Jak stáhnout Instagram do Apple Watch

Jak dát Instagram na Apple Watch?
Otevřete aplikaci Apple Watch na iPhonu. Klepněte na Moje hodinky, klepněte na Obecné a vypněte volbu Automatická instalace aplikací. Klepněte na Moje hodinky a přejděte dolů na Dostupné aplikace. Klepněte na Nainstalovat u požadovaných aplikací.
Další informace najdete na support.apple.com

Instagram je známá sociální síť, která se vžila do našeho každodenního života. Díky jeho rozsáhlé sadě funkcí se můžeme spojovat, sdílet a komunikovat s přáteli, rodinou, a dokonce i s našimi oblíbenými celebritami. Nositelná technologie uznávaná pro svou jednoduchost a funkčnost, hodinky Apple Watch, mnoho lidí zajímá, zda je na nich možné přistupovat k Instagramu. V tomto článku se podíváme na to, jak stáhnout Instagram na hodinky Apple Watch, a odpovíme na některé relevantní dotazy. Jaká je aplikace Instagram pro hodinky Apple Watch?

Na hodinkách Apple Watch v současné době neexistuje oficiální aplikace Instagram. Instagram zatím nevytvořil speciální aplikaci pouze pro hodinky Apple Watch, na rozdíl od jiných známých sociálních sítí, jako jsou Facebook a Twitter. To znamená, že si Instagram do hodinek Apple Watch nemůžete stáhnout přímo z obchodu App Store. Existují však i jiné způsoby, jak hodinky k přístupu na Instagram používat.

Jak do hodinek Apple Watch přidám aplikace?

Abyste do hodinek mohli stahovat aplikace, musíte mít iPhone spárovaný s hodinkami. Aplikace musíte stahovat pomocí obchodu App Store v iPhonu, protože hodinky Apple Watch samostatný obchod App Store nemají. Až najdete požadovanou aplikaci, proveďte následující akce a stáhněte ji do hodinek Apple Watch:

1. Na iPhonu spusťte aplikaci Watch. Záložku „App Store“ najdete ve spodní části obrazovky.

2. Klepněte na ni. 3. Pomocí vyhledávacího pole nebo dostupných kategorií vyhledejte aplikaci, kterou chcete stáhnout. 4. Jakmile aplikaci najdete, klepněte na ni a přejděte na stránku s popisem. 5. Pokud je aplikace kompatibilní s hodinkami, zobrazí se buď tlačítko „Get“, nebo ikona mraku se šipkou směřující dolů. Chcete-li zahájit stahování, klepněte na ni. Jak mohu na hodinkách Apple Watch využívat Instagram?

K některým funkcím Instagramu máte stále přístup prostřednictvím aplikací třetích stran, přestože pro Apple Watch neexistuje speciální aplikace Instagram. Můžete kontrolovat oznámení, lajkovat a komentovat články, posílat přímé zprávy a používat omezené možnosti těchto aplikací. LENS for Instagram a WATCHAT for Instagram jsou dvě oblíbené aplikace třetích stran pro používání Instagramu na hodinkách Apple Watch. Tyto aplikace nabízejí zkrácenou verzi Instagramu na hodinkách a integrují se s účtem Instagram v iPhonu. Facebook a Instagram jsou k dispozici na hodinkách Apple Watch?

Jak již bylo uvedeno, oficiální aplikace Instagram pro Apple Watch neexistuje. Podobně ani Facebook zatím nezpřístupnil aplikaci určenou pro Apple Watch. Na hodinkách Apple Watch můžete stále dostávat oznámení z Facebooku a Instagramu. Oznámení na hodinkách můžete dostávat pokaždé, když na každé z těchto platforem dostanete nový lajk, poznámku nebo zprávu, a to tak, že v iPhonu povolíte oznámení pro tyto aplikace.

Na závěr dodejme, že i když pro Apple Watch neexistuje oficiální aplikace Instagram, můžete pro přístup k některým funkcím používat aplikace třetích stran. Ke stahování aplikací do hodinek Apple Watch použijte aplikaci Watch v iPhonu. Facebook a Instagram nemají samostatné aplikace, ale přesto z nich můžete na hodinkách Apple Watch dostávat oznámení. Je pravděpodobné, že oficiální aplikace Instagramu a Facebooku pro hodinky Apple Watch budou časem zpřístupněny, jakmile se technologie vyvine, a uživatelé tak budou mít k dispozici ucelenější zážitek.

FAQ
Můžete na Apple Watch používat Facebook a Instagram?

Aplikace Facebook a Instagram pro Apple Watch nelze používat přímo. Většina funkcí hodinek Apple Watch závisí na přidruženém iPhonu, protože jim chybí vlastní obchod s aplikacemi. Na hodinkách Apple Watch můžete přijímat oznámení z aplikací Facebook a Instagram, ale nemůžete procházet ani používat samotné aplikace.

Můžete na hodinkách Apple Watch dostávat oznámení z Instagramu?

Na hodinkách Apple Watch můžete dostávat oznámení z Instagramu, ano. Oznámení v aplikaci Apple Watch můžete zapnout v nastavení iPhonu po stažení aplikace Instagram. Tímto způsobem budete moci dostávat oznámení o akcích na Instagramu, jako jsou lajky, komentáře a přímé zprávy, přímo na hodinkách Apple Watch.

Jak získám aplikaci WhatsApp na hodinkách Apple Watch?

Oficiální aplikace WhatsApp pro Apple Watch v tuto chvíli neexistuje. Speciální aplikace pro chytré hodinky, jako jsou Apple Watch, neexistuje, protože aplikace WhatsApp byla původně vytvořena pro použití v chytrých telefonech. Pokud je aplikace WhatsApp dostupná ve vašem iPhonu a máte pro ni zapnutá oznámení, můžete i nadále přijímat oznámení z aplikace WhatsApp na hodinkách Apple Watch. Na hodinkách Apple Watch budete moci tímto způsobem přijímat příchozí zprávy a oznámení ze služby WhatsApp, ale nebudete na ně moci reagovat ani s nimi jinak komunikovat přímo z hodinek.