Jak získat Instagram na iPadu. Průvodce krok za krokem

Instagram je známá sociální síť, kde mohou uživatelé sdílet obrázky a videa se svými sledujícími. Ačkoli byl původně vytvořen pro chytré telefony, Instagram je k dispozici také pro iPad. Podrobný návod, jak stáhnout a používat Instagram na iPadu, najdete v tomto článku spolu s řešením některých často kladených otázek.

1. Otevřete obchod App Store v zařízení iPad a začněte stahovat aplikaci Instagram.

Klepněte na vyhledávací pole v horní části obrazovky a zadejte „Instagram“.

– Z výsledků vyhledávání vyberte oficiální aplikaci Instagram.

– Najeďte myší na tlačítko „Get“ nebo „Install“ vedle aplikace.

– Pro autorizaci stahování zadejte heslo Apple ID nebo se přihlaste pomocí Touch ID nebo Face ID.

– Po dokončení stahování se aplikace Instagram zobrazí na domovské obrazovce zařízení iPad.

2. Chcete-li se přihlásit do aplikace Instagram v zařízení iPad, postupujte podle následujících kroků:

– Spusťte aplikaci Instagram. Klepněte na „Přihlásit se“ a zadejte své uživatelské jméno a heslo, pokud již máte účet Instagram. Klepnutím na „Zaregistrovat se“ otevřete nový účet pomocí e-mailové adresy nebo účtu na Facebooku, pokud ještě žádný nemáte.

3. Proč se mi nedaří stáhnout aplikaci Instagram? Může existovat několik důvodů, proč se Instagram nechce stáhnout do zařízení iPad: Zkontrolujte, zda je na vašem iPadu nainstalován systém iOS 10 nebo novější, protože starší verze nemusí být s nejnovější aplikací Instagram kompatibilní.

– Úložiště: Zkontrolujte, zda se aplikace vejde do dostupného úložiště iPadu. Pokud ne, zkuste uvolnit místo odinstalováním nepoužívaných programů nebo souborů.

– Omezení: Některé aplikace nemusí být za určitých okolností možné stáhnout z důvodu omezení stanovených vlastníkem zařízení (například rodičem nebo zaměstnavatelem). Před stahováním programů se ujistěte, že máte potřebná práva.

4. Jak zvětšit Instagram na iPadu: Aplikace Instagram v zařízení iPad je ve výchozím nastavení navržena pro menší obrazovku. Můžete ji však zvětšit následujícím postupem: Na zařízení iPad spusťte aplikaci Instagram. V pravém horním rohu obrazovky klepněte na ikonu „Dva malé čtverce“. Program se zvětší tak, aby se vešel na obrazovku iPadu. Případně můžete na iPadu aktivovat funkci „Zvětšení“. V nabídce „Nastavení“ zvolte „Displej a jas“ > „Zvětšení displeje“ a poté „Zvětšeno“. Tím se zvětší všechny aplikace na iPadu, včetně Instagramu. Bonus: Návod na instalaci aplikace WhatsApp na iPad: Další oblíbený textový program, který funguje s iPadem, je WhatsApp. Pomocí aplikace WhatsApp Web k němu můžete na iPadu přistupovat i v případě, že neexistuje oficiální aplikace pro iPad. Postup je následující: Postup:

– Na iPadu spusťte Safari a přejděte na web.whatsapp.com. Otevřete aplikaci WhatsApp na iPhonu, stiskněte tlačítko „Nastavení“ a poté zvolte „WhatsApp Web/Desktop“.

– Pomocí iPhonu naskenujte QR kód, který se zobrazí na obrazovce iPadu. Po naskenování QR kódu pomocí iPadu se spustí aplikace WhatsApp Web a bude ji možné používat.

Nakonec je instalace aplikace Instagram do zařízení iPad jednoduchým postupem. Sdílení obrázků a videí zahájíte stažením oficiální aplikace Instagram z App Store, přihlášením se ke svému účtu a provedením této činnosti. Kromě toho můžete použít funkce pro rozšíření obrazovky zařízení iPad, abyste aplikaci Instagram zvětšili na celou velikost. Ačkoli pro iPad neexistuje speciální aplikace WhatsApp, můžete k ní na iPadu přistupovat prostřednictvím aplikace WhatsApp Web.

FAQ
Jaká je alternativa k aplikaci Instagram?

Náhradou za Instagram je aplikace „VSCO“. Integrovaná sociální síť umožňuje uživatelům známého programu pro úpravu obrázků a videí VSCO sdílet své upravené fotografie. VSCO nabízí osobitý způsob úprav a komunitu kreativních lidí, i když nemusí mít všechny možnosti Instagramu.

Jak používat WhatsApp v iPadu?

Pomocí těchto kroků můžete používat aplikaci WhatsApp na iPadu: Na iPadu spusťte obchod s aplikacemi a zadejte „WhatsApp Messenger“. 2. Získejte aplikaci WhatsApp Messenger pro iPad a nainstalujte ji. Po dokončení instalace otevřete aplikaci WhatsApp. 4. Na uvítací obrazovce budete vyzváni k přijetí smluvních podmínek. Poté klikněte na tlačítko „Souhlasit a pokračovat“. 5. V tomto okamžiku aplikace WhatsApp požádá o autorizaci přístupu k vašim kontaktům. Máte možnost přístup povolit nebo zamítnout. 6. Poté musíte potvrdit své telefonní číslo. Na další obrazovce zadejte telefonní číslo spojené s vaším účtem WhatsApp a klikněte na tlačítko „Další“. 7. Aplikace WhatsApp bude kontaktovat zadané telefonní číslo s ověřovacím kódem. Máte dvě možnosti: stiskněte „Zavolej mi“ a získejte kód po telefonu, nebo počkejte na automatické zjištění kódu. 8. Zadejte ověřovací kód do aplikace a vyberte možnost „Další“. V dalším kroku vytvoříte svůj profil tak, že uvedete své jméno a případně profilovou fotografii.

10. Po dokončení nastavení profilu můžete WhatsApp na iPadu používat.

Je důležité mít na paměti, že aplikace WhatsApp v zařízení iPad používá stejný účet a telefonní číslo jako aplikace WhatsApp ve smartphonu. Vaše zprávy a kontakty se tedy budou synchronizovat mezi oběma smartphony. Abyste mohli WhatsApp na iPadu používat, musíte mít navíc funkční připojení k internetu.

Je Snapchat dostupný na iPadu?

Snapchat je na iPadu skutečně dostupný. Stejně jako každou jinou aplikaci ji lze stáhnout a nastavit prostřednictvím obchodu App Store.