Jak změnit aplikaci Outlook na tmavé téma

How do I fix Outlook?
How To Fix Outlook Not Opening in Windows

  1. Close all Office applications.
  2. Go to Start > Control Panel.
  3. Select Category View.
  4. In the Programs section, select Uninstall a Program.
  5. Right-click Microsoft 365 and choose Change.
  6. Select Online Repair or Repair. …
  7. Restart Outlook after the process completes.
Další informace najdete na www.lifewire.com

Uživatelské prostředí lze zlepšit pomocí různých možností přizpůsobení široce používaného e-mailového klienta Outlook. Oblíbeným nástrojem pro přizpůsobení je možnost úpravy motivu, včetně převodu do tmavého režimu. Tento článek vysvětluje, jak přepnout aplikaci Outlook na tmavé téma, a zabývá se souvisejícími dotazy týkajícími se tmavého režimu aplikace Outlook. Je možné přepnout na tmavý režim v aplikaci Outlook?

Ano, aplikace Outlook má možnost tmavého režimu. Tmavý režim, zejména v zařízeních s panely OLED, je estetická funkce, která nejen snižuje namáhání očí, ale také šetří výdrž baterie. Chcete-li v aplikaci Outlook povolit tmavý režim, postupujte podle následujících kroků:

1. Spusťte aplikaci Outlook ve smartphonu.

2. Klepněte na symbol nabídky v levém horním rohu obrazovky, který je obvykle znázorněn třemi vodorovnými čarami.

3. Přejděte dolů a klikněte na položku „Nastavení“. 4. Klepněte na položku „Appearance“ (Vzhled) v části „Settings“ (Nastavení) v nabídce Settings (Nastavení). 5. V nabídce vzhledu vyberte položku „Theme“ (Motiv). Chcete-li aktivovat tmavý režim, vyberte v kroku 6 možnost „Tmavý“ motiv. Jak změním pozadí aplikace Outlook?

Outlook se většinou zaměřuje na funkčnost, ale úpravou pozadí si můžete přidat trochu přizpůsobení. Můžete si vybrat z řady přednastavených motivů pozadí, ale nemůžete změnit pozadí na obrázek nebo vlastní barvu. Chcete-li změnit pozadí aplikace Outlook, proveďte následující akce: 1. Spusťte aplikaci Outlook a vyberte kartu „Soubor“.

2. V levé nabídce vyberte možnost „Možnosti“. 3. V okně Možnosti aplikace Outlook klikněte na položku „Obecné“. 4. V části „Osobnost“ vyberte tlačítko „Změnit pozadí“. 5. V rozevíracím poli „Office Background“ vyberte preferovaný motiv pozadí. 6. Stisknutím tlačítka „OK“ uvedete změny v platnost. Jak aktivuji tmavý režim v Office 365?

Níže uvedené postupy mohou použít uživatelé Office 365, kteří chtějí aktivovat tmavý režim ve všech programech Office včetně aplikace Outlook:

1. Spusťte libovolný program Office 365, například Word nebo Excel. 2. Vyberte kartu „Soubor“ umístěnou v levé horní části. 3. V nabídce vlevo vyberte možnost „Možnosti“. 4. V levém menu okna Options (Možnosti) vyberte položku „General“ (Obecné). 5. Vyhledejte rozevírací nabídku „Office Theme“ v části „Personalize your copy of Microsoft Office“. 6. Chcete-li zapnout tmavý režim ve všech programech Office včetně aplikace Outlook, zvolte možnost „Black“. Klepnutím na tlačítko „OK“ změny uvedete v platnost.

Jaký tmavý režim má Microsoft Office?

Ano, sada Microsoft Office má funkci tmavého režimu, která uživatelům umožňuje změnit celkový vzhled sady Office. Office 2019 i Office 365 mají tmavý režim, který uživatelům poskytuje estetičtější a uvolněnější prostředí. Programy Office Outlook, Word, Excel a PowerPoint se po zapnutí tmavého režimu změní na tmavý motiv, což zmírní namáhání očí a zlepší čitelnost.

Chcete-li v aplikaci Microsoft Office povolit tmavý režim, postupujte podle pokynů v předchozí části o tom, jak dosáhnout tmavého režimu v aplikaci Office 365.

A konečně, přepnutí aplikace Outlook do tmavého motivu je snadná operace, kterou lze provést na různých platformách. Tmavý režim nabízí esteticky přitažlivější variantu světlého motivu při používání aplikace Outlook v počítači nebo aplikace Outlook v mobilním zařízení. Kancelářský balík Microsoft Office má navíc možnost tmavého motivu, která umožňuje používat konstantní černý motiv ve všech programech Office. Neváhejte tedy a ihned přejděte na tmavý motiv, abyste si přizpůsobili práci s aplikacemi Outlook a Office!

FAQ
Jak získám různé motivy pro aplikaci Outlook?

Pro získání různých motivů pro aplikaci Outlook můžete dodržovat tyto postupy: Nejprve otevřete aplikaci Outlook v počítači,

. 2. Ze seznamu karet v levém horním rohu okna vyberte možnost „Soubor“. 3. V seznamu pod položkou „Možnosti“ v nabídce Soubor vyberte. 4. Zobrazí se nové okno. V nabídce vlevo klikněte na položku „General“ (Obecné). V části Obecná nastavení vyhledejte oblast „Přizpůsobit kopii Microsoft Office“. 6. Na této obrazovce si můžete vybrat alternativní motiv Office. Měla by být vybrána rozevírací nabídka vedle položky „Office Theme“. K dispozici bude řada možností motivů, včetně Barevný, Tmavě šedý, Černý a Bílý. Klepnutím na požadovaný motiv jej vyberte. 8. Chcete-li změny uložit, klikněte po výběru motivu na tlačítko „OK“ v dolní části okna. Aplikace Outlook nyní použije nový motiv a dodá vaší aplikaci nový vzhled.

Podle těchto pokynů můžete rychle změnit motiv aplikace Outlook a vybrat si z různých možností přizpůsobení.

Je tmavý režim aplikace Outlook lepší pro vaše oči?

Ano, ve srovnání s normálním světlým režimem aplikace Outlook je tmavý režim aplikace Outlook obvykle považován za lepší pro vaše oči. Při delším používání aplikace Outlook může tmavý režim pomoci minimalizovat namáhání očí a únavu tím, že sníží množství modrého světla, které obrazovka vyzařuje. Tmavý režim také zvyšuje kontrast mezi textem a pozadím, což usnadňuje čtení a méně zatěžuje oči.

Jak změním motiv aplikace Outlook?

Chcete-li přepnout motiv aplikace Outlook na tmavý motiv, postupujte podle následujících pokynů: Otevřete aplikaci Outlook v telefonu nebo tabletu. 2. V seznamu karet v levém horním rohu obrazovky vyberte možnost „Soubor“. 3. Klepněte na možnost . 3. V levém postranním panelu vyberte položku „Možnosti“.

4. V okně Možnosti aplikace Outlook klikněte na možnost „Obecné“. Vyhledejte rozevírací nabídku „Office Theme“ v části „Personalize your copy of Microsoft Office“. 6. Z rozevírací nabídky vyberte kliknutím na položku „Black“ (Černá). 7. Po výběru tmavého motivu uložte úpravy stisknutím tlačítka „OK“.

8. Mobilní aplikace Outlook bude nyní používat tmavé téma. Poznámka: Výše uvedené postupy se týkají aplikace Outlook pro stolní počítače. Při používání mobilní aplikace Outlook může dojít k malé změně postupu.