Jak vložit inkoust do tiskárny HP

Jak doplnit inkoust do tiskárny HP?
Pomocí přiloženého vrtáčku vyvrtejte plnící otvor pro vaši barvu. Kazetu položte na pevný podklad, protože vrtání vyžaduje větší tlak. Následně nasaďte jehlu na sříkačku a natáhněte inkoust z lahvičky. Zasuňte jehlu do plnícího otvoru do hloubky asi 2 cm. Cached
Další informace najdete na www.btshop.cz

Tiskárny HP se často používají díky své spolehlivosti a schopnosti vytvářet vysoce kvalitní výtisky. Jak vložit inkoust do tiskárny HP je však rutinní úkol, ohledně kterého může být mnoho lidí zmateno. V tomto článku naleznete návod krok za krokem, jak doplnit inkoust do různých modelů tiskáren HP, včetně tiskáren HP Deskjet 2300, HP Deskjet 3700 a HP 2130.

Jak naplnit tiskárnu HP Deskjet 2300 inkoustem: Zapněte tiskárnu HP Deskjet 2300 a začněte pracovat. 2. Chcete-li získat přístup k inkoustovým kazetám, sejměte víko tiskárny. Obvykle je kryt umístěn v horní části tiskárny. 3. Sledujte, zda se vozík s inkoustem v tiskárně posune doprostřed.

4. Jemně zatlačte na prázdnou inkoustovou kazetu a poté ji vyjměte z držáku. 5. Před vyjmutím nové inkoustové kazety z obalu odstraňte všechny ochranné obaly nebo pásky. 6. Zasuňte inkoustovou kazetu do otevřeného slotu, přičemž ji přidržujte po stranách. Jakmile zapadne na místo, ujistěte se, že byla umístěna pevně. Kroky 6 až 7 opakujte pro všechny další inkoustové kazety, které vyžadují výměnu. 8. Zavřete víko tiskárny a počkejte, až tiskárna inicializuje nové inkoustové kazety. To může chvíli trvat.

Jak otevřít inkoustovou kazetu:

1. Před pokusem o otevření inkoustové kazety vypněte tiskárnu HP a odpojte ji od zdroje napájení. 2. Vyhledejte přihrádku inkoustové kazety v tiskárně. V závislosti na modelu tiskárny se umístění může měnit. 3. Po zjištění, ve které přihrádce se inkoustové kazety nacházejí, opatrně otevřete kryt nebo víko přihrádky. Obvykle toho lze dosáhnout jeho vytažením nahoru nebo do strany. Inkoustové kazety jsou umístěny uvnitř přihrádky. Každá kazeta má západku nebo zajišťovací mechanismus, který ji udržuje na místě. 5. Stiskněte zámek nebo uvolňovací mechanismus a poté zvedněte inkoustovou kazetu nahoru nebo do strany, abyste ji otevřeli. 6. Inkoustová kazeta by nyní měla být odemčená a lze ji opatrně vytáhnout ze slotu. 7. S inkoustovou kazetou manipulujte opatrně, aby nedošlo ke kontaktu s elektrickými kontakty nebo inkoustovými tryskami. Jak naplnit inkoustem tiskárnu HP Deskjet 3700:

Zapnutím tiskárny HP Deskjet 3700 se ujistěte, že je počítač propojen s tiskárnou. 2. Chcete-li získat přístup k inkoustovým kazetám, sejměte víko tiskárny. Obvykle je kryt umístěn v horní části tiskárny. 3. Sledujte, zda se vozík s inkoustem v tiskárně posune doprostřed.

4. Jemně zatlačte na prázdnou inkoustovou kazetu a poté ji vyjměte z držáku. 5. Před vyjmutím nové inkoustové kazety z obalu odstraňte všechny ochranné obaly nebo pásky. 6. Zasuňte inkoustovou kazetu do otevřeného slotu, přičemž ji přidržujte po stranách. Jakmile zapadne na místo, ujistěte se, že je pevně umístěna. Kroky 6 až 7 opakujte u všech dalších inkoustových kazet, které vyžadují výměnu. 8. Zavřete víko tiskárny a počkejte, až tiskárna inicializuje nové inkoustové kazety. To může chvíli trvat. Jak naplnit tiskárnu HP 2130 inkoustem: Nejprve se ujistěte, že je tiskárna HP 2130 zapnutá a připojená k počítači. 2. Chcete-li získat přístup k inkoustovým kazetám, sejměte víko tiskárny. Kryt obvykle najdete na přední nebo horní straně tiskárny. 3. Sledujte, zda se vozík s inkoustem v tiskárně posune doprostřed.

4. Jemně zatlačte na prázdnou inkoustovou kazetu a poté ji vyjměte z držáku. 5. Vyjměte novou inkoustovou kazetu z obalu a sejměte všechny kryty nebo pásky, které jsou tam kvůli její ochraně. 6. Zasuňte inkoustovou kazetu do otevřeného otvoru a přidržujte ji přitom po stranách. Jakmile zapadne na místo, ujistěte se, že je pevně umístěna. Kroky 6 až 7 opakujte pro všechny další inkoustové kazety, které vyžadují výměnu. 8. Zavřete víko tiskárny a počkejte, až tiskárna inicializuje nové inkoustové kazety. To může chvíli trvat.

Závěrem lze říci, že výměna inkoustových kazet v tiskárně HP je jednoduchý postup. Inkoust do tiskárny HP Deskjet 2300, HP Deskjet 3700 nebo HP 2130 můžete rychle vložit podle podrobných pokynů uvedených u jednotlivých modelů tiskáren. Abyste předešli potížím s tiskem, nezapomeňte s inkoustovými kazetami zacházet opatrně a ujistěte se, že jsou bezpečně nainstalovány.

FAQ
Jak vyměním inkoustovou kazetu v tiskárně HP Deskjet 8025?

Při výměně inkoustové kazety v tiskárně HP Deskjet 8025 můžete postupovat podle následujících pokynů: 1. Vyměňte inkoustovou kazetu. Zkontrolujte, zda je tiskárna zapnutá. Otevřete přístupová dvířka nebo kryt tiskárny. Vozík držící inkoustovou kazetu se otočí do středu tiskárny.

2. Zůstaňte potichu a sledujte, zda se vozík přestane pohybovat. Poté vyjměte kazetu, kterou chcete vyměnit, ze slotu a jemně na ni zatlačte. 3. Vytlačte kazetu ze slotu tak, aby směřovala k vám. Odložte ji k likvidaci nebo recyklaci. 4. Odstraňte plast nebo pásku zakrývající novou inkoustovou kazetu z jejího kontejneru. Nedotýkejte se měděně zbarvených spojů na kazetě ani inkoustových trysek. Držte čerstvou kazetu po stranách, trysky směřují k tiskárně.

5. Kazeta by měla být vložena do volného slotu s mírným sklonem nahoru a poté zatlačena, dokud nezapadne na místo. Pokud potřebujete vyměnit více kazet, opakujte kroky 1 až 5. 7. Po výměně všech kazet zavřete přístupová dvířka nebo kryt tiskárny. 8. Tiskárna vygeneruje zarovnávací dokument a automaticky zarovná kazety. Postup zarovnání dokončete podle pokynů na obrazovce nebo v případě potřeby nahlédněte do příručky k tiskárně.

Nyní jsem hotov! Inkoustová kazeta tiskárny HP Deskjet 8025 byla úspěšně vyměněna.