Jak přidat někoho do rodinného plánu Nintendo Online

Díky rodinnému plánu Nintendo Online mohou uživatelé sdílet výhody předplatného Nintendo Switch Online až se sedmi dalšími osobami. Pokud se přihlásíte k rodinnému balíčku, můžete si užívat hraní pro více hráčů, internetové funkce, rozšiřující se sbírku her NES a Super NES a úsporu nákladů. Chcete-li někoho přidat do Nintendo Online Family Plan, proveďte následující kroky:

V prvním kroku si vytvořte účet Nintendo. Abyste mohli někoho přidat do rodinného plánu, potřebujete účet Nintendo. Navštivte stránku s účtem Nintendo a vyberte možnost „Create a Nintendo Account“ (Vytvořit účet Nintendo) a začněte, pokud účet ještě nemáte. Do potřebných políček uveďte svou e-mailovou adresu, heslo a datum narození. Po dokončení registračního postupu získáte účet Nintendo.

Zakoupení rodinného plánu v kroku 2 Abyste mohli někoho přidat do rodinného plánu, musíte být správcem plánu. Pokud ještě nemáte Rodinný plán, můžete si ho zaregistrovat v Nintendo eShopu na konzoli Switch nebo na webových stránkách Nintenda. S Rodinným plánem, který stojí 34,99 USD ročně, může k Nintendo Switch Online přistupovat až osm majitelů Nintendo účtu.

Krok 3: Pozvání členů

Po zakoupení rodinného plánu se přihlaste ke svému účtu Nintendo a navštivte webové stránky účtu Nintendo. Přejděte na „Family Group“ a vyberte „Invite Members“. Poté můžete zadat e-mailové adresy osob, které chcete pozvat. Obdrží e-mail s pozvánkou ke vstupu do vašeho rodinného plánu spolu s pokyny.

Přijměte pozvání v kroku 4

Pozvaná osoba musí mít vlastní účet Nintendo. Aby se mohla připojit k vašemu Rodinnému plánu, měla by zkontrolovat svůj e-mail, zda v něm není pozvánka, a postupovat podle pokynů, které jsou v ní uvedeny. Pokud jej ještě nemají, budou vyzváni k přihlášení nebo založení účtu Nintendo. Po přijetí pozvánky budou přidáni do vašeho Rodinného plánu a získají přístup k Nintendo Switch Online. Mohou přátelé používat rodinný plán Nintendo společně? Přátelé mohou být pozváni jako členové stejného plánu, i když nemohou přímo sdílet Rodinný plán Nintendo. Osoby, které žijí ve stejné domácnosti, mohou využívat Rodinný plán. Blízkého přítele nebo člena rodiny můžete pozvat k účasti na plánu, i když bydlí jinde, a to zasláním pozvánky. Jak lze přidat uživatele k vašemu účtu Nintendo? Způsob přidávání rodinných příslušníků do rodinného plánu Nintendo Online se liší od přidávání uživatelů do vašeho účtu Nintendo. Pro přidání uživatelů k vašemu účtu Nintendo postupujte podle následujících pokynů: 1. Otevřete Nastavení systému na konzoli Nintendo Switch.

2. Přejděte dolů a zvolte „Users“ (Uživatelé). 3. Vyberte možnost „Přidat uživatele“. 4. Zde můžete buď vytvořit zcela nového uživatele, nebo k systému připojit již existující účet Nintendo. Mohou dva uživatelé sdílet účet Nintendo Online? Až osm držitelů účtu Nintendo může využívat výhody Nintendo Switch Online s rodinným plánem Nintendo Online. Pokud jsou součástí stejného rodinného plánu, mohou dva uživatelé sdílet předplatné Nintendo Online. Každý účastník bude mít jedinečný Nintendo účet, prostřednictvím kterého může používat svou vlastní konzoli Nintendo Switch pro přístup k online službám a knihovně her.

Konečně, přidání osoby do rodinného plánu Nintendo Online je jednoduchý postup. Nintendo Switch Online můžete využívat s přáteli a rodinou vytvořením účtu Nintendo, zakoupením rodinného plánu a pozváním účastníků. Přestože je Rodinný plán určen pro členy jedné domácnosti, můžete pozvat i blízké přátele nebo členy rodiny, kteří mohou bydlet jinde. Nintendo Online Family Plan vám umožní přístup k mnoha online službám a hraní pro více hráčů.

FAQ
Kolik stojí Nintendo Online family Plan?

Nintendo Online Family Plan stojí 34,99 USD ročně. S tímto balíčkem může až osm členů účtu Nintendo využívat službu Nintendo Switch Online, která nabízí multiplayer online, hry NES a Super NES a další speciální funkce.

Potřebuje každý člen rodiny vlastní účet Nintendo?

Ano, každý člen rodiny potřebuje svůj vlastní účet Nintendo, aby mohl být připojen k rodinnému plánu Nintendo Online. Důvodem je skutečnost, že každý účet je spojen s konkrétním uživatelem a jeho jedinečnou herní historií, zájmy a online chováním. Každý člen rodiny může mít individuální přístup k funkcím a výhodám rodinného plánu díky vlastnímu účtu Nintendo.

Mohou dva přepínače používat stejný účet současně?

Stejný účet Nintendo mohou současně používat dva systémy Nintendo Switch, ano. Existuje však několik omezení, na která je třeba dávat pozor: Jedna konzole může mít najednou aktivní pouze jednu online multiplayerovou relaci.

1. Obě konzole budou odpojeny, pokud se pokusí hrát online hry pro více hráčů současně. 2. Sdílení digitálních her: Pokud jste si zakoupili digitální hry pro jednu platformu a chcete je hrát na jiné, stačí využít stejný účet Nintendo. Pro hraní stažených her na sekundárním systému však musí být hlavní konzole online. 3. Ukládání dat: Uložená data mezi konzolemi nejsou automaticky synchronizována. Pokud chcete přenášet uložená data mezi dvěma konzolemi Nintendo Switch, použijte vestavěnou funkci přenosu uložených dat nebo se zaregistrujte do služby Nintendo Switch Online a použijte funkci zálohování uložených dat v cloudu.

Ačkoli jeden účet může být používán několika konzolemi, je nezbytné mít na paměti, že některé funkce mohou být omezeny nebo vyžadovat další postupy, aby byl zaručen bezproblémový zážitek.