Jak odeslat e-mail na textové číslo Verizon

Can I text in Europe with Verizon?
Setting up your account with international services When you sign up for Verizon Wireless your account is automatically enabled to make calls and send messages to more than 200 countries. You can also call any destination on the North American Numbering Plan (i.e., countries with an international calling prefix of +1).
Další informace najdete na www.verizon.com

Dostali jste se někdy do situace, kdy jste potřebovali odeslat zprávu na číslo Verizon, ale neměli jste přístup k telefonu nebo aplikaci pro zasílání zpráv? Společnost Verizon naštěstí poskytuje praktické řešení, které umožňuje posílat textové zprávy jejím účastníkům prostřednictvím e-mailu. V tomto článku vám vysvětlíme, jak odeslat e-mail na textové zprávy na číslo Verizon, a vyřešíme všechny související problémy.

1. Jaký je postup odesílání textových zpráv Verizon?

Pro odeslání textové zprávy na číslo Verizon můžete použít telefonní číslo příjemce následované „@vtext.com“ jako e-mailovou adresu. Chcete-li například odeslat textovou zprávu na číslo (555) 123-4567 v síti Verizon, pošlete e-mail na adresu [email protected]. Tento e-mail bude odeslán na mobilní zařízení účastníka Verizon jako textová zpráva.

2. Jak mohu používat službu online zasílání textových zpráv společnosti Verizon?

Pokud chcete posílat textové zprávy prostřednictvím e-mailu, společnost Verizon nabízí webovou službu pro zasílání zpráv s názvem Verizon Messages. Pro přístup k této funkci navštivte webové stránky Verizon Messages a přihlaste se pomocí informací o svém účtu Verizon. Pokud máte aktuální bezdrátovou službu Verizon, můžete poté odesílat a přijímat textové zprávy přímo z počítače nebo tabletu.

3. Jak mohu odeslat textovou zprávu jako e-mail? Postup odeslání e-mailu jako textové zprávy je jednoduchý. Pro začátek vytvořte nový e-mail ve svém oblíbeném e-mailovém programu nebo webové e-mailové službě. Do pole pro příjemce zadejte za telefonní číslo Verizon, na které chcete poslat textovou zprávu, text „@vtext.com“. Poté, stejně jako u jakéhokoli jiného e-mailu, napište zprávu do těla zprávy. Ujistěte se, že vaše zpráva nepřesahuje limit znaků pro textové zprávy, který je obvykle přibližně 160 znaků. Až budete připraveni, klikněte na tlačítko odeslat a příjemce služby Verizon obdrží váš e-mail jako textovou zprávu.

4. Mám číslo zprávy SMS společnosti Verizon; mohu jej zaslat e-mailem?

Výše popsané techniky vám umožní odeslat e-mail na číslo SMS společnosti Verizon. Pokud nemáte přístup k mobilnímu zařízení nebo dáváte přednost e-mailu jako primární formě komunikace, je tato funkce docela užitečná. Nezapomeňte, že zatímco odesílání e-mailů na čísla SMS Verizon je pro vás jako odesílatele zdarma, příjemci mohou vzniknout náklady na typické textové zprávy podle jeho telefonního tarifu Verizon.

Závěrem lze říci, že k odeslání textové zprávy na číslo Verizon můžete použít e-mail nebo systém online zpráv společnosti Verizon. I když nemáte k dispozici mobilní zařízení nebo aplikaci pro zasílání zpráv, můžete se se spotřebiteli společnosti Verizon spojit pomocí technik uvedených v tomto článku. Mějte tedy na paměti, že e-mail může být praktickou náhradou, až budete příště potřebovat odeslat textovou zprávu na číslo Verizon.

FAQ
Existuje e-mail pro společnost Verizon?

Rozhodně, společnost Verizon nabízí svým předplatitelům e-mailové služby. Zákazníci společnosti Verizon Wireless běžně používají e-mail ve formátu [10místné telefonní číslo]@vtext.com. V důsledku toho můžete jednoduše adresovat e-mail na správnou e-mailovou adresu a odeslat jej na číslo SMS Verizon. Například e-mailová adresa bude [email protected], pokud je číslo SMS Verizon 123-456-7890.

Můžete poslat e-mail společnosti Verizon?

E-mail společnosti Verizon samozřejmě poslat můžete. Je třeba upozornit na skutečnost, že společnost Verizon nenabízí přímou e-mailovou adresu pro řešení problémů se zákaznickou asistencí. Jako alternativu poskytují různé způsoby, jak se s nimi spojit, mimo jiné prostřednictvím svých webových stránek, živého chatu nebo zavoláním na linku zákaznické podpory.

Jak mohu odeslat textovou zprávu na telefon Verizon z počítače?

K odeslání textové zprávy na telefon Verizon z počítače použijte funkci e-mail-to-text. Zde je podrobný návod: Otevřete svůj oblíbený e-mailový program nebo webového poskytovatele e-mailu (například Outlook, Gmail). 2. Chcete-li začít psát nový e-mail, klikněte na možnost „Compose“ (Vytvořit) nebo „New Email“ (Nový e-mail). 3. Do pole pro příjemce zadejte za telefonní číslo Verizon, na které chcete poslat zprávu, text „@vtext.com“. Například v případě telefonního čísla (555) 123-4567 byste zadali „[email protected]“. 4. Do předmětu zprávy nic nezadávejte.

5. Vyplňte tělo e-mailu svou zprávou. Nezapomeňte, že zprávy SMS mají obvykle limit 160 znaků, proto buďte struční. 6. Po dokončení zprávy stiskněte tlačítko „Odeslat“ a e-mail odešlete. 7. Verze e-mailové zprávy SMS bude odeslána na zadané telefonní číslo Verizon.

Je nezbytné mít na paměti, že v závislosti na tarifu společnosti Verizon může být příjemci účtován poplatek za příjem textových zpráv. Je také dobré si u příjemce dvakrát ověřit, zda může přijímat textové zprávy prostřednictvím e-mailu, protože někteří operátoři mohou mít pro zasílání zpráv z e-mailu do textu zvláštní specifikace nebo omezení.