Jak přidat španělskou klávesnici do iPhonu

Jak přepnout klávesnici na telefonu?
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci, do které lze psát, například Gmail nebo Keep.
  2. Klepněte, kam chcete zadat text.
  3. V levé horní části klávesnice klepněte na Otevřít nabídku funkcí .
  4. Klepněte na ikonu možností Nastavení …
  5. Vyberte požadované jazyky.
  6. Vyberte rozložení, které chcete použít.
  7. Klepněte na Hotovo.
Další informace najdete na support.google.com

Chcete do svého iPhonu přidat španělskou klávesnici? Přidání španělské klávesnice do iPhonu je jednoduchý a rychlý proces, bez ohledu na to, zda chcete psát španělsky pro účely výuky, komunikace se španělsky mluvícími přáteli a rodinou nebo prostě pro pohodlí. Tento článek vás provede procesem přidání španělské klávesnice, psaním na anglické i španělské klávesnici, změnou jazyků a dokonce i přepnutím národa vašeho iPhonu na Španělsko. Chcete-li přidat španělskou klávesnici, postupujte podle následujících kroků: 1. Spusťte aplikaci Nastavení na iPhonu. 2. Přejděte dolů a klikněte na položku „Obecné“.

3. V nabídce Obecná nastavení vyberte položku „Klávesnice“. 4. V horní nabídce obrazovky klikněte na „Klávesnice“. V kroku 5 vyberte možnost „Přidat novou klávesnici“. 6. Přejděte dolů a ze seznamu možností klávesnice vyberte „Spanish“. 7. Klepnutím na „Španělská“ ji přidáte do seznamu možností klávesnice na iPhonu. Použití španělské a anglické klávesnice pro psaní: Po přidání španělské klávesnice do iPhonu je přepínání mezi španělskou a anglickou klávesnicí pro psaní v obou jazycích jednoduché. Postup je následující: 1. V levém dolním rohu klávesnice si při psaní všimnete ikony zeměkoule.

2. Chcete-li přecházet mezi klávesnicemi, klepněte na ikonu zeměkoule. 3. Přepínání mezi klávesnicemi, které jste si nainstalovali, včetně španělské a anglické klávesnice, probíhá pouhým klepnutím na ikonu zeměkoule. Jak změnit jazyk na klávesnici iPhonu: Pokud byste raději měli najednou otevřenou pouze jednu klávesnici, můžete na klávesnici iPhonu přepínat mezi jazyky. Postup je následující: 1. Spusťte aplikaci, kterou chcete používat pro psaní.

2. Stiskněte a podržte symbol klávesnice Globe. 3. Zobrazí se nabídka se všemi nainstalovanými klávesnicemi. 4. Posuňte prst na vybraný jazyk, například španělštinu, a poté jej pusťte. 5. Vybraný jazyk bude nyní nakonfigurován na klávesnici. Změna jazyka na iPhonu na španělštinu: Pokud chcete změnit nastavení národa na iPhonu na španělštinu, můžete udělat víc než jen změnit klávesnici. Postup je následující: 1. Spusťte aplikaci Nastavení na iPhonu. 2. Přejděte dolů a klikněte na položku „Obecné“. 3. V části „Obecná nastavení“ klepněte na položku „Jazyk a region“. 4. Klepnutím na „Region“ přepněte národ iPhonu. 5. Ze seznamu vyberte španělsky mluvící národ, například Mexiko nebo Španělsko. 6. Váš iPhone vás požádá o potvrzení změny. Váš iPhone se restartuje a po potvrzení dojde k úpravě nastavení jazyka a regionu.

Závěrem lze říci, že přidání španělské klávesnice do iPhonu je jednoduchý krok, který vám umožní snadné psaní ve španělštině. Pokyny v tomto článku vás provedou celým procesem a zlepší jazykové dovednosti vašeho iPhonu, ať už chcete přepínat mezi španělskou a anglickou klávesnicí, nebo změnit obecné nastavení jazyka a regionu vašeho iPhonu na španělské. Udělejte si radost a mluvte snadno španělsky!

FAQ
Má Apple španělskou klávesnici?

Společnost Apple skutečně nabízí španělskou klávesnici pro iPhone.

Jak se na klávesnici telefonu píše španělsky?

Následujícím postupem můžete rychle přidat španělskou klávesnici na klávesnici iPhonu a psát španělsky: V kroku 1 otevřete v iPhonu aplikaci Nastavení. 2. Přejetím prstem dolů vyberte položku „Obecné“.

3. V nabídce Obecná nastavení vyberte položku „Klávesnice“. 4. Po výběru „Klávesnice“ klikněte na „Přidat novou klávesnici“. 5. Z dostupných klávesnic vyberte „Spanish“ posunutím seznamu dolů. Španělská klávesnice byla nyní přidána do seznamu aktuálně používaných klávesnic.

Chcete-li během psaní změnit klávesnici na španělskou, můžete provést následující akce: Otevřete libovolnou aplikaci vyžadující zadávání textu, například Poznámky nebo Zprávy. 2. Na klávesnici klikněte na zeměkouli nebo na ikonu emoji. Výsledkem bude cyklické přepínání vašich aktuálních klávesnic. 3. Pokračujte v klepání, dokud se nezobrazí španělská klávesnice.

Po výběru španělské klávesnice můžete začít psát španělsky výběrem potřebných znaků s diakritikou a dalších symbolů, které se ve španělštině často používají.

Jak získám španělská písmena na klávesnici telefonu?

Při instalaci španělské klávesnice do iPhonu se řiďte následujícími pokyny: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci Nastavení. 2. Přejděte dolů a klikněte na položku „Obecné“. 3. Přejděte dolů na položku „Klávesnice“ v části Obecná nastavení a vyberte ji. 4. V nabídce nastavení klávesnice vyberte položku „Klávesnice“. 5. Na obrazovce Klávesnice klikněte na tlačítko „Přidat novou klávesnici“. 6. V seznamu možných jazyků vyhledejte „Spanish“ (španělština) posunutím dolů. Španělská klávesnice byla nyní přidána do seznamu klávesnic. Otevřete jakoukoli aplikaci, která vyžaduje psaní, například Poznámky nebo Zprávy, abyste mohli používat španělskou klávesnici. 9. Ikonu zeměkoule najdete v levém dolním rohu klávesnice při jejím prvním zobrazení. 10. Chcete-li přepínat mezi nainstalovanými klávesnicemi, klepněte na ikonu zeměkoule. 11. Pomocí ikony zeměkoule vyberte španělskou klávesnici a stiskněte ji pro změnu jazyka. 12. Nyní můžete začít psát španělsky pomocí jedinečných symbolů a písmen abecedy. Pokud se budete řídit těmito pokyny pro přístup ke španělské klávesnici a její používání, můžete ji na svém iPhonu používat a psát na ní snadno španělsky.

Jak píšu na iPhonu španělsky?

Můžete mít na iPhonu dva jazyky?

Ano, váš iPhone může podporovat různé jazyky. Mezi jazyky můžete bez námahy přepínat díky tomu, že iPhone umí mnoho jazyků. Mít odlišné klávesnice pro jednotlivé jazyky znamená dělat takové věci, jako je zařazení španělské klávesnice vedle standardní anglické klávesnice.