Komplexní návod, jak získat asistenta Google

Představte se: Náš život významně ovlivnil asistent Google, který poskytuje praktický způsob získávání informací, provádění činností a správy mnoha přístrojů. Přístup ke službě Google Assistant je jednoduchý, ať už máte mobilní telefon se systémem Android, nebo gadget Google Home. V tomto článku vás provedeme instalací asistenta Google, jeho používáním v systému Android, objevením nastavení asistenta Google a nalezením symbolu asistenta Google.

Instalace aplikace Google Assistant je jednoduchá. Podle následujících kroků nainstalujte aplikaci Google Assistant do svého zařízení se systémem Android: V zařízení se systémem Android otevřete obchod Google Play.

2. Pomocí vyhledávacího řádku vyhledejte položku „Google Assistant“. 3. Z výsledků vyhledávání vyberte oficiální aplikaci Google Assistant. 4. Chcete-li zahájit postup instalace, klikněte na možnost „Instalovat“. 5. Po úspěšné instalaci aplikace Google Assistant ji můžete najít na domovské obrazovce nebo v zásuvce aplikací. Používání aplikace Google Assistant v zařízení se systémem Android: Přístup k aplikaci Google Assistant je po instalaci jednoduchý. Chcete-li získat přístup k aplikaci Google Assistant v zařízení se systémem Android, postupujte podle následujících kroků: 1. Klepnutím na ikonu aplikace Asistent Google ji spustíte. Případně v zařízení se systémem Android dlouze stiskněte tlačítko Domů. Po spuštění aplikace Google Assistant ve třetím kroku ji můžete používat vyslovením nebo zadáním požadavků. 4. Pokud je tato možnost povolena v nastavení vašeho zařízení, můžete Asistenta Google oslovit také vyslovením „Hey Google“ nebo „OK Google“.

Nastavení služby Google Assistant:

Přístup k nastavení aplikace Google Assistant v zařízení se systémem Android získáte podle následujících kroků: 1. Spusťte aplikaci Google Assistant. 2. Klepněte na tlačítko .

2. Na obrazovce aplikace Google Assistant klikněte na ikonu Explore (která připomíná kompas). 3. Klepněte na svou profilovou fotografii nebo iniciály v pravém horním rohu nabídky Explore (Prozkoumat). 4. Tím otevřete nabídku nastavení asistenta Google, kde můžete změnit řadu nastavení podle svého vkusu. Ikonu asistenta Google najdete následujícím způsobem: V závislosti na vašem zařízení můžete ikonu Asistenta Google najít na několika místech. Zde je několik typických míst, kde ji můžete hledat:

Na většině zařízení se systémem Android lze symbol asistenta Google nalézt na domovské obrazovce nebo v zásuvce aplikací. 2. Chcete-li na některých zařízeních najít aplikaci Asistent Google, otevřete šuplík s aplikacemi přejetím prstem od spodního okraje obrazovky nahoru.

3. Ikona aplikace Google Assistant není ve skutečnosti viditelná, pokud máte zařízení Google Home. Chcete-li ji použít, jednoduše řekněte „Hey Google“ nebo „OK Google“.

Shrnutí:

Výkonný virtuální asistent Google Assistant poskytuje celou řadu možností a funkcí. Pomocí pokynů uvedených v této příručce můžete asistenta Google Assistant rychle nainstalovat do svého zařízení se systémem Android, pohodlně k němu přistupovat, měnit jeho nastavení a najít ikonu aplikace. Využijte snadné používání a efektivitu asistenta Google k zefektivnění každodenních činností a rychlému získávání informací.

FAQ
Jak zapnu aplikaci Google Assistant v telefonu Iphone?

Pro aktivaci služby Google Assistant v iPhonu musíte provést následující úkony: Než začnete dělat cokoli dalšího, ujistěte se, že je v iPhonu nastavena aplikace Google Assistant. Pokud jste tak ještě neučinili, můžete si ji stáhnout z App Store. V kroku č. 2 otevřete na iPhonu aplikaci Asistent Google. 3. Přihlaste se ke svému účtu Google nebo si založte nový, pokud jej ještě nemáte. 4. Po přihlášení budete vyzváni k nastavení aplikace Google Assistant. Chcete-li dokončit postup nastavení, dodržujte pokyny zobrazené na obrazovce. 5. Po dokončení nastavení otevřete nastavení na iPhonu a zapněte Asistenta Google. Na iPhonu otevřete aplikaci Nastavení a rolujte dolů, dokud neuvidíte možnost Asistent Google. Pro přístup do nastavení aplikace na ni klepněte. 7. V nastavení aplikace Google Assistant můžete upravit řadu nastavení, včetně rozpoznávání řeči, jazykových preferencí a dalších. 8. Přepnutím přepínače vedle položky „Siri a vyhledávání“ do polohy „zapnuto“ aktivujte funkci Google Assistant. Výsledkem je, že Siri a Google Assistant mohou na vašem iPhonu spolupracovat. 9. Výběrem možnosti „Hey Google“ v nastavení můžete také změnit frázi pro hlasovou aktivaci. Tím získáte možnost vyslovit vámi zvolenou frázi pro aktivaci asistenta Google. Po provedení těchto kroků bude Asistent Google na vašem iPhonu aktivován a můžete jej používat buď spuštěním aplikace, nebo vyslovením vámi vytvořené fráze pro hlasovou aktivaci.

Musím si nainstalovat aplikaci Google Assistant?

Ano, abyste mohli Asistenta Google ve svém mobilním zařízení používat, musíte si stáhnout aplikaci Asistent Google. Aplikace je zdarma ke stažení v různých obchodech s aplikacemi a je k dispozici pro chytré telefony se systémem Android i iOS. Po instalaci můžete aplikaci Google Assistant nakonfigurovat podle svých potřeb.

Je aplikace Google Assistant zdarma?

Ano, stažení a používání aplikace Google Assistant je zcela zdarma. Lze ji zdarma stáhnout z příslušných obchodů s aplikacemi pro chytré telefony se systémy Android a iOS a je dostupná pro oba tyto operační systémy.

Jak se jmenuje aplikace Google Assistant?

Název aplikace Google Assistant je „Google Assistant“. Jedná se o virtuálního asistenta vytvořeného společností Google, který dokáže reagovat na textové zadání nebo hlasové pokyny a provádět různé činnosti a poskytovat informace.

Mohu si stáhnout aplikaci Google Assistant do svého telefonu?

Aplikaci Google Assistant je možné stáhnout do chytrých telefonů. Asistenta Google mohou používat chytré telefony se systémem Android i iOS. Pro systém iOS jej můžete získat z obchodu App Store a pro systém Android z obchodu Google Play, resp. Aplikaci „Google Assistant“ byste měli být schopni stáhnout a nainstalovat do svého telefonu jednoduchým vyhledáním v příslušném obchodě s aplikacemi.