Jak zavřít všechny karty na iPadu

Jak zavřít všechny aplikace?
Zavření všech aplikací: Přejeďte prstem ze spodního okraje nahoru, podržte ho na obrazovce a potom ho zdvihněte. Přejeďte zleva doprava. Vlevo klepněte na Vymazat vše. Zavření všech aplikací na platformě Android Go: Přejeďte prstem ze spodního okraje nahoru, podržte ho na obrazovce a potom ho zdvihněte.
Další informace najdete na support.google.com

Cítíte se přetíženi všemi otevřenými kartami na iPadu? Máme pro vás řešení, takže se nemusíte bát! Bez ohledu na to, zda používáte Safari nebo jiný prohlížeč, vás v tomto příspěvku provedeme procesem zrušení všech otevřených karet na iPadu. Budeme se také zabývat často kladenými dotazy týkajícími se zavírání karet na zařízeních Apple. Tak pojďme na to!

V zařízení iPad proveďte následující akce pro rychlé zavření všech otevřených karet:

1. Safari: Otevřete prohlížeč Safari a klikněte na symbol karty v pravém dolním rohu obrazovky, pokud jej používáte. Vypadá to jako dva čtverečky, které se překrývají. Tím se zobrazí mřížka všech otevřených karet.

2. Zavírání jednotlivých karet: Chcete-li zavřít konkrétní kartu, jednoduše na ní přejeďte doleva nebo stiskněte tlačítko „X“ v jejím levém horním rohu. Chcete-li zavřít všechny karty, opakujte tento postup.

3. Zavření všech karet: Klepnutím a podržením tlačítka „Hotovo“ v pravém dolním rohu obrazovky zavřete všechny otevřené karty najednou. Ve vyskakovací nabídce, která se zobrazí, bude možnost „Zavřít všechny karty“. Pokud na ni klepnete, všechny otevřené karty se okamžitě zavřou.

V jiných prohlížečích než Safari se postup může mírně lišit. Většina prohlížečů se však drží podobného schématu. V dolní části obrazovky hledejte ikonu čtverce nebo karty. Podle výše uvedených pokynů zavřete všechny otevřené karty tak, že na ni klepnete a zobrazí se všechny otevřené karty.

Nyní zodpovíme několik relevantních dotazů:

1. Jak zavřu okna na iPadu?

Přístup k přepínači aplikací na novějších modelech bez domovského tlačítka získáte tak, že se dotknete domovského tlačítka nebo přejedete prstem od spodního okraje obrazovky nahoru. Poté přejetím prstem nahoru zavřete všechna otevřená okna aplikací. 2. Je možné zavřít všechny karty Apple najednou, nezávisle na používaném prohlížeči? Ano, na iPadu můžete zavřít všechny karty najednou. Výše popsané řešení funguje v prohlížeči Safari a ostatní prohlížeče mají ekvivalentní možnosti.

3. Jak zavřu všechny otevřené karty v Safari?

Jak již bylo řečeno, klepnutím a podržením tlačítka „Hotovo“ v pravém dolním rohu obrazovky zavřete všechny otevřené karty v Safari. Chcete-li zavřít všechny otevřené karty najednou, vyberte z kontextové nabídky možnost „Zavřít všechny karty“.

Konečně, zavření všech karet v zařízení iPad je jednoduchý postup. Pomocí následujících technik můžete rychle zavřít jednu kartu nebo všechny otevřené karty, ať už používáte Safari nebo jiný prohlížeč. Pro lepší organizaci a efektivitu udržujte svůj prostor pro prohlížení bez nepořádku. Tak to zkuste a užívejte si prázdného místa na iPadu!

FAQ
Jak na iPadu zobrazím všechny otevřené karty?

Pro zobrazení všech otevřených karet na iPadu dodržujte tyto postupy: 1. Přepněte se do prohlížeče Safari na iPadu. 2. V pravém horním rohu uživatelského rozhraní Safari najdete čtvereček s číslem uvnitř. Klikněte na tuto ikonu ve čtverci. Ikonu přepínače karet lze nalézt ve spodní části obrazovky Safari, pokud používáte iPad se systémem iOS 14 nebo novějším. 3. Zobrazí se nová obrazovka se zobrazením všech otevřených karet ve tvaru mřížky. Chcete-li zobrazit všechny otevřené webové stránky, procházejte karty. 4. Jednoduchým stisknutím konkrétní karty ji otevřete a přepnete se na ni.

Podle následujících kroků můžete na zařízení iPad rychle zobrazit všechny otevřené karty a přepínat mezi nimi.

Jak zavřu 100 karet najednou?

Pomocí zařízení iPad můžete zavřít 100 karet najednou následujícím postupem: 1. Přepněte se do prohlížeče Safari na iPadu. 2. Klepněte na symbol „Tabs“ v pravém dolním rohu obrazovky a podržte jej. Vypadá to jako dva čtverce, které se překrývají.

3. V nabídce se objeví dvě možnosti: „Nová karta“ a „Zavřít všechny [#] karty“. V závorce se zobrazí celkový počet otevřených karet. Čtvrtá možnost je „Zavřít všechny [#] karty“.

Tyto pokyny donutí iPad, aby současně zrušil všech 100 karet.

Jak zavřít karty na IPAD air?

Pomocí těchto kroků můžete zavírat karty na iPadu Air: V kroku 1 otevřete na iPadu Air aplikaci Safari. 2. Klikněte nebo klepněte na symbol karty v pravém dolním rohu obrazovky. Vypadá to jako dva čtverce, které se překrývají. 3. Nyní se zobrazí zobrazení mřížky všech otevřených karet. 4. Přejetím prstem po kartě doleva nebo doprava ji zavřete.

5. Chcete-li zavřít všechny otevřené karty najednou, klepněte a podržte symbol karty, dokud se nezobrazí nabídka.

V nabídce vyberte možnost „Zavřít všechny karty“.

Zavírání karet na iPadu Air je jednoduché, pokud se budete řídit těmito pokyny.

Můžete na iPadu zavřít všechny karty najednou?

Na iPadu skutečně můžete zavřít všechny otevřené karty najednou. Abyste toho dosáhli, postupujte podle následujících kroků: 1. Spusťte aplikaci Safari na iPadu. V pravém dolním rohu obrazovky se nachází ikona karty, na kterou můžete klepnout a podržet ji. Vypadá jako dva čtverce, které se překrývají. 3. Zobrazí se nabídka s možnostmi jako „Nová karta“, „Soukromá karta“ a „Zavřít X karet“ (kde X je počet otevřených karet). 4. Z nabídky vyberte možnost „Zavřít X karet“. 5. Budete vyzváni k potvrzení rozhodnutí o zrušení všech karet. Pro potvrzení a zavření každé otevřené karty klepněte na „Close Tabs“ (Zavřít karty).

Před použitím této metody se ujistěte, že jste uložili všechny důležité informace, protože dojde k uzavření všech otevřených karet v prohlížeči Safari v zařízení iPad.

Jak vymazat karty v zařízení iPad?

V zařízení iPad proveďte následující akce pro odstranění karet: 1. Spusťte aplikaci Safari v zařízení iPad. 2. Klikněte nebo klepněte na ikonu karty v pravé dolní části obrazovky. Vypadá jako dva čtverce, které se překrývají. 3. Nyní se zobrazí mřížkové zobrazení všech otevřených karet. 4. Podržte tlačítko „Hotovo“ v pravém dolním rohu obrazovky klepnutím a přidržením. Poté se zobrazí možnost „Zavřít všechny [X] karty“, kde [X] je celkový počet otevřených karet. 5. Klepnutím na tlačítko „Zavřít všechny [X] karty“ zavřete všechny otevřené karty současně.

Podle následujících kroků můžete rychle odstranit všechny karty v zařízení iPad a začít znovu.