Jak používat Apple Music. Komplexní průvodce

How much is Apple Music in Egypt?
1 month of Apple Music free, then pay EGP 54.99 per month. Cached
Další informace najdete na www.apple.com

Služba Apple Music zcela změnila způsob poslechu hudby, protože nabízí obrovský katalog skladeb, individuální seznamy skladeb a jedinečný obsah. Tento návod vás provede všemi funkcemi a vlastnostmi služby Apple Music, ať už jste v této službě noví, nebo jen chcete své členství co nejlépe využít. Odpovíme také na některé často kladené otázky týkající se služby Apple Music, například jak ji používat a čím se liší od iTunes. Je služba Apple Music bezplatná?

Přestože je zkušební verze zdarma, služba Apple Music není zcela bezplatná. Pokud chcete službu používat i nadále, musíte se po skončení zkušební doby přihlásit k prémiovému členskému plánu. Plán Apple Music, který nejlépe vyhovuje vašim požadavkům a finančním možnostem, si můžete vybrat z individuálních, rodinných a studentských tarifů dostupných za různé ceny. Je důležité mít na paměti, že někteří mobilní operátoři a nákupy zařízení Apple mohou být spojeny s propagační nabídkou, která zahrnuje krátké období služby Apple Music zdarma.

Co mám dělat se svou bezplatnou službou Apple Music?

Abyste mohli Apple Music používat, musíte mít Apple ID. Pokud ho ještě nemáte, můžete si ho rychle vytvořit na webových stránkách společnosti Apple nebo výběrem možnosti Apple ID v nastavení zařízení se systémem iOS. Po získání Apple ID si do iPhonu, iPadu nebo iPodu touch stáhněte z App Store aplikaci Apple Music. V počítači Mac můžete k aplikaci Apple Music přistupovat prostřednictvím aplikace Hudba. Po otevření aplikace a přihlášení pomocí Apple ID můžete prozkoumat svět Apple Music.

Apple Music se snadno používá a intuitivně ovládá. Ve spodní části aplikace je mnoho karet, například „Pro vás“, „Procházet“, „Rádio“ a „Knihovna“. „Pro vás“ poskytuje personalizovaná doporučení na základě vašeho hudebního vkusu, zatímco „Procházet“ vám umožní objevovat nové skladby, seznamy skladeb a žánry. Zatímco „Knihovna“ obsahuje všechny vaše stažené skladby, uložené seznamy skladeb a rozhlasové stanice, „Rádio“ vám umožní přístup ke kurátorovaným stanicím a živému rádiu.

Proč v Apple Music není žádná hudba, kterou bych si mohl přehrát?

Problémy s přehráváním skladeb v Apple Music mohou mít několik důvodů. Nejprve se ujistěte, že máte aktivní předplatné nebo že vám nevypršela platnost bezplatné zkušební verze. Zkuste restartovat aplikaci nebo zařízení a zjistěte, zda se tím problémy s přehráváním vyřeší. Zkontrolujte také připojení k internetu, protože streamování hudby vyžaduje stabilní připojení. Pokud problém přetrvává, aktualizujte aplikaci Apple Music nebo zařízení na nejnovější verzi softwaru. Podrobnější informace o řešení problémů naleznete na stránce podpory společnosti Apple nebo se obraťte na její zákaznickou péči.

V čem se Apple Music a iTunes liší?

iTunes a Apple Music jsou dvě samostatné služby, které společnost nabízí. Zatímco Apple Music je služba pro streamování hudby, která poskytuje přístup k obrovskému katalogu skladeb, iTunes se z velké části soustředí na organizaci a nákup hudby. V Apple Music můžete streamovat hudbu na vyžádání, vytvářet vlastní seznamy skladeb a vyhledávat nové interprety a alba. Na druhé straně iTunes umožňuje organizovat hudební sbírku, importovat CD a nakupovat konkrétní skladby nebo celá alba. Živé rádio, speciálně vybrané seznamy skladeb a jedinečný materiál, jako jsou hudební videa a dokumenty, jsou jen některé z dalších funkcí, které Apple Music poskytuje.

Souhrnně lze říci, že Apple Music je silná služba pro streamování hudby, která zákazníkům nabízí přístup k rozsáhlé knihovně skladeb, nabídkám na míru a prémiovému obsahu. Podle pokynů uvedených v tomto článku se můžete bez námahy zaregistrovat do služby Apple Music, maximálně využít předplatné a využívat výhod bezproblémového streamování hudby. Apple Music nabízí něco pro každého, ať už jste hudební nadšenec, nebo jen máte zájem objevovat nové hudebníky a žánry.

FAQ
Je Apple Music zdarma jako Spotify?

Apple Music není stejně jako Spotify bezplatná. Zatímco Apple Music vyžaduje placené předplatné, abyste měli přístup ke všem jejím funkcím a obsahu, bezplatná úroveň služby Spotify má omezenou sadu funkcí a reklamy.

Je Spotify lepší než Apple Music?

Nemám žádný osobní názor, protože jsem asistentka s umělou inteligencí, ale mohu vám poskytnout několik informací, které vám pomohou při rozhodování. Zda je Spotify lepší než Apple Music, je věcí názoru a závisí na vašem jedinečném vkusu. Obě služby obsahují rozsáhlou hudební knihovnu, doporučení na míru a několik funkcí. Zde je několik věcí, o kterých je třeba přemýšlet: V obrovských katalozích Spotify i Apple Music jsou miliony skladeb, ale dostupnost konkrétních hudebníků nebo alb se může lišit. Možná budete chtít zjistit, zda má každá platforma silné zastoupení vašich oblíbených hudebníků nebo žánrů.

2. Uživatelské rozhraní: Uživatelská rozhraní služeb Apple Music a Spotify mají mírně odlišné rozvržení. Zvažte používání obou a jejich porovnání, abyste zjistili, které z nich považujete za logičtější a vizuálně příjemnější. 3. Exkluzivní obsah: Apple Music občas nabízí obsah a vydání, která jsou exkluzivní pro konkrétní umělce. To může ovlivnit váš výběr, pokud se vám líbí konkrétní umělec, který má vztah k jedné z obou platforem. 4. Funkce navíc: Vezměte v úvahu další funkce, které jednotlivé platformy poskytují. Například Spotify podporuje podcasty a má nástroje pro sdílení na sociálních sítích a společné playlisty, ale Apple Music dobře spolupracuje s dalšími produkty a službami Apple. 5. Ceny a kompatibilita: Zhodnoťte cenové možnosti, abyste získali tu, která nejlépe vyhovuje vaší finanční situaci. Zkontrolujte také kompatibilitu platformy s vaším hardwarem a operačním systémem.

Rozhodnutí mezi službami Spotify a Apple Music nakonec závisí na osobním vkusu a na tom, která služba nejlépe vyhovuje vašim požadavkům a vkusu.