Jak přidat kontakt v Yahoo Mail

Yahoo Mail je oblíbená e-mailová služba, která uživatelům umožňuje odesílat a přijímat e-maily, spravovat jejich připojení a sledovat věci. Rychlým a snadným způsobem, jak si zapamatovat důležité e-mailové adresy a efektivně se spojit se svými kontakty, je přidání kontaktů do služby Yahoo Mail. Abychom vám pomohli porozumět, provedeme vás v tomto příspěvku jednotlivými kroky přidání kontaktu do služby Yahoo Mail a odpovíme na některé související dotazy.

1. Kde se v aplikaci Yahoo Mail nachází tlačítko Kontakty?

Při hledání tlačítka Kontakty v aplikaci Yahoo Mail dodržujte následující postupy: Otevřete aplikaci Yahoo Mail ve webovém prohlížeči a přihlaste se ke svému účtu.

– V levé části obrazovky vyhledejte navigační panel.

– Posouvejte kurzor dolů po panelu, dokud se neobjeví tlačítko „Kontakty“.

– Výběrem možnosti „Contacts“ získáte přístup ke kontaktním informacím a můžete je spravovat.

Existují kontakty Yahoo Mail?

Ano, uživatelé mohou ukládat a spravovat své kontakty pomocí vestavěné funkce kontaktů služby Yahoo Mail. Přidáním kontaktů do služby Yahoo Mail můžete bez námahy odesílat e-maily svým kontaktům, aniž byste si museli opakovaně pamatovat nebo psát jejich e-mailové adresy.

3. Jak mohu synchronizovat svůj systém Android s kontakty Yahoo? Pro synchronizaci kontaktů Yahoo se zařízením Android můžete použít tyto metody: V zařízení se systémem Android přejděte do nabídky „Nastavení“. Ve spodní části klikněte nebo se dotkněte položky „Účty“ nebo „Účty a synchronizace“. Chcete-li přidat účet, vyberte možnost „Přidat účet“ nebo „Přidat účet“.

– Ze seznamu dostupných typů účtů vyberte „Yahoo“. Je vyžadována vaše e-mailová adresa a heslo Yahoo. Po úspěšném připojení účtu Yahoo k zařízení se systémem Android se kontakty Yahoo okamžitě synchronizují s aplikací Kontakty v zařízení se systémem Android.

– Klepněte na „Další“ a dodržujte pokyny na obrazovce pro dokončení nastavení.

4. Jak mohu uložit kopii svých kontaktů Yahoo? Své kontakty můžete snadno uložit do aplikace Yahoo Mail, abyste k nim měli přístup, kdykoli budete potřebovat. Níže je uveden postup pro uložení kontaktů Yahoo: Po spuštění aplikace Yahoo Mail klikněte na tlačítko „Contacts“ v navigačním sloupci.

– Na stránce Kontakty vyberte tlačítko „Akce“, které se často nachází v horní části seznamu kontaktů. – Klikněte na rozevírací nabídku a vyberte možnost „Exportovat“.

– Vyberte typ souboru, například CSV nebo vCard, do kterého chcete kontakty uložit. Chcete-li exportovaný soubor uložit, klikněte na tlačítko „Exportovat nyní“ a vyberte umístění v počítači.

Uložením kontaktů Yahoo můžete zálohovat svůj seznam kontaktů a importovat jej do jiných e-mailových aplikací nebo adresářů.

Závěrem lze říci, že přidání kontaktů do aplikace Yahoo Mail je jednoduchý proces, který vám umožní efektivně organizovat a spravovat kontakty. Podle výše uvedených kroků můžete rychle přidat kontakty do služby Yahoo Mail, vyhledat tlačítko Kontakty, synchronizovat kontakty Yahoo se smartphonem Android a uložit kontakty pro pozdější použití. Pomocí dobře vedeného seznamu kontaktů můžete snadno zůstat v kontaktu se svými známými a zefektivnit svou e-mailovou korespondenci.

FAQ
Kde najdu e-mailové kontakty?

Podle těchto postupů najdete e-mailové kontakty v aplikaci Yahoo Mail: Otevřete aplikaci Yahoo Mail a přihlaste se ke svému účtu. 2. V levé části obrazovky se zobrazí seznam složek a možností. Vyhledejte a vyberte možnost „Contacts“ (Kontakty). Své e-mailové kontakty můžete spravovat na stránce Kontakty kliknutím na tlačítko

3. 4. Pokud máte nějaké existující kontakty, můžete zde najít jejich seznam. Chcete-li objevit konkrétní kontakty, procházejte seznam nebo použijte vyhledávací panel v horní části. 5. Pokud v současné době nemáte žádné kontakty, můžete ručně přidat nový kontakt kliknutím na tlačítko „Nový kontakt“. A je to! Vaše e-mailové kontakty jsou nyní přístupné v aplikaci Yahoo Mail.

Jak najdu e-mailové kontakty?

Pro vyhledání e-mailových kontaktů v aplikaci Yahoo Mail postupujte podle následujících postupů: Otevřete aplikaci Yahoo Mail a přihlaste se ke svému účtu. Na levém panelu vyhledejte a vyberte ikonu „Kontakty“. Zobrazí se jako silueta osoby. 3. Tímto postupem se dostanete na stránku kontaktů v aplikaci Yahoo Mail. Zde můžete procházet všechny své aktuální kontakty. 4. Pomocí vyhledávacího pole v horní části obrazovky můžete vyhledat konkrétní kontakty podle jména nebo e-mailové adresy. 5. K procházení kontaktů můžete také použít navigaci na levé straně nebo posuvník na stránce. 6. Pokud máte více seznamů kontaktů (například Kontakty Yahoo, Kontakty Gmail atd.), můžete mezi seznamy kontaktů přepínat pomocí rozbalovací možnosti na levé straně.

7. Kliknutím na jméno nebo e-mailovou adresu kontaktu zjistíte další informace o dané osobě. 8. Pokud byly další informace aktualizovány, můžete na stránce s podrobnostmi o kontaktu získat jejich e-mailovou adresu, telefonní číslo a další podrobnosti. 9. Klikněte na tři tečky vedle jména kontaktu a v zobrazené nabídce vyberte možnost Upravit nebo Odstranit.

10. Klepněte na tlačítko „New Contact“ (Nový kontakt), zadejte požadované údaje a poté klepněte na tlačítko „Save“ (Uložit), pokud chcete vytvořit nový kontakt.

Podle následujících kroků můžete v aplikaci Yahoo Mail rychle vyhledávat, spravovat a přidávat nové e-mailové kontakty.

Jak najdu kontakty Yahoo v telefonu Iphone?

Pomocí těchto postupů můžete vyhledat své kontakty Yahoo v iPhonu: 1. Spusťte v iPhonu aplikaci „Nastavení“. 2. Přejděte dolů a vyberte možnost „Hesla a účty“. Za třetí vyberte možnost „Přidat účet“. 4. Ze seznamu poskytovatelů e-mailových služeb vyberte „Yahoo“. Po dokončení klikněte na tlačítko „Next“.

5. Zadejte svůj e-mailový účet Yahoo a heslo. Chcete-li synchronizovat kontakty Yahoo s iPhonem, zapněte možnost „Contacts“. 7. Klepnutím na „Save“ (Uložit) dokončete konfiguraci.

Podle těchto pokynů se aplikace Kontakty na iPhonu synchronizuje a poskytne vám přístup ke kontaktům Yahoo.