Jak se přihlásit v aplikaci Walmart. Komplexní průvodce

Pohodlí je v moderní digitální době klíčové a nákupní aplikace Walmart ho poskytuje. Aplikace umožňuje snadno zadávat online objednávky, sledovat nákupy a dokonce se přihlásit k rychlému vyzvednutí. Kromě toho, že se budeme zabývat procesem odbavení v aplikaci Walmart, se v tomto příspěvku podíváme také na různé možnosti vyzvednutí včetně samoobslužných pokladen Walmart.

Použití aplikace Walmart k odbavení: Před pokračováním se ujistěte, že je aplikace Walmart již nainstalována ve vašem chytrém telefonu. Pokud jste ji ještě nestáhli, stáhněte si ji z Google Play (Android) nebo App Store (iOS). Podle těchto kroků se budete moci po nainstalování aplikace přihlásit k vyzvednutí zboží: Otevřete aplikaci Walmart a přihlaste se ke svému účtu. Symbol „Účet“ se často nachází v pravém dolním rohu obrazovky.

b. V kroku

c

vyberte z rozevírací nabídky možnost „Purchase History“ (Historie nákupů).

d. Vyhledejte objednávku, kterou chcete vyzvednout, a klepněte na ni.

e. Na stránce s podrobnostmi o objednávce naleznete tlačítko „Check In“. Chcete-li zahájit postup odbavení, klepněte na něj.

Postupujte podle pokynů k potvrzení příjezdu a zadejte všechny důležité údaje.

g. Když se po přihlášení dostavíte do prodejny, abyste si vyzvedli objednávku, dodržujte vyvěšené značky nebo pokyny. 2. Používání služby Walmart bez aplikace Vyzvednutí k odbavení: Pokud nechcete k vyzvednutí zboží využít aplikaci Walmart, stále máte možnost se fyzicky odbavit v prodejně. Postup je následující: a. Otevřete prohlížeč a přejděte na webové stránky společnosti Walmart a poté se přihlaste ke svému účtu.

B. V rozbalovací nabídce v pravém horním rohu stránky vyberte možnost „Účet“. V kroku

c

vyberte z rozevírací nabídky možnost „Purchase History“.

d. Vyhledejte objednávku, kterou si chcete vyzvednout, a klikněte na ni.

e. Na stránce s podrobnostmi o objednávce naleznete tlačítko „Check In“. Chcete-li zahájit odbavení, klikněte na něj.

f. Dokončení odbavení a cesta do prodejny k vyzvednutí vyžaduje, abyste se řídili uvedenými pokyny.

3. Jak funguje aplikace Walmart Shopping App: Váš zážitek z nakupování zlepší uživatelsky přívětivé rozhraní a několik funkcí, které poskytuje nákupní aplikace Walmart. Zde je uveden popis fungování aplikace: Pomocí aplikace můžete procházet stovky produktů, provádět přesné vyhledávání produktů a číst recenze zákazníků.

b. Objednávání online: Aplikace slouží k zadávání objednávek k vyzvednutí nebo doručení. Úspory a nabídky: Najděte exkluzivní slevy, kupóny a týdenní inzeráty, které můžete použít při nákupu.

d. Správa účtu je ve společnosti Walmart jednoduchá. Můžete sledovat objednávky, zobrazovat předchozí nákupy a vytvářet nákupní seznamy. Vyhledávač obchodů: Pomocí tohoto nástroje najdete nejbližší pobočku Walmart a získáte podrobnosti, jako je otevírací doba a telefonní číslo.

4. Následující pobočky společnosti Walmart: Po přihlášení v aplikaci Walmart se musíte dostavit na určené místo vyzvednutí v prodejně. Chcete-li najít místo vyzvednutí, vyhledejte označení nebo požádejte o pomoc zaměstnance. Mnoho provozoven má vyhrazená místa pro vyzvednutí nebo parkovací místa, kde si můžete objednávku vyzvednout. Pokud si nejste jisti, nebojte se požádat o radu zaměstnance společnosti Walmart.

5. Samoobslužné pokladny Walmart: Pokud dáváte přednost této alternativě, nabízí Walmart v několika svých prodejnách samoobslužné pokladny. Při používání této funkce postupujte podle následujících kroků: Vyhledejte samoobslužnou pokladnu, která je obvykle označena nápisem nebo určeným místem.

b. Před vložením každé položky do sáčku ji jednotlivě naskenujte.

c. Dokončete nákup podle pokynů na obrazovce, které zahrnují výběr preferované možnosti platby (hotovost, karta nebo Walmart Pay).

d. V případě jakýchkoli problémů je zpravidla poblíž pracovník, který vám pomůže.

Díky tomu je používání aplikace Walmart k nakupování, přihlašování k vyzvednutí a správě objednávek rychlé a snadné. Cílem společnosti Walmart je poskytnout svým zákazníkům bezproblémový zážitek z nakupování bez ohledu na to, zda se rozhodnou používat aplikaci, nebo dají přednost ručnímu odbavení. Další alternativou pro rychlé a snadné odbavení, které šetří čas, jsou samoobslužné pokladny. Proč nevyužít těchto možností a nezjednodušit si tak nadcházející nákup ve Walmartu?

FAQ
Co znamená odbavení ve Walmartu?

Funkce aplikace Walmart nazvaná „check in“ umožňuje spotřebitelům dát obchodu vědět, že přišli na plánovaný odběr nebo že jsou v budově z určitého důvodu. Zákazníci mohou zkrácením čekací doby a zajištěním, že jejich zboží je připraveno k vyzvednutí, zlepšit svůj zážitek z nakupování tím, že se v aplikaci Walmart přihlásí.

Co se stane, když nestihnete vyzvednout zboží u společnosti Walmart?

Pokud zmeškáte plánované vyzvednutí, společnost Walmart si vaši objednávku často ponechá po krátkou dobu, obvykle jeden až dva dny. Poté může vaši objednávku zrušit a vrátit vám peníze. Chcete-li prozkoumat jakékoli alternativy nebo možnosti, doporučujeme, abyste se spojili s oddělením péče o zákazníky společnosti Walmart nebo s přesným místem, kde jste si měli zboží vyzvednout.

Jak mohu ve společnosti Walmart používat samoobslužné odbavení?

Při používání samoobslužného pokladního zařízení společnosti Walmart postupujte podle následujících pokynů: 1. Spusťte aplikaci Walmart na svém tabletu nebo chytrém telefonu. 2. Pokud ještě nemáte účet, vytvořte si jej přihlášením ke svému účtu Walmart nebo založením nového účtu. 3. Po přihlášení vyberte v hlavní nabídce aplikace možnost „Check In“. 4. Budete vyzváni, abyste aplikaci udělili přístup ke své poloze. Dejte aplikaci povolení využívat vaši polohu, aby mohla určit, jak blízko se nacházíte k prodejně. 5. Po udělení oprávnění aplikace určí místní pobočky společnosti Walmart. Vyberte obchod, ve kterém se právě nacházíte nebo který máte v úmyslu navštívit. 6. Po výběru obchodu vám aplikace poskytne předpokládanou dobu čekání u samoobslužných pokladen.

7. Přijďte do vybrané provozovny Walmart a přistupte k samoobslužným pokladnám.

8. Vyhledejte příslušné samoobslužné pokladny a pomocí dostupné čtečky čárových kódů nebo ručním zadáním UPC kódu zboží je naskenujte.

9. Po naskenování každé položky ji vložte do tašky nebo postupujte podle zvláštních pokynů samoobslužného pokladního systému. 10. Na místě bude přítomen zaměstnanec společnosti Walmart, který vám pomůže, pokud narazíte na nějaké problémy nebo budete potřebovat pomoc během postupu.

11. Po naskenování a zabalení všech položek pokračujte k fázi placení. K dispozici je několik možností platby, včetně hotovosti (je-li k dispozici), kreditních/debetních karet, Walmart Pay a dalších. 12. Chcete-li dokončit platbu, dodržujte pokyny na obrazovce samoobslužné pokladny. Po provedení nákupu se v aplikaci Walmart zobrazí digitální účtenka. V případě potřeby se můžete také rozhodnout nechat si vystavit papírovou účtenku. 14. Shromážděte svůj nákup a poté opusťte prostor samoobslužné pokladny.

Pomocí aplikace Walmart můžete před návštěvou obchodu ušetřit čas, protože vám poskytne představu o tom, jak dlouhé budou fronty u samoobslužných pokladen.