Jak vytvořit truhlu v Minecraftu. Kompletní návod

Jak se vyrábí v Minecraftu postel?
Na výrobu postele budete potřebovat tři desky a tři kusy vlny. Vše vložíte na Vyráběcí stůl tak, že prkna budou tvořit spodní linii a nad nimi bude umístěna linie vlny. Vše je pěkně patrné z obrázku. V předchozích verzích se mohlo stát, že vás ze spánku probudila zombie nebo creeper.
Další informace najdete na mujsoubor.cz

Truhla je klíčový úložný blok ve hře Minecraft, který umožňuje hráčům ukládat a uspořádávat své věci. Nezáleží na tom, zda jste Minecraft hráli již dříve, nebo v roce 2023 teprve začínáte, znalost toho, jak truhlu vytvořit, je nezbytná. V tomto příspěvku si krok za krokem projdeme, jak truhlu vytvořit, popíšeme, jak získat kořist z truhly, poradíme, jak truhlu zatraktivnit, a odpovíme na téma, kolik bloků truhla zabírá. Chcete-li vytvořit truhlu ve hře Minecraft 2023, postupujte podle následujících kroků:

K výrobě truhly budete potřebovat osm dřevěných desek. Po prvním nasbírání dřeva ze stromů otevřete svůj řemeslný stůl. Dřevěnými prkny vyplňte horní a dolní řadu mřížky two-by-four. Po uspořádání dřevěných prken se v poli výsledků objeví truhla. Nyní můžete začít ukládat své věci přetažením truhly do inventáře. 2. Jak najít kořist v truhle ve hře Minecraft: Ve světě Minecraftu lze truhly najít v různých vygenerovaných strukturách, včetně kobek, dolů, pevností, chrámů a vesnic. Klepnutím pravým tlačítkem myši na jakoukoli truhlu, kterou v těchto oblastech najdete, ji otevřete a zobrazíte její obsah. Kořist v truhle může obsahovat drahé věci, jako jsou diamanty a očarované zbraně, stejně jako základnější suroviny, jako je jídlo a stavební materiál. Prozkoumávání nových míst a vykrádání truhel jsou zábavné způsoby, jak získat herní měnu a materiály.

3. Vylepšení vzhledu truhly: Hlavním účelem truhly je její skladování, existují však způsoby, jak ji udělat estetičtější. Jednou z možností je vytvořit truhlu s osobitým vzhledem pomocí několika druhů dřevěných prken. Například vytvoření smrkové truhly smícháním běžné truhly s prkny ze smrkového dřeva jí dodá hlubší, rustikálnější vzhled. Chcete-li dále vylepšit vzhled svého úložného prostoru, můžete využít různé ozdobné bloky. Vyzkoušejte mnoho dvojic, abyste získali ideální vzor, který odpovídá vašemu jedinečnému vkusu.

4. Množství bloků v truhle: V Minecraftu zabírá truhla jeden blok místa. Je však vybavena inventářem s 27 sloty, který nabízí dostatek místa pro uložení předmětů. Klepnutím pravým tlačítkem myši na truhlu otevřete inventář. Poté do ní můžete věci vkládat nebo je vyndávat podle potřeby. Nezapomeňte, že truhly lze umístit vedle sebe, což vám umožní spojit několik truhel a vytvořit tak větší úložné prostory.

V neposlední řadě je výroba truhly v Minecraftu jednoduchou operací, ke které potřebujete osm dřevěných prken. Ať už materiály získáte craftingem nebo pleněním vyrobených staveb, truhly nabízejí praktický způsob, jak je uložit a uspořádat. Vyzkoušejte různé druhy dřeva a ozdobné špalíčky, aby vaše truhla získala příjemný vizuální vzhled. Mějte na paměti, že truhla nabízí obrovskou zásobu 27 slotů a přitom zabírá pouze jeden blok místa. S těmito znalostmi v ruce jste připraveni hrát Minecraft se solidní možností skladování, kterou máte k dispozici.

FAQ
Mohou písty přesouvat truhly?

Ano, v Minecraftu mohou písty přesouvat truhly. Písty poháněné červenými kameny mají schopnost tlačit nebo tahat bloky, včetně truhel. To lze využít k budování automatizovaných systémů nebo tajných skladovacích systémů ve vašem světě Minecraftu. Je důležité si uvědomit, že když je truhla přesunuta pístem, její obsah vyteče a musí se znovu shromáždit.

Jak vyrobit truhlu v survival craft?

K vytvoření truhly v režimu přežití ve hře Minecraft budete potřebovat následující zásoby: Potřebujete 8 libovolných dřevěných prken (dub, smrk, bříza, džungle, akát nebo tmavý dub).

Jakmile budete mít potřebné zásoby, postavte truhlu podle následujících pokynů:

1. Postavte si stůl pro tvorbu. Pokud ho ještě nemáte, vyrobte si ho tak, že uspořádáte čtyři dřevěné desky do mřížky 2×2.

2. Umístěte osm dřevěných prkének do otvorů tvořivého stolu a vyplňte všechny kromě prostředního, abyste vytvořili čtverec.

3. Pokud jste dřevěná prkna správně rozmístili, objeví se v okénku výsledků tabulky řemeslníků ikona truhly. 4. Chcete-li truhlu přidat do inventáře, stačí kliknout na ikonu truhly v poli s výsledky. Gratulujeme vám! Truhla, kterou jste vytvořili v režimu přežití Minecraft, se povedla.

Dokážete ještě vytvořit enderovskou truhlu?

V Minecraftu je stále možné vytvořit enderovskou truhlu. K vytvoření Enderovy truhly budete potřebovat 8 obsidiánových bloků a 1 Enderovo oko. Umístěte obsidiánové bloky do středu výrobního stolu a vytvořte čtverec. Poté do středového otvoru umístěte Oko Endera. Po vytvoření lze Enderovu truhlu otevřít z jakékoli jiné Enderovy truhly ve světě a použít ji k uložení zboží.

Jak v Minecraftu vytvoříte velkou truhlu?

Ve hře Minecraft musíte spojit dvě malé truhly dohromady, abyste vytvořili větší truhlu. Proveďte tyto úkony:

1. Sestavte potřebné zásoby: Potřebujete 8 dřevěných prken. K jejich výrobě lze použít jakýkoli druh dřevěných polen, která položíte na craftovací stůl.

2. Chcete-li otevřít řemeslný stůl, klikněte na něj pravým tlačítkem myši.

3. Umístěte dřevěná prkna na místo: Umístěte osm dřevěných prken na řemeslnou mřížku čtvercovým způsobem a vyplňte všechna políčka kromě prostředního. X X

– X X X

– X X X

Vytvořte truhly: 4. Když jsou dřevěná prkna správně umístěna, objeví se ve výsledném poli dvě truhly. Přetáhněte je do inventáře.

5. Truhly spojte: Postavte dvě samostatné truhly vedle sebe do zeměkoule. Jednu z nich otevřete kliknutím pravým tlačítkem myši.

6. Vytvořte podstatnou truhlu: Klikněte pravým tlačítkem myši na druhou truhlu, když je první otevřená. Kombinovaná velikost obou truhel zdvojnásobí dostupný úložný prostor.

Nyní, když jste v Minecraftu postavili rozměrnou truhlu, máte k dispozici další prostor pro uložení svých věcí.