Jak zobrazit blokované osoby na Facebooku. Komplexní průvodce

Facebook je známá sociální síť, která uživatelům umožňuje komunikovat a spolupracovat s přáteli, rodinou a známými. Přestože má Facebook řadu možností ochrany soukromí, občas se můžete ptát, zda vás někdo zablokoval. Způsoby pro rok 2023, na iPhonu a jak někoho odblokovat se budeme zabývat v tomto článku, který pojednává o tom, jak zobrazit zablokované osoby na Facebooku. Budeme také hovořit o potížích s vyhledáváním lidí na Facebooku, i když nejste zablokováni. Jak zobrazit zablokované uživatele na Facebooku v roce 2023: S rozvojem technologií postupují také techniky zobrazování uživatelů s omezeným přístupem na Facebooku. Facebook může v roce 2023 zavést vylepšení nebo nové nástroje, které uživatelům usnadní kontrolu jejich seznamu blokovaných osob. Podle těchto postupů zjistíte, zda vás někdo zablokoval: 1. Otevřete svůj účet na Facebooku a přihlaste se. 2. Použijte vyhledávací pole v záhlaví stránky Facebook. 3. Napište jméno osoby, o které se domníváte, že vás zablokovala. 4. Může to znamenat, že vás zablokovala, pokud se její profil nezobrazí ve výsledcích vyhledávání. Je zásadní mít na paměti, že může existovat více vysvětlení, proč se jejich profil nezobrazuje, například úprava nastavení soukromí nebo krátké zrušení jejich účtu. Jak zobrazit zablokované uživatele na Facebooku na iPhonu: Pokud máte iPhone a chcete si prohlédnout, koho jste na Facebooku zablokovali, můžete postupovat podle těchto pokynů: V kroku 1 otevřete aplikaci Facebook na iPhonu.

2. Chcete-li vstoupit do nabídky, klepněte na tři vodorovné čáry v pravém dolním rohu obrazovky. 3. Přejděte dolů a vyberte možnost „Nastavení a soukromí“. 4. Zvolte možnost „Nastavení“. 5. Přejděte dolů a klikněte na položku „Blokování“. Zde můžete objevit seznam uživatelů Facebooku, které jste zablokovali. Jak odstranit něčí blokování na Facebooku: Někoho můžete na Facebooku odblokovat provedením následujících úkonů:

1. Přistupte ke službě Facebook prostřednictvím aplikace nebo webové stránky.

2. Otevřete nabídku nastavení výběrem tří vodorovných čar (v aplikaci) nebo šipky dolů v pravém horním rohu obrazovky (na webových stránkách). 3. Klikněte na položku „Nastavení a ochrana osobních údajů“, po které klikněte na položku „Nastavení“.

4. Kliknutím na levou stranu vyberte možnost „Blokování“. V oblasti „Block users“ (Blokovat uživatele) můžete objevit seznam osob, které jste zablokovali. 6. Vyhledejte osobu, jejíž blokování chcete zrušit, a klikněte na tlačítko „Odblokovat“ napravo od jejího jména. Facebook vás požádá o potvrzení odblokování uživatele. Chcete-li osobu odblokovat, klikněte na tlačítko „Potvrdit“.

Proč nejsem na Facebooku blokován, ale nemohu nikoho najít? Pokud nemůžete někoho na Facebooku najít, ale jste si jisti, že jste ho nezablokovali, existuje několik možností:

1. Nastavení soukromí: Je možné, že osoba, kterou hledáte, zpřísnila nastavení svého soukromí, což vám ztíží její nalezení. V této situaci zkuste vyhledat sdílené přátele nebo je kontaktovat prostřednictvím jiných sociálních sítí.

2. Deaktivovaný nebo smazaný účet: Pokud dotyčná osoba deaktivovala nebo smazala svůj účet, nebudete ji moci na Facebooku najít. Za těchto okolností budete možná muset hledat jiné komunikační kanály, abyste se s nimi spojili.

3. Změna jména: Pokud si dotyčná osoba změnila jméno na Facebooku, může být obtížné ji najít. Zkuste hledat pomocí jejich předchozího jména nebo jiných skutečností, které vám mohou pomoci s jejich identifikací.

V neposlední řadě Facebook nabízí řadu nastavení a nástrojů, které vám pomohou kontrolovat vaše spojení na platformě. I když může být obtížné zjistit, zda vás někdo zablokoval, použití metod popsaných v tomto článku vám může poskytnout určitá vodítka. Při používání sociálních sítí berte ohled na preference ochrany soukromí ostatních a chovejte se zodpovědně.

FAQ
Jak zobrazím zablokované osoby v aplikaci Messenger?

Tyto kroky vám mohou pomoci zobrazit zablokované kontakty v aplikaci Messenger: 1. Spusťte aplikaci Messenger v telefonu nebo tabletu.

2. Chcete-li získat přístup k nastavení, klepněte na svůj profilový obrázek v levém horním rohu. 3. Chcete-li získat přístup k možnostem ochrany soukromí, přejděte dolů a klepněte na položku „Soukromí“.

4. V části „Soukromí“ vyberte možnost „Blokovaní lidé“. 5. Zde můžete najít seznam všech uživatelů aplikace Messenger, které jste zablokovali. 6. Klepnutím na jméno kteréhokoli blokovaného uživatele jej můžete odblokovat a obnovit kontakt v aplikaci Messenger. Upozorňujeme, že odstraněním blokování v aplikaci Messenger se neodstraní blokování v aplikaci Facebook. Prostřednictvím nastavení služby Facebook musíte někoho odblokovat zvlášť, pokud to chcete také udělat.

Jak mohu někoho odblokovat na Facebooku 22?

Pomocí těchto kroků můžete někoho odblokovat na Facebooku: 1. Spusťte aplikaci nebo webovou stránku Facebook a přihlaste se ke svému účtu.

2. Klikněte na šipku směřující dolů v pravém horním rohu webové stránky nebo na tři vodorovné čáry (ikonu nabídky) v pravém dolním rohu aplikace. 3. Vyberte „Nastavení a ochrana osobních údajů“ v aplikaci nebo „Nastavení“ na webové stránce posunutím dolů. 4. V nabídce možností vyberte „Blokování“ nebo „Blokování a soukromí“ (přesná formulace se může lišit). 5. Pokud přejdete dolů do oblasti „Block users“, měli byste vidět seznam osob, které jste zablokovali. 6. Vyhledejte osobu, kterou chcete odblokovat, a klepněte na tlačítko „Odblokovat“ napravo od jejího jména. Tyto metody vám umožní úspěšně odblokovat vybranou osobu na Facebooku.

Jak se mi zobrazí lidé, které jsem zablokoval?

Chcete-li zobrazit uživatele Facebooku, které jste zablokovali, můžete postupovat následujícím způsobem: 1. Spusťte aplikaci nebo webovou stránku Facebooku a přihlaste se ke svému účtu. 2. Klikněte na tlačítko Odblokovat.

2. Vyberte malou šipku směřující dolů v pravé horní části obrazovky. Následně se zobrazí rozbalovací nabídka. 3. V nabídce vyberte možnost „Nastavení a soukromí“ a poté klikněte na tlačítko „Nastavení“. 4. V levém sloupci kliknutím vyberte položku „Blokování“. Poté budete přesměrováni na stránku s nastavením blokování. Na stránce s nastavením blokování se nachází část s názvem „Blokovat uživatele“. Zde si můžete zobrazit seznam všech uživatelů Facebooku, které jste zablokovali. 6. Chcete-li někoho odblokovat, jednoduše klikněte na tlačítko „Odblokovat“ vedle jeho jména. Upozorňujeme, že pokud někoho odblokujete a poté si ho budete chtít znovu přidat do přátel, budete mu muset poslat novou žádost o přátelství. Kromě toho, pokud někoho znovu zablokujete, nebudou obnoveny žádné předchozí vazby přátelství, zprávy nebo oznámení, které byly vymazány.