Jak se zaregistrovat na Pinterest. Průvodce krok za krokem

Jak si založit účet na Pinterestu?
Pokud si chcete vytvořit účet Pinterest, stáhněte si do zařízení aplikaci Pinterest.

  1. Otevřete aplikaci Pinterest v zařízení.
  2. Zadejte e-mailovou adresu a pak klepněte na Pokračovat.
  3. Vytvořte si heslo a pak klepněte na Další.
  4. Zadejte svůj věk a pak klepněte na Další.
  5. Vyberte, jak se identifikujete.

Cached

Další informace najdete na help.pinterest.com

Populární sociální síť Pinterest umožňuje uživatelům vyhledávat a ukládat originální koncepty, zdroje inspirace a koníčky. Registrací na Pinterestu si můžete snadno založit vlastní profil, začít připínat a spojit se s dalšími uživateli, kteří mají podobné zájmy. V tomto článku vás provedeme procesem registrace a odpovíme na některé často kladené otázky týkající se Pinterestu. Proč mi Pinterest nedovolí se zaregistrovat?

Důvodů, proč je pro vás obtížné zaregistrovat se na Pinterest, může být několik. Než budete pokračovat, ujistěte se, že je vám alespoň 13 let, protože Pinterest dodržuje zákon o ochraně soukromí dětí na internetu (COPPA). Kromě toho vám Pinterest nemusí povolit registraci, pokud tam již máte účet pod stejným uživatelským jménem nebo e-mailovou adresou. Pokud se tak stane, můžete se zkusit přihlásit pod jiným uživatelským jménem nebo e-mailovou adresou nebo můžete požádat o pomoc podporu Pinterest. Jak se mohu zaregistrovat na Pinterest bez použití své e-mailové adresy? Vzhledem k tomu, že vaše e-mailová adresa bude vaším hlavním prostředkem identifikace a komunikace na Pinterestu, budete ji k registraci obvykle potřebovat. Pokud však nechcete používat svůj stávající e-mailový účet, můžete si založit samostatný e-mailový účet pouze pro Pinterest. Bezplatné e-mailové účty jsou k dispozici u mnoha poskytovatelů e-mailových služeb, včetně služeb Gmail, Yahoo a Outlook. Nově vytvořenou e-mailovou adresu můžete použít k registraci na Pinterest a po jejím dokončení začít prohlížet webové stránky. Je registrace na Pinterestu zdarma? Ano, používání služby Pinterest i přihlášení k ní jsou bezplatné. Za registraci, prohlížení a ukládání pinů, sledování ostatních uživatelů nebo vytváření vlastních nástěnek nemusíte nic platit. Při používání Pinterestu můžete narazit na sponzorované piny, protože platforma vydělává peníze z reklamy. Tyto reklamy však nejsou vtíravé a jsou vytvořeny tak, aby odrážely vaše zájmy, takže váš čas na Pinterestu bude příjemný a jedinečný.

Mám dát Pinterest svému dvanáctiletému dítěti?

Ačkoli Pinterest stanoví, že uživatelé musí být starší 13 let, aby bylo dodrženo ustanovení COPPA, konečné rozhodnutí je na vás jako na rodiči nebo zákonném zástupci. Z obsahu na Pinterestu, který může být skvělým zdrojem tvůrčí inspirace a znalostí, může těžit řada mladých uživatelů. Abyste se ujistili, že vaše dítě používá sociální média bezpečně a zodpovědně, měli byste dohlížet na jeho chování na internetu. Než svému dítěti umožníte, aby se připojilo, seznamte se s nastavením ochrany osobních údajů na Pinterestu a proberte s ním bezpečnostní postupy online.

Závěrem lze říci, že vytvoření účtu na Pinterestu je rychlý a snadný proces, který vám umožní přístup k množství kreativní inspirace a nápadů. Podle pokynů uvedených v tomto článku si můžete založit vlastní účet na Pinterestu a začít připínat podle libosti. Používejte pravou e-mailovou adresu, dodržujte věková omezení platformy a při používání sociálních sítí buďte opatrní, zejména pokud plánujete umožnit zapojení mladším uživatelům. Přeji vám příjemnou zábavu při připínání!

FAQ
Mělo by mít čtrnáctileté dítě Pinterest?

Vhodnost Pinterestu pro 14leté dítě závisí na řadě proměnných, včetně souhlasu a dohledu rodičů, úrovně vyspělosti a zamýšleného využití služby. Hledání nápadů na různé koníčky a kreativitu by mohlo usnadnit používání Pinterestu. Avšak vzhledem k tomu, že tato platforma může zobrazovat různé informace, včetně vhodného i potenciálně nevhodného materiálu, je pro rodiče nebo opatrovníky zásadní, aby posoudili vhodnost obsahu, se kterým se jejich dítě může na Pinterestu setkat. Rozhodnutí by nakonec měli učinit rodiče nebo opatrovníci, přičemž by měli zohlednit vyspělost svého dítěte a jeho schopnost odpovědného používání internetu.

Jak se přihlásit k Pinterestu 2023?

V roce 2023 se můžete na Pinterest zaregistrovat podle následujících jednoduchých kroků:

1. Otevřete svůj oblíbený internetový prohlížeč a přejděte na webové stránky Pinterest (www.pinterest.com). Zaregistrovat se můžete na domovské stránce, která má číslo dvě. Stačí na ni kliknout. 3. Budou vám nabídnuty různé možnosti registrace, například využití účtu Google nebo Facebook. Můžete se také zaregistrovat pomocí své e-mailové adresy. Vyberte si strategii, která vám nejlépe vyhovuje. Pokud zvolíte možnost e-mailu, musíte zadat svou e-mailovou adresu a vytvořit heslo. Chcete-li zajistit bezpečnost svého účtu, zvolte si silné heslo. 5. Po zadání e-mailové adresy a hesla klikněte na tlačítko „Pokračovat“. 6. Na následující stránce budete muset zadat některé základní informace, jako je vaše jméno, věk a pohlaví. Po zadání potřebných informací klikněte na tlačítko „Další“. Když si vyberete alespoň pět témat, Pinterest vás vyzve k výběru vašich zájmů. Zobrazením informací, které jsou pro vás vhodné, umožňuje tato fáze Pinterestu přizpůsobit váš kanál. Po výběru preferovaných témat klikněte na tlačítko „Hotovo“. 8. Pinterest vám nyní možná nabídne možnost stáhnout si jeho mobilní aplikaci. Pokud dáváte přednost používání Pinterestu pouze na počítači, můžete si vybrat, zda ji stáhnete, nebo tento krok přeskočíte.

9. Nakonec si Pinterest může před zasíláním oznámení vyžádat váš souhlas. V závislosti na svých preferencích se můžete rozhodnout, zda tato oznámení přijmete, nebo odmítnete. Po dokončení těchto kroků jste se úspěšně zaregistrovali do služby Pinterest v roce 2023.

10. Nyní můžete volně procházet, vytvářet nástěnky a připínat články, které vás zaujmou.

Abyste pochopili, jak budou vaše údaje používány a jak s nimi bude nakládáno, nezapomeňte si prostudovat podmínky služby Pinterest a prohlášení o ochraně osobních údajů.