Jak přidávat emotikony v aplikaci Outlook a psát speciální znaky

Jak udělat v Outlooku palec nahoru?
Následně, jak udělat v outlooku palec nahoru? V okně pro psaní e-mailové zprávy přejděte na stránku Vložit a klepněte na tlačítko Symbol > Více symbolů. V Symbol , klepněte na tlačítko OK Symboly a potom vyberte Wingdings v Písmo rozevírací seznam a poté vyberte požadovaný obličej.
Další informace najdete na soubory.info

Emotikony se staly důležitou součástí naší online komunikace a dodávají našim zprávám osobitost a emoce. Máme návod pro uživatele aplikace Outlook, kteří chtějí do svých e-mailů přidávat emotikony. V tomto článku vás provedeme přidáváním emotikonů do aplikace Outlook spolu s několika užitečnými radami pro zadávání neobvyklých znaků.

Přidání emotikonů v aplikaci Outlook je rychlá a snadná metoda, která vyžaduje pouze několik jednoduchých kroků. Zde je uveden postup, jak na to:

1. Spusťte aplikaci Outlook a spusťte nový e-mail nebo odpovězte na již existující. 2. Umístěte kurzor na místo, kde chcete emoji zobrazit. 3. V horním panelu nabídek vyberte kartu „Vložit“. 4. Kliknutím na tlačítko vyberte ve skupině „Symboly“ položku „Emoji“. 5. Projeví se okno obsahující různé emoji. Kliknutím na něj můžete vybrat ten, který chcete vložit. 6. Na místě kurzoru v e-mailu se nyní zobrazí vybraný emoji.

Poté, co jste se naučili přidávat emodži do aplikace Outlook, věnujme se některým souvisejícím dotazům. Jaké klávesy stisknete v aplikaci Outlook, abyste mohli používat emodži?

Emodži jsou v aplikaci Outlook k dispozici bez nutnosti stisknout konkrétní klávesy. Místo toho použijte vestavěný nástroj pro výběr emodži a výše uvedené způsoby zadávání emodži. Díky tomu si nemusíte pamatovat žádné kombinace kláves, abyste mohli emodži zkoumat a vybírat.

Jak byste psali vy?

Pokud máte zájem, můžete využít hodnotu Unicode emoji a zadat ji přímo na klávesnici. K zadání můžete použít níže uvedené pokyny : Ujistěte se, že je vaše klávesnice nastavena na „English (United States) – US“ nebo „Unicode Hex Input“ (v systému Mac, resp. Windows). 2. Podržte stisknutou klávesu Option v počítači Mac nebo klávesu Alt v počítači se systémem Windows. 3. Zadejte 263A na numerické klávesnici (v počítači se systémem Windows) nebo 1F60A na alfanumerické klávesnici (v počítači Mac) a současně podržte stisknutou klávesu Option nebo Alt. 4. Emoji se zobrazí po uvolnění klávesy Option nebo Alt.

Jaké jsou klávesové zkratky emoji?

Klávesové zkratky Emoji nejsou v aplikaci Outlook předinstalovány, ale můžete si přidat vlastní pomocí funkce AutoCorrect. Zde naleznete návod, jak nastavit klávesovou zkratku emoji:

1. Spusťte aplikaci Outlook a v horní nabídce vyberte možnost „Soubor“.

2. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Možnosti“. 3. V levém postranním panelu okna Možnosti aplikace Outlook klikněte na položku „Pošta“. 4. V seznamu možností v části „Vytváření zpráv“ vyberte možnost „Možnosti editoru“.

5. V okně Možnosti editoru vyberte záložku „Ověřování“. 6. V nabídce vyberte položku „Možnosti automatických oprav“.

7. Do dialogového okna AutoCorrect zadejte řetězec znaků, který chcete použít jako zkratku (například :).

8. Do pole „S“ zadejte odpovídající znak emoji (například ).

9. Chcete-li nastavení uložit, klepněte na tlačítko „Přidat“ a poté na tlačítko „OK“. Nyní bude aplikace Outlook při každém zadání nahrazovat zvolenou sekvenci znaků určeným emoji, za kterým bude následovat mezera. Jak zadat znak „@“ na klávesnici?

Zadání znaku „@“ na klávesnici je snadné. Na většině klávesnic se symbol „@“ obvykle nachází vedle klávesy s číslem 2. Pro zadání symbolu „@“ stačí podržet klávesu Shift a zároveň stisknout klávesu číslo 2.

A konečně, díky vestavěnému nástroji pro výběr emoji je přidávání emoji do aplikace Outlook jednoduché. Kromě toho můžete při psaní emodži použít hodnoty Unicode nebo pomocí funkce AutoCorrect navrhnout jedinečné klávesové zkratky. Kromě toho lze stisknutím klávesy s číslem 2 a současným podržením klávesy Shift snadno zadat symbol „@“. Tyto ukazatele usnadňují zadávání neobvyklých znaků a přidávání emoji do e-mailů aplikace Outlook.

FAQ
Kde mohu získat emotikony v aplikaci Outlook?

Při psaní e-mailu nebo vytváření nové zprávy v aplikaci Outlook můžete emodži vyhledat pomocí nástroje pro výběr emodži, který je přístupný na kartě „Vložit“. Po kliknutí na tlačítko „Emoji“ se zobrazí panel s různými emoji. Pro vyhledání určitého emoji můžete použít klíčová slova nebo procházet několik kategorií. Kliknutím na požadovaný emoji jej po nalezení přidáte do e-mailu nebo zprávy.

Jak zadávám emodži?

K zadávání emodži můžete použít aplikaci Outlook a níže uvedené pokyny: Otevřete aplikaci Outlook a napište nový e-mail, odpovězte na již odeslaný e-mail nebo přistupte k návrhu. 2. Umístěte kurzor na místo, kam chcete emoji v těle e-mailu umístit. 3. Na klávesnici stiskněte současně klávesu Windows a klávesu s tečkou (.). V důsledku toho se zobrazí nástroj pro výběr emoji.

4. V okně pro výběr emoji se zobrazí velký výběr emoji a speciálních znaků. Chcete-li najít konkrétní emoji, použijte buď vyhledávací pole, nebo seznam kategorií. Emoji, které chcete zadat, se umístí do e-mailu v místě, kde se nachází kurzor, pokud na něj kliknete.

Emoji lze do aplikace Outlook zadávat také pomocí klávesových zkratek. Například otevření výběru emoji přímo pomocí „klávesy Windows + ;“ Emoji lze pomocí této techniky snadno zadat, aniž byste museli procházet nabídkou.

Mějte na paměti, že emoji, které můžete v aplikaci Outlook používat, se mohou lišit v závislosti na operačním systému, který máte v počítači nainstalován, a na verzi aplikace Outlook, kterou používáte.

Jak získáte symboly při psaní?

Pro přístup k symbolům při psaní můžete použít kombinaci klávesových zkratek nebo nástroj Mapa znaků systému Windows. Uděláte to následujícím způsobem:

1. Klávesové zkratky na klávesnici: Na klávesnici podržte stisknutou klávesu Alt a zároveň zadejte příslušný číselný kód na numerické klávesnici. Například stisknutím a podržením klávesy Alt při psaní 0169 na numerické klávesnici můžete zadat symbol autorského práva ().

2. Mapa znaků (Windows): V systému Windows můžete vyhledávat a vkládat symboly pomocí nástroje Mapa znaků. Můžete se k němu dostat tak, že přejdete do nabídky Start, zadáte „Mapa znaků“ a poté program otevřete. V okně Mapa znaků můžete procházet různé symboly a kliknutím na ně je přidat do dokumentu nebo e-mailu.

Kromě toho máte přístup k různým symbolům a emoji z panelu Emoji nebo dialogového okna Symbol v aplikaci Outlook, pokud tento program používáte:

1. Dialogové okno Symbol v aplikaci Outlook zpřístupníte výběrem karty „Vložit“ a poté tlačítka „Symbol“. Zobrazí se rozevírací nabídka; vyberte možnost „Další symboly“. V dialogovém okně Symbol můžete vybrat symbol a poté jej klepnutím na tlačítko „Vložit“ vložit do textu.

2. Panel emotikonů: Stisknutím klávesy Windows a tečky (.) nebo středníku (;) na klávesnici získáte v aplikaci Outlook přístup k různým emotikonům. Po otevření Panelu emotikonů můžete procházet a vybírat, které emotikony chcete ve zprávě použít.

Tyto techniky by vám měly usnadnit rychlé přidávání symbolů a emotikonů při psaní v aplikaci Outlook nebo jiném textovém editoru.