Jak zálohovat kontakty na Disk Google. Komplexní průvodce

Jak sdílet kontakty na Google?
Nejprve si ve vašem chytrém telefonu otevřete „Nastavení“, klikněte na „Google“, dále na „Nastavení aplikací od Googlu“ a poté „Synchronizace Kontaktů Google. “ Pokračujte s možností „Synchronizovat také kontakty v zařízení“ a poté klikněte na „Automaticky zálohovat a synchronizovat kontakty v zařízení.
Další informace najdete na www.zbozi.cz

Bojíte se, že přijdete o kontakty, které máte v telefonu? Zálohování kontaktů na Disk Google je jedním z nejlepších způsobů, jak zajistit jejich bezpečnost. V tomto článku vás provedeme zálohováním a obnovením kontaktů pomocí Disku Google. Budeme se zabývat také často kladenými otázkami týkajícími se tohoto tématu, včetně důvodů, proč se kontakty nemusí zálohovat, kde jsou kontakty Google uloženy a zda můžete své kontakty zálohovat na Google.

Proč se na Disku Google nezálohují mé kontakty?

Pokud máte problémy se zálohováním kontaktů na Disku Google, může to mít několik příčin. Nejprve se ujistěte, že je povolena synchronizace kontaktů a že je v zařízení nakonfigurován účet Google. Za tímto účelem otevřete v zařízení nastavení, vyberte možnost „Účty“ a poté vyberte svůj účet Google. Zkontrolujte, zda je vybrána možnost „Synchronizovat kontakty“. Chcete-li obnovit synchronizaci, pokud je již aktivní, zkuste ji vypnout a znovu zapnout.

Příčinou nezálohování kontaktů může být také problém s připojením k internetu. Před pokusem o zálohování kontaktů se ujistěte, že je vaše internetové připojení stabilní. Kromě toho zkontrolujte, zda je na Disku Google dostatek místa pro ukládání. Pokud je úložiště Disku Google plné, bude možná nutné odstranit nadbytečné položky nebo přejít na vyšší tarif. Jaký je postup zálohování a obnovení kontaktů z Disku Google? Při zálohování kontaktů na Disk Google postupujte podle následujících kroků:

1. Spusťte aplikaci Kontakty v telefonu.

2. Klikněte na tři vodorovné čáry nebo tečky v levém horním rohu obrazovky, což je symbol nabídky. 3. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Nastavení“ nebo „Spravovat kontakty“. 4. Vyhledejte položku nabídky, například „Zálohovat“ nebo „Exportovat“, a dotkněte se jí. 5. Jako místo pro zálohování vyberte „Disk Google“. V kroku 6 vyberte účet Google, který chcete pro zálohování použít. Chcete-li zahájit proces zálohování, vyberte v kroku 7 možnost „Backup Now“. 8. Po vyčkání na dokončení zálohování je hotovo!

Podle těchto postupů získáte kontakty z Disku Google: Nejprve otevřete aplikaci Kontakty v telefonu

. Klepněte na ikonu nabídky a poté vyberte možnost „Nastavení“ nebo „Spravovat kontakty“. 3. Vyhledejte volbu, například „Importovat“ nebo „Obnovit“, a klepněte na ni. 4. Jako zdroj obnovení vyberte možnost „Disk Google“. 5. Vyberte účet Google, který je spojen se zálohou. V kroku 6 vyberte soubor zálohy, ze kterého chcete obnovit. 7. Vyberte možnost „Obnovit“ a vyčkejte na dokončení postupu. 8. Vaše zařízení by nyní mělo mít kontakty zpět. Disk Google zatím Kontakty Google neobsahuje.

Ne, Disk Google neukládá kontakty Google. Přestože společnost Google nabízí obě služby, jedná se o dvě odlišné organizace. Kontakty Google je nástroj pro správu kontaktů, zatímco Disk Google je služba cloudového úložiště. Pro zvýšení bezpečnosti a zjednodušení obnovy kontaktů však společnost Google umožňuje zálohovat kontakty na Disk Google.

Mohu k zálohování kontaktů používat službu Google?

Kontakty lze skutečně zálohovat ve službě Google. Jak již bylo řečeno, společnost Google nabízí možnost zálohovat kontakty na Disk Google. To zaručuje, že můžete rychle obnovit své kontakty ze zálohy, i když ztratíte zařízení nebo přejdete na nové. Pokud své kontakty synchronizujete se službou Google, můžete k nim přistupovat z jakéhokoli zařízení pomocí svého účtu Google.

Závěrem lze říci, že synchronizace kontaktů s Diskem Google představuje rychlý a snadný přístup k jejich ochraně. Kontakty můžete rychle zálohovat a obnovit podle pokynů uvedených v této příručce. Pokud se vyskytnou problémy, nezapomeňte zkontrolovat nastavení synchronizace, připojení k internetu a dostupný úložný prostor. Pokud máte kontakty bezpečně zálohované, můžete být klidní, protože víte, že jsou v bezpečí a máte k nim pohodlný přístup, kdykoli je potřebujete.

FAQ
Jak mohu exportovat kontakty?

Při exportu kontaktů na Disk Google postupujte podle následujících postupů: 1. Vstupte do aplikace Kontakty nebo na webové stránky poskytovatele e-mailu (například Gmail).

2. Vyhledejte možnost správy nebo exportu kontaktů. Ta může být na jiné kartě, v předvolbách nebo v nastavení. 3. Ve třetím kroku vyberte kontakty, které chcete exportovat. Můžete mít možnost vybrat všechny kontakty nebo jen určité skupiny. 4. Vyberte formát exportu. Disk Google často podporuje formáty jako CSV (Comma Separated Values) a vCard (Virtual Contact File). 5. Kliknutím na možnost exportovat nebo uložit vyberte jako cíl Disk Google. 6. Pokud je to požadováno, přihlaste se ke svému účtu Google a poskytněte exportu požadovaný přístup. V kroku 7 vyberte umístění na Disku Google, kam chcete soubor s kontakty umístit. 8. Chcete-li proces dokončit, stiskněte tlačítko exportovat nebo uložit. Kontakty budou po exportu uloženy na váš Disk Google.

Nezapomeňte kontakty často aktualizovat a exportovat, abyste měli zálohu pro případ rozbití zařízení nebo ztráty dat.

Jak importovat kontakty do služby Gmail?

K importu kontaktů do služby Gmail můžete použít tyto postupy: 1. Přihlaste se ke svému účtu Gmail pomocí přihlašovacích údajů.

2. V pravém horním rohu stránky vyberte symbol devíti teček „Google Apps“. 3. V rozevírací nabídce vyberte položku „Kontakty“. Poté se zobrazí stránka Kontakty. 4. Na obrazovce Kontakty klikněte na ikonu „Více“, která je označena třemi svislými tečkami. 5. V zobrazeném seznamu možností vyberte možnost „Importovat“. Po výběru zdroje, ze kterého chcete kontakty importovat, se otevře nové okno. Zvolte „Soubor CSV nebo vCard“. 7. Vyhledejte v počítači soubor CSV nebo vCard obsahující kontakty a klikněte na tlačítko „Choose File“ (Vybrat soubor).

8. Po výběru souboru klikněte na možnost „Importovat“. 9. Vaše kontakty se začnou načítat do služby Gmail. To může vyžadovat určitý čas v závislosti na velikosti souboru. 10. Po dokončení importu se zobrazí potvrzovací zpráva.

Po dokončení těchto kroků budou vaše kontakty importovány do služby Gmail a můžete k nim přistupovat po přihlášení k účtu Gmail z libovolného zařízení.