace softwaru Nintendo Switch Online a přihlášení pomocí účtu Nintendo. V systému Nintendo Switch otevřete Animal Crossing: New Horizons.

3. Chcete-li získat přístup k aplikaci „Custom Designs“ ve hře, získejte ji z Nook’s Cranny na svém NookPhone. 4. Vyberte možnost „Animal Crossing: New Horizons“ ze seznamu dostupných her tak, že na svém zařízení otevřete aplikaci Nintendo Switch Online. 5. V aplikaci klikněte na záložku „Designs“ a poté zvolte „Scan QR Code“. 6. Namiřte kameru na svém zařízení na QR kód, který chcete naskenovat. Ujistěte se, že je kód viditelný celý a je vycentrovaný na obrazovce. 7. Jakmile je kód QR rozpoznán, zobrazí se na displeji vašeho chytrého telefonu obrázek. Zkontrolujte specifika návrhu a poté jej výběrem možnosti „Uložit“ přidejte do aplikace Vlastní návrhy ve hře. Naskenovaný návrh objevíte v seznamu uložených návrhů, když otevřete program Custom Designs ve hře Animal Crossing: New Horizons.

Nezapomeňte, že můžete importovat vlastní návrhy vytvořené jinými hráči naskenováním QR kódů, takže je můžete použít ve hře ke změně oblečení, vzorů a dalších věcí. Bavte se při objevování nových designů a jejich sdílení s ostatními hráči Animal Crossing!