Jak vytvořit účet iTunes bez kreditní karty

Jak vytvořit Apple ID bez kreditní karty?
Stačí na počítači vyhledat adresu appleid.apple.com. Jakmile tak učiníte, klepněte na možnost Vytvořit své Apple ID. Následně stačí postupovat podle zadaných informací, tedy klasické vyplnění údajů. Apple po vás bude požadovat vaše jméno a příjmení, datum narození, e-mail, heslo.
Další informace najdete na www.ip-servis.cz

Aby mohli uživatelé Apple přistupovat ke službám jako App Store, iTunes Store, Apple Music a iCloud, musí si nejprve vytvořit účet iTunes. Ne každý však používá kreditní kartu nebo se cítí bezpečně, když tyto údaje sděluje online. Dobrou zprávou je, že účet iTunes lze založit i bez kreditní karty. V tomto příspěvku probereme, jak to udělat, a budeme se zabývat podobnými dotazy, například jak koupit iPhone bez kreditní karty a jak vložit peníze na Apple ID bez kreditní karty. Potřebujete k otevření účtu iTunes kreditní kartu? Účet iTunes je možné otevřít i bez kreditní karty. Při vytváření účtu dává společnost Apple spotřebitelům možnost zvolit jako platební metodu možnost „Žádná“. Výběrem této možnosti si zákazníci mohou vytvořit účet iTunes, aniž by uvedli údaje o své kreditní kartě. Je však třeba pamatovat na několik předpokladů. Jak nastavit účet iTunes?

Pro vytvoření účtu iTunes bez zadání kreditní karty lze použít níže uvedené postupy:

1. Spusťte obchod App Store v zařízení se systémem iOS nebo iTunes v počítači. 2. Vyhledejte skladbu nebo software, který je zdarma, a kliknutím na tlačítko „Get“ nebo „Free“ spusťte stahování.

3. Ve vyskakovacím okně budete vyzváni k přihlášení nebo vytvoření nového Apple ID. Vyberte možnost „Vytvořit nový účet“. Zadejte svou e-mailovou adresu, heslo, bezpečnostní otázky a osobní údaje podle pokynů ve čtvrtém kroku.

5. Když se dostanete na obrazovku způsobu platby, vyberte ze seznamu možností možnost „Žádný“.

6. Dokončete několik posledních kroků a dokončete postup vytvoření účtu.

Jak si mohu vyplnit Apple ID bez použití kreditní karty? Pokud si přesto přejete přidat peníze na své Apple ID, ale nemáte kreditní kartu, existují další možnosti:

Dárkové karty: Nejprve si online nebo v kamenném obchodě kupte dárkovou kartu iTunes. Dárkovou kartu uplatníte tak, že v iTunes nebo App Store přejdete na kartu „Účet“ a zvolíte „Uplatnit dárkovou kartu nebo kód“. Chcete-li přidat peníze na své Apple ID, zadejte bezpečnostní kód dárkové karty na její zadní straně.

2. Apple Cash: Účet Apple Cash si můžete založit, pokud vlastníte iPhone. Pomocí této možnosti můžete dávat a přijímat peníze pomocí iMessage. Poté, co máte na účtu peníze, můžete Apple Cash používat k nákupům v App Store nebo iTunes.

Jak si mohu koupit iPhone bez kreditní karty?

Při nákupu iPhonu bez kreditní karty máte několik možností:

1. Použijte debetní kartu: K transakci můžete použít debetní kartu, pokud je připojena k vašemu bankovnímu účtu. Podobně jako kreditní karty fungují i debetní karty tak, že strhávají peníze přímo z vašeho bankovního účtu.

2. Financování u dopravce: Mnoho mobilních operátorů nabízí alternativy financování nákupu iPhonu. Pokud váš operátor nabízí nějaké možnosti financování, zeptejte se ho, zda některá z nich nevyžaduje kreditní kartu.

3. Nákup předplacenky: Nákup předplaceného iPhonu je další možností. Často se jedná o starší modely, které jsou nabízeny k prodeji bez závazků. Předplacené iPhony jsou k dispozici online, u schválených prodejců a v prodejnách Apple.

Na závěr: Výběr možnosti „Žádná“ v průběhu celého postupu vytváření účtu vám umožní vytvořit účet iTunes bez použití kreditní karty. K přidání peněz na Apple ID můžete použít také dárkové karty nebo Apple Cash. Pokud kupujete iPhone bez kreditní karty, zvažte použití debetní karty, poohlédněte se po možnosti financování u operátora nebo si pořiďte předplacený telefon. Pomocí těchto alternativ můžete plně využívat funkce a výhody ekosystému Apple bez kreditní karty.

FAQ
Vyžaduje iTunes platbu?

Většina obsahu dostupného v iTunes, včetně hudby, filmů, televizních seriálů a aplikací, skutečně vyžaduje peníze. iTunes však nabízejí také možnosti bezplatného obsahu, například v podobě podcastů, vzdělávacích zdrojů a některých aplikací. Aby uživatelé mohli nakupovat jednodušeji, nabízí iTunes také řadu platebních možností, včetně kreditních a debetních karet, dárkových karet a služby PayPal.

Je karta iTunes určena pouze pro iPhone?

Ne, kartu iTunes lze kromě iPhonů použít i pro iPody, iPady, počítače Mac a další produkty Apple. Dárkové karty iTunes lze použít k nákupu různých digitálních produktů z iTunes Store, App Store a dalších služeb Apple, včetně hudby, filmů, televizních pořadů, aplikací, knih a dalších.

Proč si nemohu vytvořit účet iTunes?

Účet iTunes se vám nemusí podařit založit z několika důvodů. Jedním z typických vysvětlení je, že nemáte legální kreditní kartu, kterou byste mohli ve spojení s účtem použít. V minulosti se při vytváření účtu v iTunes vyžadovalo, aby zákazníci měli v souboru kreditní kartu. Naproti tomu nyní existují jiné způsoby, jak si založit účet iTunes bez kreditní karty, protože toto omezení bylo změněno.

Jak si mohu vytvořit účet iTunes?

K vytvoření účtu iTunes bez kreditní karty lze použít níže uvedené postupy: 1. Spusťte aplikaci App Store v zařízení se systémem iOS nebo iTunes v počítači. 2. V nabídce vyberte možnost „Přihlásit se“ nebo „Vytvořit nové Apple ID“. 3. Zadejte své kontaktní údaje, například e-mailovou adresu a heslo. Ujistěte se, že jste zvolili robustní heslo.

4. V rozevírací nabídce vyberte svůj národ nebo oblast. 5. Zaškrtnutím políčka vyjádřete svůj souhlas s podmínkami. 6. Chcete-li se vyhnout nutnosti používat kreditní kartu, vyberte ve sloupci způsob platby možnost „Žádný“. Pokud nevidíte možnost „None“, ujistěte se, že jste vybrali správný národ nebo region. 7. Vyplňte zbývající pole, včetně telefonního čísla a fakturační adresy. Máte možnost zadat falešnou adresu, pokud nechcete použít svou skutečnou. 8. Zadejte ověřovací kód, který vám byl zaslán na e-mailovou adresu, a potvrďte tak svůj účet. Jakmile bude váš účet iTunes potvrzen, můžete z něj stahovat aplikace, hudbu, filmy a další obsah.

Mějte na paměti, že bez kreditní karty vám založení účtu iTunes znemožňuje nakupovat přímo v obchodě. K nákupům a stahování věcí zdarma však stále můžete používat dárkové karty.