Jak obnovit zprávy WhatsApp v novém telefonu

Jak přenést WhatsApp Chaty do nového telefonu?
Nainstalujete appku a přihlásíte se do nového WhatsApp – přihlášení se ověří přes telefon (plus případně zadáte váš dvou-faktorový ověřovací kód co jste si už dříve aktivovali). Tím se WhatsApp odhlásí z předchozího telefonu (pokud ho stále máte aktivní) a začne fungovat na novém. Cached
Další informace najdete na 365tipu.cz

Přestože změna telefonu může být vzrušující, často se obáváte ztráty důležitých dat, například konverzací WhatsApp. Aplikace WhatsApp naštěstí nabízí řadu možností přenosu zpráv do nového smartphonu, díky čemuž můžete bez problémů pokračovat ve svých konverzacích. V tomto článku odpovíme na často kladené otázky týkající se obnovení zpráv aplikace WhatsApp v novém telefonu.

Pokud změním telefon, přijdu o své konverzace ve WhatsApp?

Krátká odpověď zní ne, při změně telefonu o své konverzace ve službě WhatsApp nepřijdete. Vaše konverzace a mediální soubory lze prostřednictvím aplikace WhatsApp zálohovat, abyste je mohli obnovit v jiném zařízení. Data aplikace WhatsApp můžete rychle přenést do nového telefonu a pokračovat v diskusích podle několika jednoduchých kroků. Jak mohu ručně obnovit zálohu aplikace WhatsApp? Abyste mohli ručně obnovit zálohu aplikace WhatsApp, musíte nejprve potvrdit, že záloha byla vytvořena ve vašem starém telefonu. Aplikace WhatsApp ve výchozím nastavení automaticky zálohuje vaše data každý den, ale zálohování můžete kdykoli spustit ručně. Po potvrzení, že je záloha přístupná, proveďte následující akce: Nainstalujte aplikaci WhatsApp a potvrďte své telefonní číslo v novém telefonu. 2. Aplikace WhatsApp během instalace identifikuje zálohu a vyzve vás k jejímu obnovení. 3. Vyberte možnost „Obnovit“ a počkejte na dokončení postupu. Po dokončení obnovy můžete nastavit svůj profil a začít používat aplikaci WhatsApp v novém telefonu, přičemž všechny předchozí konverzace budou stále k dispozici. Jak mohu přesunout aplikaci WhatsApp ze starého telefonu do nového telefonu? Existuje několik technik, které můžete použít k přenosu aplikace WhatsApp ze starého telefonu do nového. V závislosti na tom, zda používáte zařízení se systémem Android nebo iOS, je jedním z nejoblíbenějších řešení použití služby Disk Google nebo iCloud. 1. Otevřete aplikaci WhatsApp v předchozím telefonu, zvolte „Nastavení“ a poté vyberte „Chaty“ a „Záloha chatu“. Toto je určeno pro uživatele systému Android. 2. Klikněte na možnost „Zálohovat na Disk Google“ a poté vyberte počet záloh týdně, který vám vyhovuje. 3. Nainstalujte aplikaci WhatsApp do nového telefonu a potvrďte své telefonní číslo.

3. 4. Aplikace WhatsApp v průběhu instalace identifikuje zálohu na Disku Google a vyzve vás k jejímu obnovení. 5. Klikněte na tlačítko „Obnovit“ a počkejte na dokončení postupu. Poté můžete pokračovat v nastavení svého profilu a po dokončení obnovení začít používat aplikaci WhatsApp v novém telefonu, přičemž všechny vaše konverzace zůstanou nedotčeny. Na starém iPhonu přejděte v aplikaci WhatsApp do „Nastavení“ a poté klepněte na „Chaty“ a „Zálohování chatů“. Pro uživatele iOS:

Chcete-li vytvořit zálohu svých chatů na iCloudu, klepněte v kroku 2 na „Zálohovat nyní“. 2. Nainstalujte aplikaci WhatsApp do nového iPhonu a potvrďte své telefonní číslo.

3. 4. Aplikace WhatsApp během instalace identifikuje zálohu iCloud a vyzve vás k jejímu obnovení. 5. Klepněte na „Obnovit historii chatu“ a počkejte na dokončení postupu. 6. Po dokončení obnovy můžete nastavit svůj profil a začít používat WhatsApp na novém iPhonu se všemi svými konverzacemi, které zůstaly nedotčeny.

Co mohu udělat pro zachování aplikace WhatsApp v novém telefonu? Pro výměnu telefonu bez ztráty informací je nezbytné pravidelně zálohovat konverzace a mediální soubory ve službě WhatsApp. Pomocí výše popsaných strategií zálohování můžete zajistit bezpečné uchování svých dat a jejich rychlou obnovu v novém zařízení. Kromě toho je zásadní zajistit, aby nastavení zálohování ve službě WhatsApp bylo správně nastaveno a umožňovalo automatické zálohování.

Závěrem lze říci, že nahrání zálohy ze starého smartphonu do nového nebo ruční obnovení zpráv WhatsApp je jednoduchá technika, kterou lze použít k obnovení zpráv v novém telefonu. Podle pokynů uvedených v tomto příspěvku můžete plynule pokračovat v diskusích ve službě WhatsApp v novém telefonu, aniž byste přišli o jakákoli důležitá data. Chcete-li zaručit, že vaše data budou v bezpečí a bude je možné pohodlně obnovit, kdykoli se rozhodnete přenést telefon, nezapomeňte na běžné zálohování komunikace.

FAQ
Jak přenesu aplikaci WhatsApp do nového telefonu?

Při přenosu aplikace WhatsApp do nového telefonu a načítání zpráv se můžete řídit těmito postupy: 1. Uložte si zprávy WhatsApp do starého telefonu jako zálohu: Otevřete aplikaci WhatsApp a v nabídce Nastavení > Chaty > Zálohování chatů vyberte možnost „Zálohovat“. V závislosti na vašem zařízení se můžete rozhodnout pro zálohování na iCloud nebo Disk Google. Nainstalujte aplikaci WhatsApp do nového telefonu:

2. V novém telefonu stáhněte a nainstalujte aplikaci WhatsApp z příslušného obchodu s aplikacemi. 3. Dvakrát zkontrolujte své telefonní číslo: Na novém telefonu spusťte aplikaci WhatsApp, zadejte své telefonní číslo a poté jej podle pokynů na obrazovce ověřte. 4. Obnovte zálohu aplikace WhatsApp: Během postupu nastavení vás aplikace WhatsApp vyzve k obnovení historie chatu. Klikněte na „Obnovit“ a počkejte na dokončení postupu. Použijte stejný účet Google nebo iCloud, který byl použit k vytvoření zálohy, prosím. 5. Dokončete nastavení: Po obnovení zálohy pokračujte ve zbývajících krocích nastavení aplikace WhatsApp v novém telefonu, včetně výběru profilového obrázku a názvu.

Podle těchto kroků můžete bez námahy přesunout zprávy WhatsApp do nového telefonu a pokračovat v konverzacích bez jakéhokoli přerušení.

Jak mohu obnovit zálohu aplikace WhatsApp, aniž bych ji musel znovu instalovat?

Zálohu aplikace WhatsApp můžete obnovit podle těchto metod, aniž byste museli aplikaci znovu instalovat: Nejprve se ujistěte, že data aplikace WhatsApp byla zálohována do starého telefonu. Toho dosáhnete tak, že přejdete do Nastavení aplikace WhatsApp > Chaty > Zálohování chatu a vyberete možnost „Zálohovat nyní“. Nainstalujte aplikaci WhatsApp z příslušného obchodu s aplikacemi do nového telefonu. Otevřete aplikaci WhatsApp a potvrďte své telefonní číslo.

3. Použijte stejné telefonní číslo jako ve starém telefonu, prosím. 4. Aplikace WhatsApp během instalace identifikuje zálohu a vyzve vás k jejímu obnovení. Po výzvě vyberte možnost „Obnovit“. 5. Sledujte, zda bude proces opravy dokončen. Velikost vaší zálohy a rychlost internetového připojení určí, jak dlouho bude trvat. Po dokončení obnovy nebudete muset aplikaci WhatsApp v novém telefonu znovu instalovat, abyste měli přístup ke všem svým zprávám, médiím a nastavením. Vzhledem k tomu, že proces obnovení vyžaduje stažení zálohy z cloudového úložiště, je nezbytné stálé připojení k internetu.