Jak si z písničky udělat budík. Průvodce krok za krokem pro uživatele iPhonu a Spotify

Jak si nastavit vlastní vyzvánění budíku?
Použití zvuku

  1. Otevřete v zařízení aplikaci Hodiny .
  2. Klepněte na Budík.
  3. U požadovaného budíku klepněte na šipku dolů .
  4. Klepněte na název aktuálního zvuku.
  5. Vyberte zvuk: Výběr vlastního zvuku ze seznamu: Klepněte na požadovaný zvuk.
Další informace najdete na support.google.com

Vaše oblíbená píseň vám může pomoci dobře začít den tím, že vás ukolébá ke spánku. Existují způsoby, jak z písně udělat svůj budík a začít ráno na hudební notu, ať už používáte Spotify, nebo iPhone. Tento příspěvek vás provede kroky, jak používat službu Spotify jako budík a nastavit skladbu jako budík pro iPhone.

1. V iPhonu: Jak nastavit skladbu jako budík V iPhonu otevřete aplikaci Hodiny a vyberte možnost „Budík“.

– Stisknutím tlačítka „+“ můžete přidat nový budík nebo vybrat stávající budík k úpravě.

– Zvolte čas, kdy se má budík spustit, a vyberte možnost „Zvuk“.

– Chcete-li vybrat skladbu z hudební knihovny, přejděte dolů a stiskněte tlačítko „Pick a Song“.

Procházením své hudební sbírky vyberte melodii, kterou chcete použít jako budík. Po výběru skladby se dotkněte tlačítka „Zpět“ a poté tlačítka „Uložit“, aby se stala zvukem budíku.

2. Jak nastavit píseň Spotify jako budík:

– Služba Spotify bohužel nemá vestavěnou možnost budíku. Můžete toho však dosáhnout pomocí aplikací třetích stran. Jednou z dobře známých aplikací je „SpotOn Alarm for Spotify“. Z obchodu App Store si stáhněte a nainstalujte tuto aplikaci.

– Spusťte aplikaci SpotOn Alarm a propojte svůj účet Spotify.

– Klepnutím na tlačítko „+“ přidejte nový budík a poté zvolte čas, kdy chcete být probuzeni.

– V nastavení budíku klepněte na položku „Sound“ (Zvuk) a jako zdroj vyberte „Spotify“.

– Proveďte vyhledání skladby, která má sloužit jako budík, a poté ji vyberte ze seznamu výsledků.

– Klepnutím na „Uložit“ nastavte budík a předem určená skladba začne hrát. 3. Přehrávání hudby pro váš budík: Spotify i iPhone obsahují kromě možnosti vybrat konkrétní skladbu jako budík také volby pro přehrávání hudby jako budíku. V iPhonu si můžete vybrat z nabídky vestavěných zvuků budíku nebo můžete použít možnost „Bedtime“ a nechat se probudit uklidňujícím playlistem. Můžete si vytvořit vlastní seznam skladeb Spotify jen pro své budíky. Jednoduše si vytvořte seznam skladeb s hudbou, kterou chcete ráno slyšet, a pomocí výše zmíněné aplikace ji nastavte jako zvuk budíku.

4. Použití skladby Spotify jako budíku v iPhonu:

– Jak již bylo uvedeno, služba Spotify v současné době nenabízí nativní možnost budíku pro telefony iPhone. Existuje však řešení.

– Chcete-li nastavit personalizovaného zástupce, který přehraje skladbu Spotify jako budík, použijte v iPhonu aplikaci „Shortcuts“. Pokud jste tak ještě neučinili, nejprve si stáhněte a nainstalujte aplikaci „Shortcuts“ z obchodu App Store. Otevřete aplikaci a vyberte možnost „Vytvořit zástupce“.

– Vyhledejte ve své sbírce zkratku „Set Spotify Alarm“. Vyberte požadovanou skladbu ze služby Spotify a přizpůsobte zástupce.

– Pomocí aplikace Hodiny v iPhonu uložte zástupce a změňte jej na budík.

Závěrem: Nastavení hudby jako budíku je fantastický způsob, jak dobře a hudebně začít každý den. Zatímco uživatelé služby Spotify mohou ke stejnému výsledku použít aplikace třetích stran, jako je SpotOn Alarm, uživatelé iPhonu mohou snadno nastavit skladbu jako budík pomocí aplikace Hodiny. Obě platformy vám také umožňují vybrat si hudbu, která bude při buzení hrát, což vám umožní navrhnout si jedinečnou rutinu buzení. Podle těchto pokynů můžete zajistit, aby váš ranní rituál zahrnoval vaši oblíbenou hudbu.

FAQ
Může budík iPhonu přehrávat skladbu?

Budík na iPhonu skutečně může přehrávat skladbu. Majitelé iPhonů si nyní mohou podle nejnovějších verzí systému iOS nastavit jako zvuk budíku libovolnou skladbu ze své hudební knihovny. Namísto standardních tónů budíku můžete tuto možnost využít a nechat se budit svými oblíbenými melodiemi.

Mohu jako budík na iPhonu používat skladby Spotify?

V iPhonu můžete jako budík využít skladby Spotify. Abychom vám pomohli s nastavením, níže najdete návod krok za krokem: 1. Pořiďte si aplikaci Spotify pro iPhone a nastavte ji. Pokud ji ještě nemáte, zaregistrujte se.

2. Spusťte aplikaci Hodiny v iPhonu. 3. Chcete-li přidat nový budík, stiskněte symbol „+“ po výběru možnosti „Alarm“ ve spodní části obrazovky. 4. Pomocí hodinových a minutových koleček nastavte čas, kdy se má budík spustit. 5. Výběrem možnosti „Sound“ (Zvuk) v nabídce získáte výběr z předinstalovaných budíků a vyzváněcích tónů. 6. Přejděte na možnost „Pick a song“ nebo „Choose a song“ v horní části seznamu. Tím spustíte svou hudební sbírku. 7. Mezi možnostmi vyhledejte ikonu aplikace Spotify a klepněte na ni. 8. Chcete-li najít skladbu, kterou chcete použít jako budík, vyhledejte ji ve své sbírce Spotify nebo prozkoumejte seznamy skladeb, alba nebo interprety. 9. Po objevení hudby na ni klepněte, aby se stala zvukem budíku. 10. Pomocí daného posuvníku změňte hlasitost budíku. 11. Chcete-li budík uložit, klepněte na tlačítko „Zpět“ nebo „Uložit“.

Vámi vybraná skladba Spotify se nyní bude na iPhonu přehrávat jako budík v zadaný čas.

Jak přidám vlastní skladbu k budíku Apple?

Chcete-li do budíku Apple přidat vlastní hudbu, postupujte podle následujících kroků: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci Hodiny. 2. Vyberte kartu „Budík“ směrem dolů. 3. Klepnutím na tlačítko „+“ přidejte nový budík nebo vyberte již vytvořený. 4.

Nastavte čas budíku.

5. Klepnutím na tlačítko „Sound“ (Zvuk) vyberte jiný zvuk budíku. 6. Klepněte na „Pick a song“ (Vybrat skladbu) úplně nahoře v seznamu zvuků. Po klepnutí na tlačítko

7. 8. Budete přesměrováni do své hudební sbírky. Pomocí vyhledávacího pole nebo své hudební knihovny najděte vhodnou skladbu. 9. Klepněte na skladbu, aby se po jejím vyhledání stala zvukem budíku. Chcete-li vlastní skladbu zachovat jako zvuk budíku, dotkněte se na samém konci tlačítka „Zpět“ nebo „Uložit“. Váš budík nyní bude při spuštění přehrávat vámi zvolenou přizpůsobenou melodii.